reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

barmanka79- wiesz co ja jak Maja już pada i chce sobie zrobić drzemkę np o 18 to staram się na wszelkie sposoby ją przetrzymać, czasami jak już nic nie pomaga to poprostu kąpie ją o 18.30 i kładę spać ;-)

reklama
Barmanko....no wiesz chlustać wodą na dzieciaka:-D:-D:-D Moja zasypia mi popołudniu tak o16:30 i śpi do 18:00 też myślałam że nie będzie chciała spać....zresztą Ona wcześniej tak jak Jagódka Agi zasypiała pózno w nocy:tak:....ale ostatnio tak się przestawiła że o 21:00 już zasypia...mi to pasi-baaardzo:tak:

Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocodrillo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny:tak:

Ostatnia edycja:
aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)

Dziekujemy za gratulacje, a tak w ogóle to zobaczcie na mój suwaczek zębowy, śmiać mi się chce jak na niego patrzę :-D:-D:-D:-D

suwaczek extra!!!
cykaj fotkę, będzie jeszcze fajniej ;-):-D:-D:-D

aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)

a ja nie mam ccodrillo u siebie w miescie... :confused2: bardzo załuje... bo obecnie Jaga ma kombinezon na 92 cm, ale na przyszły sezon przydałby mi się jakiś na 104:happy: nie mówiac o innych ciuszkach :sorry:

Ponosisz na rączkach ,pośpiewasz, potańczysz i wytrzyma:baffled::-D
co do noszenia na rękach to mam twarde zasady :sorry: nie ma noszenia na rękach :tak:
pośpiewać? :-D:rofl2::-D ty chyba nie wiesz co mówisz..:laugh2::laugh2:
słoń mi na ucho nadepnął :zawstydzona/y::szok::-D

barmanka79- wiesz co ja jak Maja już pada i chce sobie zrobić drzemkę np o 18 to staram się na wszelkie sposoby ją przetrzymać, czasami jak już nic nie pomaga to poprostu kąpie ją o 18.30 i kładę spać ;-)
no ja też biorę na przetrzymanie, ale czasem się normalnie nie da :-( też mam ochotę położyć go spać tak wcześniej jak ty - ale boje się że o 5 obudzi się z oczami jak 5zł i będzie dopiero jazda :-( echhh sama nie wiem co gorsze :confused2:

Ostatnia edycja:
Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocoodrilo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny:tak:
Płaciłam tyle samo:-):-)
My rozmiar 80 to mamy na teraz .Dobrze ,że firma ma dużą rozmiarów kę bo kombinezon kupiłam na 86 i jest sporo za duży :-)

agakm- jak już wyjdą jej całkiem te 2 to cyknę :-)

a mam do was pytanie czy możecie bez problemu zaglądać do buzi waszym dzieciakom, chodzi mi o zęby, bo jak ja chcę zobaczyć u Mai to mała zaczyna płakać zaciska wargi- jak szajbus :laugh2:

reklama
Do góry