kasica212
Sanka & Samka
Aga Witaj Jaga śpi o tej porze no niewierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pycha no nie?My pijemy odkąd pojawiło się na rynku.Dzisiaj wypilismy z Adasiem na pół chociaż ja jeszcze nie powinnam no ale pypeć silniejszy ode mnieWitajcie kobiety:-)
Ja też się melduje z Karmi Black w ręku(Confi pyszne to piwko pierwszy raz je pije...i na pewno nie ostatni;-))
Nie.Dzisiaj urodziła zona mojego kuzyna a ja mam być przy żonie kuzyna MMmatysiu...Gratulacje dla cioci,no i dla mamusi Stasia też....to przy tym porodzie byłaś,czy mi się coś pomieszało
Cieszę się razem z Tobą:-).U mnie ten patent sprawdza się od 9 miesięcy;-)A ja się Wam musze pochwalić że nie bujam już małej przed spaniem,zasypia sama w łóżeczku wystarczyło karmić ją w sypialni,po mleczku do łóżeczka i śpi Nawet nie wiecie jak się cieszę,myślałam że odzwyczajenie od bujania będzie trudniejsze:-)
gratuluję:-)ale to jeszcze nie ten twój poród???Jestem:-).
Melduje,że po raz kolejny zostałam ciocią.O 11.47 urodził się Staś:-).
Teraz czekamy jeszcze na Paulinkę,której się na świat nie spieszy.
Witaj Kasico:-)
Witaj...;-)a właśnie zapomniałam się pochwalić wreszcie wybiła się Mai prawa górna 2 no i moje dziecko dziś zeszło samo z wersalki i nawet udało jej się wejść z powortem przy małej asekuracji