reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Boże cóż to za krzyki.. :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
wstałam już...więc ciiii;-)

miałam dzisiaj jechać z Jagodzią i moim Tatą do Wrocławia...ale jednak pozostałyśmy we dwie w domku. Moja mama jest po punkcji, a dzisiaj bedzie miała kolejny rezonans, wiec marne szanse na to abym mogła z Jagą wejść na salę... zresztą szpital = zarazki...
Wyprawiłam Tatę z ciachami a same mamy teraz całą chatkę na głowie.

Obiad w sumie też mam - kurczak z wczoraj... wiem,wiem.. post... najwyżej na kolacyjkę jakąs rybkę zapodam.

Także lenimy się:-D

reklama
Witajcie mamuski!
Troszke mnie nie bylo musze nadrobić:-). Jednego dnia nie mieliśmy prądu przez ten śnieg, uroki mieszkania na wsi,eh.... Kurcze pisanie z Dawidkiem na kolanach do łatwych nie należy.
Mamamatysia- mam do Ciebie pytanie w wątku o przepisach dla dzieciaczkow.
O!!! I jescze paląca sprawa w pieluszce... napiszę coś później.

Ostatnia edycja:
Witam.I mnie te krzyki zbudziły:-D.
A ja dzisiaj ładnie na obiadek rybka:tak:.
Confi no opowiadaj sny :laugh2:.
Jolu Moniq fajnie ,że się pojawiłyście.Moniq tam mi przykro z powodu egzaminu ,następnym razem będzie lepiej.

Ja też się witam:-)

Dzisiaj od mamy pisze,wczoraj nie mogłam za bardzo popisać z Wami,musiałam sobie konfigurować laptopika i powgrywać pare rzeczy:sorry:

Moniqsan...przykro mi z powodu egzaminu...ale nie martw się,wyluzujesz się na wyjezdzie i potem będzie tylko z górki:tak:
Mmatysiu...jakie książeczki czytasz Filipkowi? Ja jak zaczynam czytać małej to jest chwilka i zaraz zaczyna się wyrywanie i gryzienie książeczki,walenie łapkami...:-D No po prostu się nie da:sorry:
Confi....hmmm co to za sny miałaś że nie chciało Ci się wstawać;-)?

A u mnie dzisiaj na obiadek chyba pizza...zamówiona:zawstydzona/y::sorry:
Miłego dzionka:-)

Wczoraj po wyłączeniu kompa padłam jak niemowlę...a jakie sny miałam :szok::szok::szok:
o matko ,aż się wstawać nie chciało ^^ :-D
erotyczne?? :laugh2: opowiadaj.... :rofl2::rofl2:
(ja po swoim wczorajszym śnie nie chce żeby mi się cokolwiek śniło:-:)-(), ale pamiętam jak kiedyś śnił mi się taki jeden macho - ale miałam nerwa jak się młody obudził i przerwał mi takie bossski sen :sorry::-D:-D

aga, daj znać jak mamine wyniki się prezentują. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :tak:
ja jeszcze nie wiem co na obiad :eek: pewnie jak mówi moja babcia - gwizdany :-D:-D (czyli - nic;-))

jola, fajnie że się pojawiłaś..przykro mi z powodu spięć z T :-:)-(

moniq, ojj kobietko pouczysz się do poprawki i na pewno zaliczysz, będzie dobrze :tak:

Boże cóż to za krzyki.. :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
wstałam już...więc ciiii;-)

Witam.I mnie te krzyki zbudziły:-D.
A ja dzisiaj ładnie na obiadek rybka:tak:.
Confi no opowiadaj sny :laugh2:.
A wiedziałam ,że jak czasem na Was wrzasnąc to zaraz się mobilizujecie :-D:-D:-D
Aguś ...Tobie to dobrze, ja też bym chciała się polenić :sorry:

a tak...w pracy muszę siedzieć...teraz jestem jeszcze z doskoku bo dostałam dostawę ale taaak mi sie nie chce nic robić:szok: obieram paczkę róz i na forum...w tym tempie to mi do wieczora zleci :-D

erotyczne?? :laugh2: opowiadaj.... :rofl2::rofl2:
(ja po swoim wczorajszym śnie nie chce żeby mi się cokolwiek śniło:-:)-(), ale pamiętam jak kiedyś śnił mi się taki jeden macho - ale miałam nerwa jak się młody obudził i przerwał mi takie bossski sen :sorry::-D:-D

ano...nie mogę tu napisać :szok::szok: toż to watek otwarty...ale możecie się domyślić :laugh2:
w każdym razie obudziłam sie meeega odprężona :-p:-p:-p

Barmanko - o wynikach mówić nie będę - bo to za szybko... Ciągle ją badają.
Ale SM niestety nie jest wykluczone...:confused2:

A co do obiadku - może makaron z białym serem, bądź jakimś sosem (neapoli, serowy)? Dobre, pozywne i szybkie:tak::-)

W piątek znowu będę robiła Twoje roladki rybne (z moim wkładem;-)).

ano...nie mogę tu napisać :szok::szok: toż to watek otwarty...ale możecie się domyślić :laugh2:
w każdym razie obudziłam sie meeega odprężona :-p:-p:-p

hmmm - to to moze nie były sny... tylko real (Karmi może czasami "przyćmić":-D) ;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Aguś trzymam kciuki za Twoją mamę...oby nie okazało się tak źle jak myślisz .

a co do snu to był sen...wiedziałabym gdyby nie był
:-p
tym bardziej ,że w roli głównej był zupełnie kto inny :szok: ( jak te zakupy potrafią w głowie namieszać)
a tak w ogóle to nie Karmi a Bacardi Watermelon :-p

reklama
Filip śpi...jak dziecko:tak::rofl2::-D.chwila relaksu...uff,juz myslałm,żego do kaloryfera przywiążę:baffled:
Ja też się witam:-)
Mmatysiu...jakie książeczki czytasz Filipkowi? Ja jak zaczynam czytać małej to jest chwilka i zaraz zaczyna się wyrywanie i gryzienie książeczki,walenie łapkami...:-D No po prostu się nie da:sorry:
Witajcie Confi,Roxy,Ago,Kasiu,Barmanko:-)
Roxy ja czytam mu książeczki z wydawnictwa Wilga z serii Dźwiękowa zabawa i Akuku otwórz okienko_Obie rewelacyjnie sprawdziły się jak Mati był mały a że szanujemy książki to teraz czyta Filip:-)
Oto one:
Misiek dzwoni do
przyjaciół.

Nasza zagroda
W tych pierwszych jest guziczek z dźwiękiem a w drugich otwieraja sie okienka kryjace niespodzianki.

Filip zaczyna rozpoznawać zwierzątka.Rozróżnia już kotka,krowę,konika i króliczka i wskazuje poproszony o to:-)

Do góry