reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

No nie poszło (ale to było do przewidzenia) Materiał na miesiąc nauki bez dziecka ... a z dzieckiem ... no cóż .... :-(

zorganizowanie? - spoko loko, nie takie rzeczy się czyniło. Na wyjazd do Kenii zaczęliśmy się pakować o 5 rano (wylot o 11) ... pakowanie oczywiście z prasowaniem :sorry: My jesteśmy powszechnie znani z takich akcji na ostatnią chwilę :zawstydzona/y:
Przykro mi z powodu egzaminu:-(.Zgadzam się z Agą następnym razem się uda;-).
Co do pakowania podziwiam opanowanie.
Acha muszę z tobą kiedyś o tej Kenii porozmawiać bo M cos ostatnio przebąkuje o wyjeździe:eek:

reklama
Jestem w szoku,żety jeszcze nie przygotowana do wyjazdu:szok::szok::szok:.U mnie toby większość walizek według listy byłaby spakowana-ja to jestem panikara.Wszystko muszę mieć zaplanowane i poukładane.Mam nadzieję,żeuda ci sie spaokwac i wasze wczasy będą mega udane.

Nie ma bacia :-D
Po prostu się jutro upocę :-D
A jeszcze do odebrania wypożyczony bagażnik na drugim końcu miasta, wizyta u kosmetyczki (3 godz), zakupy (słoiczki, pampersy te sprawy). Damy radę :rofl2:

oooo Moniq :) a ja myślałam ze wy już szusujecie. Fajnie Cię widzieć na forum wreszcie.

cześć Aguś :)

Dziewczynki ja się muszę pożegnać, wylazłam z wanny i tak mi się spać zachcialo ,że idę do łóżka. Jak nie będę miała zbyt dużó roboty jutro ( przewidziana dostawa) to napiszę z pracy.
Buziole :*

oooo Moniq :) a ja myślałam ze wy już szusujecie. Fajnie Cię widzieć na forum wreszcie.

cześć Aguś :)

Dziewczynki ja się muszę pożegnać, wylazłam z wanny i tak mi się spać zachcialo ,że idę do łóżka. Jak nie będę miała zbyt dużó roboty jutro ( przewidziana dostawa) to napiszę z pracy.
Buziole :*
Dobranoc Confi:-).

Ja tez powoli zmykam(M obiecał rozmasować mi kark:tak::tak::tak:).
Moniq jak znajdziesz jutro chwilkę to zamelduj się przed wyjazdem;-)
Dobranoc majóweczki. Mam nadzieje,że jutro będzie nas więcej

Dzisiaj witam się pierwsza.
Pobudka o 6 :-(ale ma to swoje plusy bo dom juz posprzątany i mam cały dzień free:tak:.Fajnie gdyby dziś pojawiło się więcej "zaginionych "mamuś ale wczoraj i tak nie było źle.Z rozrzewnieniem wspominam czasy kiedy rano otwierałam laptopa a tam jeszcze 30 stron do nadrobienia z późnego wieczoru:-).
Idę poczytać Fifiemu...

reklama
Dzień dobry i ja się witam z posterunku ... czekam na dostawę więc mam na razie czas. Ja myślałam ,że będę miała co czytać co Wy dziewczyny???? Obijacie się .:-)

Wczoraj po wyłączeniu kompa padłam jak niemowlę...a jakie sny miałam :szok::szok::szok:
o matko ,aż się wstawać nie chciało ^^ :-D

Mmatysia witaj....DZIEWCZYYYNY WSTAAAWAĆ :-D:-D:-D
pamiętacie to? Boszsz tęsknię za tym czasem kiedy wszystkie meldowałyśmy się na forum po porannej Brzyduli :sorry:

Do góry