reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

musiałaś dodać to ostatnie zdanie:dry: dla mnie bociany oznaczają tylko jedno bobo:-D:-Dtakże uważaj :-D:-D:-D.

Roxy....no ja przylaczam sie do Kasi.....ja w tamtym roku tez widzialam bociany..tez dwa... no i coooo??? za jakis czas dowiedzielismy sie ze jestem w ciazy, i coooo???? ze beda blizniaki...:tak::tak::tak:
Takze uwazaj kochana...:-):-):-):-):-)
No i prosiłam bez takich insynuacji:-p:-D:-D:-D
Och dziewczyny nie biore tego nawet pod uwagę,na pewno nie teraz;-)
Co do blizniąt to w mojej rodzinie są predyspozycje,także mogłyby się trafić...a jeszcze jakby miały taki charakterek jak Nadia to bym padła :tak::-D

Nadinka jest jednak troszkę chora,mamy infekcje....jakbym nie poszła do lekarza to za dwa dni zap.oskrzeli murowane:eek:
Dostałyśmy lekarstwa i na wszelki wypadek jakby się bardziej rozwijało to antybiotyk....na razie nie wykupiłam,mam nadzieje że nie będe musiała:tak:
Miłego dzionka życze.... u nas jest tak cieplutko:tak::-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia i Izy Mirki od Confi i Damianka!!!

2ltmzx0.jpg

Ja dziś oszczędnie ale nie mam weny...chciałam tylko wpaść by nie zapomnieć o maleńkich jubilatach ... Miłego dnia życzę Wszystkim :*

witam dziewczyny:-)WSZYSTKIEGO najlepszego ala IZY MIRKI,dużo uśmiechów i radości na buzi!!!!życzymy z Nicol:tak:kochane normalnie musze się wam pochwalić-teraz 23pamiętna data bo dzień urodzin mojego m-Niki zaczeła pełzać do przodu:tak:fakt niejest to jeszcze całkiem raczkowanie ale i tak jestem bardzo dumna z mojego aniołka:tak:tak długo na to czekałam super:-)a jak smiesznie to wygląda:-Dtak jak żółnierz czołgający się w koszarach ale się z m uśmialismy,także jak cos chce to zasówa do przodu :-)o rany ale mi sie nic niechce i jakaś śpiaca się zrobiłam ,miłego wieczorku życze:tak::-)

ja jak na razie na sekundeczkę :sorry::zawstydzona/y: po to by złożyć życzenia :tak:

Florencja, dla Krzysia. Mase buziaczków.

2rd94k5.jpg

Tsarina, dla Izy Mirki. Moc uścisków.

9a4sa9.jpg

Nooo ja jestem ale puchy tu takie ostatnio,że szok
Co się dzieje?:szok:
tak jakoś się porobiło:confused2:
jak dzieciaczki???
Matysia jak spotkanie z majówką...czyżby to Marzenka była???
Jolu widzę cię ...Gratuluję super nocki,i od razu świat piękniejszy prawda...

Ostatnia edycja:
roxy- dwa bociany - nie no nie doszukuje sie niczego ale powiedz sama ze zadko sie tak zdarza z tymi bocianami wiec moze to jakis znak..??:p i buziaki od kubusia dla nadusi:)

florencja-ojej zdrowiejcie kochani:)
i wszytskiego naj dla krzysia i izy mirki :)

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 15
  • tort_prezent1.jpg
    tort_prezent1.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 15
witaj Kasiu, :-)
cześć Florencja, :-)
fajnie że jesteście.:tak::tak::tak:

Jolu też gratuluję przespanej nocki. super!!!

czemu nie możemy się tak polewać przed monitrami jak kiedyś!!!
Nic się nie dzieje, tylko życzenia i praktycznie tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie m&m's tikanis:-)
Ja mam dzisiaj piwko mam nadzieję ,że sobie troszkę posiedzimy?
mam dzisiaj podły nastrój i mam nadzieję ,że Wy go poprawicie:/

Do góry