reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

musiałaś dodać to ostatnie zdanie:dry: dla mnie bociany oznaczają tylko jedno bobo:-D:-Dtakże uważaj :-D:-D:-D.

Roxy....no ja przylaczam sie do Kasi.....ja w tamtym roku tez widzialam bociany..tez dwa... no i coooo??? za jakis czas dowiedzielismy sie ze jestem w ciazy, i coooo???? ze beda blizniaki...:tak::tak::tak:
Takze uwazaj kochana...:-):-):-):-):-)
No i prosiłam bez takich insynuacji:-p:-D:-D:-D
Och dziewczyny nie biore tego nawet pod uwagę,na pewno nie teraz;-)
Co do blizniąt to w mojej rodzinie są predyspozycje,także mogłyby się trafić...a jeszcze jakby miały taki charakterek jak Nadia to bym padła :tak::-D

Nadinka jest jednak troszkę chora,mamy infekcje....jakbym nie poszła do lekarza to za dwa dni zap.oskrzeli murowane:eek:
Dostałyśmy lekarstwa i na wszelki wypadek jakby się bardziej rozwijało to antybiotyk....na razie nie wykupiłam,mam nadzieje że nie będe musiała:tak:
Miłego dzionka życze.... u nas jest tak cieplutko:tak::-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia i Izy Mirki od Confi i Damianka!!!

2ltmzx0.jpg

Ja dziś oszczędnie ale nie mam weny...chciałam tylko wpaść by nie zapomnieć o maleńkich jubilatach ... Miłego dnia życzę Wszystkim :*

witam dziewczyny:-)WSZYSTKIEGO najlepszego ala IZY MIRKI,dużo uśmiechów i radości na buzi!!!!życzymy z Nicol:tak:kochane normalnie musze się wam pochwalić-teraz 23pamiętna data bo dzień urodzin mojego m-Niki zaczeła pełzać do przodu:tak:fakt niejest to jeszcze całkiem raczkowanie ale i tak jestem bardzo dumna z mojego aniołka:tak:tak długo na to czekałam super:-)a jak smiesznie to wygląda:-Dtak jak żółnierz czołgający się w koszarach ale się z m uśmialismy,także jak cos chce to zasówa do przodu :-)o rany ale mi sie nic niechce i jakaś śpiaca się zrobiłam ,miłego wieczorku życze:tak::-)

ja jak na razie na sekundeczkę :sorry::zawstydzona/y: po to by złożyć życzenia :tak:

Florencja, dla Krzysia. Mase buziaczków.

2rd94k5.jpg

Tsarina, dla Izy Mirki. Moc uścisków.

9a4sa9.jpg

Nooo ja jestem ale puchy tu takie ostatnio,że szok
Co się dzieje?:szok:
tak jakoś się porobiło:confused2:
jak dzieciaczki???
Matysia jak spotkanie z majówką...czyżby to Marzenka była???
Jolu widzę cię ...Gratuluję super nocki,i od razu świat piękniejszy prawda...

Ostatnia edycja:
roxy- dwa bociany - nie no nie doszukuje sie niczego ale powiedz sama ze zadko sie tak zdarza z tymi bocianami wiec moze to jakis znak..??:p i buziaki od kubusia dla nadusi:)

florencja-ojej zdrowiejcie kochani:)
i wszytskiego naj dla krzysia i izy mirki :)

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 18
  • tort_prezent1.jpg
    tort_prezent1.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 22
witaj Kasiu, :-)
cześć Florencja, :-)
fajnie że jesteście.:tak::tak::tak:

Jolu też gratuluję przespanej nocki. super!!!

czemu nie możemy się tak polewać przed monitrami jak kiedyś!!!
Nic się nie dzieje, tylko życzenia i praktycznie tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie m&m's tikanis:-)
Ja mam dzisiaj piwko mam nadzieję ,że sobie troszkę posiedzimy?
mam dzisiaj podły nastrój i mam nadzieję ,że Wy go poprawicie:/

Do góry