reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dzieńdoberek :-)

WItamy się po spełnionych kilku obowiązkach :tak: Byliśmy na ważeniu Lili, na zakupkach ... matko święta, te słoiczki są rujnujące. Zapas co prawda na dłużej ale mimo wszystko :sorry: Teraz M montuje bagażnik, a ja za 10 minut wychodzę do kosmetyczki. No i ... jest lekka obsuwa :-D (Mmatysia ... jak tam kibicowanie nam?)

Dziś przyszły miękkie buciki do chodzenia dla Lilijki(super są, świetnie wykonane, załączam zdj ... tylko nie mam czasu odwracać :sorry:) i zabawki :tak:

Załączniki

• Zdjęcie0228.jpg
    Zdjęcie0228.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 75
  • Zdjęcie0229.jpg
    Zdjęcie0229.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 68
  • Zdjęcie0233.jpg
    Zdjęcie0233.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Dzieńdoberek :-)

WItamy się po spełnionych kilku obowiązkach :tak: Byliśmy na ważeniu Lili, na zakupkach ... matko święta, te słoiczki są rujnujące. Zapas co prawda na dłużej ale mimo wszystko :sorry: Teraz M montuje bagażnik, a ja za 10 minut wychodzę do kosmetyczki. No i ... jest lekka obsuwa :-D (Mmatysia ... jak tam kibicowanie nam?)

Dziś przyszły miękkie buciki do chodzenia dla Lilijki(super są, świetnie wykonane, załączam zdj ... tylko nie mam czasu odwracać :sorry:) i zabawki :tak:

Kibicuję:-D:-D:-D.
Lili śliczna taka uśmiechnięta no i ma super butki:-)

Moniq - super te buciki. Gdzie takie śliczności kupiłaś?
Lili śliczna jak zawsze... Bedzie nam Was brakowało przez ten kilka dni... :-(

Aga....trzymam kciuki za Twoją mame,żeby wyniki dobre były:tak:
Mmatysiu....gratuluje Filipkowi...woooww,mądry synuś:tak: Moja jak narazie poazuje gdzie piesek,mama,tata a całą reszte traktuje jak super zabawe:tak:

Moniq...super te butki,gdzie kupiłaś...moja lata w takich skarpetkach z podeszwą z h&m,też się sprawdzają:tak:
Miłego pakowania...uwielbiam ten rozgardiasz przed wyjazdem,gorzej potem jak się wraca:sorry:

Dobra narazie znikam,buzka:-)

boszzz zorganizować się jakoś dziś nie mogę :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dzieć mega marudny:crazy::crazy:, czwarty zębolek mu idzie:tak: mało co dziś je, normalnie wpycham mu jedzenie :zawstydzona/y: dacie wiare że od rana zjadł tylko obiadek (szpinak z ziemniaczkami) i dopiero przed chwilką pierwsze mleczko wypił :szok::szok: no szok normalnie....
byliśmy dziś kaczuszki pokarmić w parku :tak::-):-)

a wy wiecie że tutaj (w Irlandii) w Środę Popielcową ksiądz nie sypie popiołem po głowie tylko dotyka tym popiołem czoła (w sumie nie wiem czy robi znak krzyża czy tylko zatacza kółko - bo chodzimy do polskiego kościółka ;-)) i potem te wszystkie kobieciny co wyjdą z kościoła lecą do sklepu i z dumą prezentują ubabrane czoło :sorry::rofl2::-D:szok: a wygląda to tak jakby się tuszem rozmazały po czole :cool::-D:-D

Dobry Wieczór kochane mamusie, wpadłam na chwilkę zobaczyć co tam u was, u mnie choroby cd, chociaż wydaje mi się, że jest trochę lepiej, m jest z nami w domu bo też się rozchorował, więc mamy mały szpital:confused2:. Jutro musimy iść z Mają do kontroli....... ehhhh liczę na dobre wieści.
Zmykam do nadrabiania

moniq- sliczne buciki ale lilijka w nich jeszcze sliczniejsza, a co do egzaminu moja babcia zawsze mowila student bez poprawki to jak zolnierz bez karabinu :p no i udanego urlopu i szusowania:) a ten wyjazd do kenii wow:) super ze moglas tam wyjechac:)

Tak przypominam się co byście o mnie nie zapomniały ;-) :-D

Widzę, że tu prawie nic się nie dzieje... ja zrobiłam sobie trochę urlopu od forum i poświęcam więcej uwagi Sance...

Trzymajcie się cieplutko :tak::-D:-D Do popisania

witaj Kasiu (kasico) :-),

a gdzie reszta???
no ejjj (uwaga) - moje dziecko śpi...wiec CZEKAM NA WAS!!!

reklama
kasia1208, confi, mamamatysia, agakm, barmanka79, roxy31- dziękuje kochane za miłe słowa i zyczenia zdrowia- na pewno się przydadzą ;-)

confi, tikanis- gratuluję ząbków ;-)

monika1977- mam nadzieję, że już rozwiązałaś problemy :-)

mamamatysia- zmieniłaś zdjęcie- śliczne :-) dziękuję za pamięć ;-)

okruszek- cieszę się, że ułożyło Ci się z m :-):-):-)

barmanka- oj kochana przykro mi, że tak wyszło z pracą :-(. Co do usypiania ja kłade się z Mają na łóżko włączam kołysanki , głaszcze ja po główce, czsami pośpiewam, tak ją wyciszam i to działa

roxy- oj kochana dla ciebie też, mnóstwo zdrówka :-)

jola466- jeny kochana jak czytam o twoich perypetiach z dziewczynkami to wielki szacunek dla Ciebie, jak ty to wytrzymujesz???????

moniqsan- przykro mi z powodu oblanego egzaminu, ale co to za student co egzaminu nie obleje :-p głowa do góry. Życzę udanego wyjazdu i wypoczynku :-)

agakm- o jeny biedna ta twoja mama :-:)-(, mnóstwo zdrówka dla mamusi

Do góry