reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Ankzoc...Gratuluje kolejnego kiełka:tak: u nas dalej dwa i nic poza tym,ta górna jedynka coś się nie śpieszy ale ją widać;-)

Mmatysiu...piwko jest super:tak: ale ja wcześniej nie mogłam go znalezć...wczoraj w Almie było to zaraz kupiłam:tak:
Sorki,pomyliło mi się,myślałam że to ten Twój poród:tak:;-):-D
No i wiesz dobiłaś mnie z tym patentem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Dziękuje za gratulacje:tak::-) Dla mnie to na prawde nie lada wyczyn:tak::-D

reklama
A Aga nam znikła, czyżby Jagódka stwierdziła, że koniec spania :baffled:

dokładnie Jagódka po kilku akcjach rykowych siedzi na dywanie i sie bawi :confused2:(to nie była jej godzina snu...)

Aniu - gratulujemy kolejnego ząbka!!!

Roxy - wow...szybko Ci to odzwyczajenie poszło - suuuper:tak::-)

Mmatysia - gratuluje CIOCIU!!! no i składam też gratulacje Rodzicom Stasia, a Stasiowi już posyłąm dziubaska

Barmanko - no to wspólnie "bujamy się" z naszymi pociechami ;-):-D

dokładnie Jagódka po kilku akcjach rykowych siedzi na dywanie i sie bawi :confused2:(to nie była jej godzina snu...)
No to masz w domu"sówkę":-D:-D:-D
Na pocieche powiem ci,że z Mateuszem też tak miałam.Teraz jestem mądrzejsza o tamte doswiadczenia i praktycznie od dnia powrotu ze szpitala Filip najpóźniej o 20 już śpi.

Mmatysia - gratuluje CIOCIU!!! no i składam też gratulacje Rodzicom Stasia, a Stasiowi już posyłąm dziubaska
Dziekuję:-).
Dziubaska przekażę Stasiowi w niedzielę jak pojadę go zobaczyć;-)

Dziekujemy za gratulacje, a tak w ogóle to zobaczcie na mój suwaczek zębowy, śmiać mi się chce jak na niego patrzę :-D:-D:-D:-D

roxy- brawo dziewczynki, za nowe osiągnięcia :-p

agakm- biedna Jagódka............

Ankzoc....sorki kochana ale jak spojrzałam na suwaczek zębowy to parskłam śmiechem:-D:-D:-D
Świetnie to wygląda:tak:;-):-D

no właśnie...... :-D:-D:-D dobrze, że te 2 górne dwójeczki jeszcze nie wyszły na dobre, bo moje dziecko w realu wyglądałoby jak na suwaczku :-D:-D:-D.
Mam nadzieję, że 1 nadrobią i wypełnią tą lukę ;-)

no i tak jak się spodziewałam :wściekła/y::wściekła/y: młody po wykąpaniu, nakarmieniu nie śpi tylko buszuje w łóżeczku i wali w szczebelki :-:)-( takie są skutki jak ma się drzemkę na 1,5godz przed nocnym spaniem :zawstydzona/y: kurde ja nie wiem co mu jest - co jakiś czas odwala mi taki numer, że nie ma bata musi być drzemka późnym wieczorem a potem to...same widzicie :sorry:

roxy, gratuluje pięknego zasypiania :tak::tak:

ankzoc, hahaha no suwaczek wygląda w deche :-D:-D:rofl2::rofl2:

aga, tyyy choć te nasze dzieci razem wrzucimy do jakiegoś kojca niech się same ze sobą bawią :cool:
właśnie słyszę jak mój jakąś piszczałką się bawi :eek:

nie no....serio to mam dosyć takiego jego spania :wściekła/y::wściekła/y:
od jutra basta!! choćby jutro o 6 miał mi usnąć na dywanie to chlusne w niego garczkiem zimnej wody ;-):-D:-D nie ma spania popołudniem :no:
przecież nawet po piwko iść nie mogę teraz :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry