reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Jestem:-).
Melduje,że po raz kolejny zostałam ciocią.O 11.47 urodził się Staś:-).
Teraz czekamy jeszcze na Paulinkę,której się na świat nie spieszy.
Witaj Kasico:-)

hejka :-)
synalek miał późno drzemkę i jakoś nie śpieszy mi się z położeniem go spać, pewnie i tak będzie "latał" mi po łóżeczku :sorry:

teraz skrzeczy i się denerwuje bo sięgnął sobie karton z sokiem i nie może się do niego dorwać :-D:-D

a mnie to już nikt nie przywita :-:)-( buuuuu (o przepraszam Kasiu nie było Twojego posta, podczas gdy powstawał mój)

a właśnie zapomniałam się pochwalić wreszcie wybiła się Mai prawa górna 2 no i moje dziecko dziś zeszło samo z wersalki i nawet udało jej się wejść z powortem przy małej asekuracji :tak::happy:

mamamatysia- gratuluję

Ostatnia edycja:
Witajcie kobiety:-)
Ja też się melduje z Karmi Black w ręku(Confi pyszne to piwko:tak:pierwszy raz je pije...i na pewno nie ostatni;-))

Mmatysiu...Gratulacje dla cioci,no i dla mamusi Stasia też....to przy tym porodzie byłaś,czy mi się coś pomieszało:sorry:

A ja się Wam musze pochwalić że nie bujam już małej przed spaniem,zasypia sama w łóżeczku:tak: wystarczyło karmić ją w sypialni,po mleczku do łóżeczka i śpi:tak: Nawet nie wiecie jak się cieszę,myślałam że odzwyczajenie od bujania będzie trudniejsze:tak::-)

Witaj Anulko-Przepraszam jesli cie pominęłam:zawstydzona/y:.Po prostu nie doczytałam ostatnich postów:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mam nadzieję,że Majka już lepiej,szkoda,że reszta rodzinki się rozchorowała:-(.
Ty jedyna zauważyłaś zmianę w avatarze:-)
Witajcie kobiety:-)
Ja też się melduje z Karmi Black w ręku(Confi pyszne to piwko:tak: pierwszy raz je pije...i na pewno nie ostatni;-))
Pycha no nie?My pijemy odkąd pojawiło się na rynku.Dzisiaj wypilismy z Adasiem na pół chociaż ja jeszcze nie powinnam:zawstydzona/y: no ale pypeć silniejszy ode mnie:sorry:
Mmatysiu...Gratulacje dla cioci,no i dla mamusi Stasia też....to przy tym porodzie byłaś,czy mi się coś pomieszało:sorry:
Nie.Dzisiaj urodziła zona mojego kuzyna a ja mam być przy żonie kuzyna M:-D
A ja się Wam musze pochwalić że nie bujam już małej przed spaniem,zasypia sama w łóżeczku:tak: wystarczyło karmić ją w sypialni,po mleczku do łóżeczka i śpi:tak: Nawet nie wiecie jak się cieszę,myślałam że odzwyczajenie od bujania będzie trudniejsze:tak::-)
Cieszę się razem z Tobą:-).U mnie ten patent sprawdza się od 9 miesięcy;-)

Witam.
Jestem:-).
Melduje,że po raz kolejny zostałam ciocią.O 11.47 urodził się Staś:-).
Teraz czekamy jeszcze na Paulinkę,której się na świat nie spieszy.
Witaj Kasico:-)
gratuluję:-)ale to jeszcze nie ten twój poród:-D???
a właśnie zapomniałam się pochwalić wreszcie wybiła się Mai prawa górna 2 no i moje dziecko dziś zeszło samo z wersalki i nawet udało jej się wejść z powortem przy małej asekuracji :tak::happy:
Witaj...;-)
No zdolna dziewczynka:tak: i gratuluję kolejnego zębola:-)

reklama
noooooo dziękuję....... :-D:-D w końcu nie codziennie zaszczycam was swoją obecnością na wieczornych pogaduszkach :-D:-D:-D

Do góry