reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No nie poszło (ale to było do przewidzenia) Materiał na miesiąc nauki bez dziecka ... a z dzieckiem ... no cóż .... :-(

zorganizowanie? - spoko loko, nie takie rzeczy się czyniło. Na wyjazd do Kenii zaczęliśmy się pakować o 5 rano (wylot o 11) ... pakowanie oczywiście z prasowaniem :sorry: My jesteśmy powszechnie znani z takich akcji na ostatnią chwilę :zawstydzona/y:
Przykro mi z powodu egzaminu:-(.Zgadzam się z Agą następnym razem się uda;-).
Co do pakowania podziwiam opanowanie.
Acha muszę z tobą kiedyś o tej Kenii porozmawiać bo M cos ostatnio przebąkuje o wyjeździe:eek:

reklama
Jestem w szoku,żety jeszcze nie przygotowana do wyjazdu:szok::szok::szok:.U mnie toby większość walizek według listy byłaby spakowana-ja to jestem panikara.Wszystko muszę mieć zaplanowane i poukładane.Mam nadzieję,żeuda ci sie spaokwac i wasze wczasy będą mega udane.

Nie ma bacia :-D
Po prostu się jutro upocę :-D
A jeszcze do odebrania wypożyczony bagażnik na drugim końcu miasta, wizyta u kosmetyczki (3 godz), zakupy (słoiczki, pampersy te sprawy). Damy radę :rofl2:

oooo Moniq :) a ja myślałam ze wy już szusujecie. Fajnie Cię widzieć na forum wreszcie.

cześć Aguś :)

Dziewczynki ja się muszę pożegnać, wylazłam z wanny i tak mi się spać zachcialo ,że idę do łóżka. Jak nie będę miała zbyt dużó roboty jutro ( przewidziana dostawa) to napiszę z pracy.
Buziole :*

oooo Moniq :) a ja myślałam ze wy już szusujecie. Fajnie Cię widzieć na forum wreszcie.

cześć Aguś :)

Dziewczynki ja się muszę pożegnać, wylazłam z wanny i tak mi się spać zachcialo ,że idę do łóżka. Jak nie będę miała zbyt dużó roboty jutro ( przewidziana dostawa) to napiszę z pracy.
Buziole :*
Dobranoc Confi:-).

Ja tez powoli zmykam(M obiecał rozmasować mi kark:tak::tak::tak:).
Moniq jak znajdziesz jutro chwilkę to zamelduj się przed wyjazdem;-)
Dobranoc majóweczki. Mam nadzieje,że jutro będzie nas więcej

Dzisiaj witam się pierwsza.
Pobudka o 6 :-(ale ma to swoje plusy bo dom juz posprzątany i mam cały dzień free:tak:.Fajnie gdyby dziś pojawiło się więcej "zaginionych "mamuś ale wczoraj i tak nie było źle.Z rozrzewnieniem wspominam czasy kiedy rano otwierałam laptopa a tam jeszcze 30 stron do nadrobienia z późnego wieczoru:-).
Idę poczytać Fifiemu...

reklama
Dzień dobry i ja się witam z posterunku ... czekam na dostawę więc mam na razie czas. Ja myślałam ,że będę miała co czytać co Wy dziewczyny???? Obijacie się .:-)

Wczoraj po wyłączeniu kompa padłam jak niemowlę...a jakie sny miałam :szok::szok::szok:
o matko ,aż się wstawać nie chciało ^^ :-D

Mmatysia witaj....DZIEWCZYYYNY WSTAAAWAĆ :-D:-D:-D
pamiętacie to? Boszsz tęsknię za tym czasem kiedy wszystkie meldowałyśmy się na forum po porannej Brzyduli :sorry:

Do góry