reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

barmanka79- wiesz co ja jak Maja już pada i chce sobie zrobić drzemkę np o 18 to staram się na wszelkie sposoby ją przetrzymać, czasami jak już nic nie pomaga to poprostu kąpie ją o 18.30 i kładę spać ;-)

reklama
Barmanko....no wiesz chlustać wodą na dzieciaka:-D:-D:-D Moja zasypia mi popołudniu tak o16:30 i śpi do 18:00 też myślałam że nie będzie chciała spać....zresztą Ona wcześniej tak jak Jagódka Agi zasypiała pózno w nocy:tak:....ale ostatnio tak się przestawiła że o 21:00 już zasypia...mi to pasi-baaardzo:tak:

Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocodrillo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny:tak:

Ostatnia edycja:
aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)

Dziekujemy za gratulacje, a tak w ogóle to zobaczcie na mój suwaczek zębowy, śmiać mi się chce jak na niego patrzę :-D:-D:-D:-D

suwaczek extra!!!
cykaj fotkę, będzie jeszcze fajniej ;-):-D:-D:-D

aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)

a ja nie mam ccodrillo u siebie w miescie... :confused2: bardzo załuje... bo obecnie Jaga ma kombinezon na 92 cm, ale na przyszły sezon przydałby mi się jakiś na 104:happy: nie mówiac o innych ciuszkach :sorry:

Ponosisz na rączkach ,pośpiewasz, potańczysz i wytrzyma:baffled::-D
co do noszenia na rękach to mam twarde zasady :sorry: nie ma noszenia na rękach :tak:
pośpiewać? :-D:rofl2::-D ty chyba nie wiesz co mówisz..:laugh2::laugh2:
słoń mi na ucho nadepnął :zawstydzona/y::szok::-D

barmanka79- wiesz co ja jak Maja już pada i chce sobie zrobić drzemkę np o 18 to staram się na wszelkie sposoby ją przetrzymać, czasami jak już nic nie pomaga to poprostu kąpie ją o 18.30 i kładę spać ;-)
no ja też biorę na przetrzymanie, ale czasem się normalnie nie da :-( też mam ochotę położyć go spać tak wcześniej jak ty - ale boje się że o 5 obudzi się z oczami jak 5zł i będzie dopiero jazda :-( echhh sama nie wiem co gorsze :confused2:

Ostatnia edycja:
Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocoodrilo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny:tak:
Płaciłam tyle samo:-):-)
My rozmiar 80 to mamy na teraz .Dobrze ,że firma ma dużą rozmiarów kę bo kombinezon kupiłam na 86 i jest sporo za duży :-)

agakm- jak już wyjdą jej całkiem te 2 to cyknę :-)

a mam do was pytanie czy możecie bez problemu zaglądać do buzi waszym dzieciakom, chodzi mi o zęby, bo jak ja chcę zobaczyć u Mai to mała zaczyna płakać zaciska wargi- jak szajbus :laugh2:

reklama
Do góry