reklama
Barmanko....no wiesz chlustać wodą na dzieciaka Moja zasypia mi popołudniu tak o16:30 i śpi do 18:00 też myślałam że nie będzie chciała spać....zresztą Ona wcześniej tak jak Jagódka Agi zasypiała pózno w nocy....ale ostatnio tak się przestawiła że o 21:00 już zasypia...mi to pasi-baaardzo
Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocodrillo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny
Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocodrillo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny
Ostatnia edycja:
Dziekujemy za gratulacje, a tak w ogóle to zobaczcie na mój suwaczek zębowy, śmiać mi się chce jak na niego patrzę
suwaczek extra!!!
cykaj fotkę, będzie jeszcze fajniej ;-)
aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)
a ja nie mam ccodrillo u siebie w miescie... bardzo załuje... bo obecnie Jaga ma kombinezon na 92 cm, ale na przyszły sezon przydałby mi się jakiś na 104 nie mówiac o innych ciuszkach
barmanka79
Deus Dona Me Vi
co do noszenia na rękach to mam twarde zasady nie ma noszenia na rękachPonosisz na rączkach ,pośpiewasz, potańczysz i wytrzyma
pośpiewać? ty chyba nie wiesz co mówisz..
słoń mi na ucho nadepnął
no ja też biorę na przetrzymanie, ale czasem się normalnie nie da :-( też mam ochotę położyć go spać tak wcześniej jak ty - ale boje się że o 5 obudzi się z oczami jak 5zł i będzie dopiero jazda :-( echhh sama nie wiem co gorszebarmanka79- wiesz co ja jak Maja już pada i chce sobie zrobić drzemkę np o 18 to staram się na wszelkie sposoby ją przetrzymać, czasami jak już nic nie pomaga to poprostu kąpie ją o 18.30 i kładę spać ;-)
Ostatnia edycja:
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
jak byś za ładnie śpiewała to by zasną ,a tak masz pewność że się zdziwi i nie uśnieco do noszenia na rękach to mam twarde zasady nie ma noszenia na rękach
pośpiewać? ty chyba nie wiesz co mówisz..
słoń mi na ucho nadepnął
mamamatysia
Fanka BB :)
Płaciłam tyle samo:-):-)Mmatysiu...pisałas o kombinezonie z cocoodrilo...moja mama kupiła Nadusi kombinezonik na przyszły rok za 44 zł....fajny,super są te przeceny
My rozmiar 80 to mamy na teraz .Dobrze ,że firma ma dużą rozmiarów kę bo kombinezon kupiłam na 86 i jest sporo za duży :-)aaa właśnie ostatnio mamamtysia pisała, że szalała w cocodrillo ja tez byłam hahah naprawde mają extra przeceny, kupiłam Mai trochę ciuszków w zasadzie wzięłam rozmiar 80, bedzie miała na wiosnę :-)
agakm- jak już wyjdą jej całkiem te 2 to cyknę :-)
a mam do was pytanie czy możecie bez problemu zaglądać do buzi waszym dzieciakom, chodzi mi o zęby, bo jak ja chcę zobaczyć u Mai to mała zaczyna płakać zaciska wargi- jak szajbus
a mam do was pytanie czy możecie bez problemu zaglądać do buzi waszym dzieciakom, chodzi mi o zęby, bo jak ja chcę zobaczyć u Mai to mała zaczyna płakać zaciska wargi- jak szajbus
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
tjaaa prędzej pampersa przeleje ze śmiechujak byś za ładnie śpiewała to by zasną ,a tak masz pewność że się zdziwi i nie uśnie