reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a jeszcze Ameli strasznie bije Ale....zabiera jej wszystko z raczek a jak ta sie do niej zbliza to juz wiadomo ze dostanie po glowie....no i caly czas tylko ryk...a juz nie daj Boze zeby obie akurat w drzwi "wchodzily"...we dwie sie nie mieszcza a niestety zawsze pchaja sie wszedzie razem.....wiec jak same widzicie mam ubaw po pachy od samego rana...:sorry:

hahahhaha - wyobraziłam sobie te akcje... Achhh ta Amelka:-D:-D:-D

Boziu - co z ta Twoją Tesciową znowu... Na żywca bylo jeszcze gorzej???

reklama
No nic...poczytałam troszke i już się musze pożegnać,jutro następny zawalony dzień,myśle że na spotkaniu AA wieczorkiem się zamelduje:tak:
Buzka dziewczyny...spokojnej nocki:-)

No dobra ... cześć dziewczyny ... :sorry:

Wyjdę z ukrycia bo już głupio

Istotnie, uczę się (jak napisała Confi) i na narty jedziemy, ale pojutrze :tak:

A dziś poszłam wreszcie do salonu kosmetycznego zrealizować połowicznie mój mikołajkowy prezent (dobra jestem, prezent z 6 grudnia ... przeterminował się zresztą :zawstydzona/y: ale M mi na szczęście w odpowiednim momencie wydłużył). Zrobiono mi pedicure i zabieg na twarz, jutro idę ma masaż ciała i manicure (ze swoimi połamanymi i popękanymi paznokciami :-( ... karmienie zaczyna się na stanie moich włosów i paznokci coraz bardziej odznaczać)

Z powodu dziwnej atmosfery miałam jakoś średnio ochotę coś tu pisać :sorry:

Mam nadzieję że wszystko wraca do normy :tak:

No myślę:-D:-).
Jolu-Super,że mimo nawału obowiązków zajrzałaś.Patrząc na mojego Filipa to nie mogę się nadziwić jak ty radzisz sobie z dziewczynkami.Ja przy nim jednym wymiękam:no:. Do mnie czasem wpadnie mama czy siostra i mam chwile oddechu a ty na obczyźnie .Szacun kobietko

Mamamatysia...oj kochana.....to doceniaj pomoc.....my podczas pobytu w Polsce niestety az tak nie odpoczelismy bo dziewczyny dopiero w ostatnim tygodniu zaczely sie nie bac moich rodzicow....tylko oni z nimi siedzieli....ale nawet te ostatnie pare dni bylo fajne...siedziec sobie i patrzec jak ktos inny sie z nimi bawi a przy tym taaaka radoche.....:-):-):-)

hahahhaha - wyobraziłam sobie te akcje... Achhh ta Amelka:-D:-D:-D

Boziu - co z ta Twoją Tesciową znowu... Na żywca bylo jeszcze gorzej???

Agus.....no niestety......bylo strasznie a do tego juz po naszym powrocie znowu mielismy spiecie i znowu mnie obrazila...:-:)-:)-(

Moniq witaj:-):-):-)!!!

jak nauka?
kiedy masz w koncu egzamin?
Jak przygotowania do wyjazdu?

Egzamin już miałam :sorry: (uczę się dalej :crazy:)
A przygotowania do wyjazdu ... :zawstydzona/y: Na razie zrobiłam listę zakupów i połowiczną listę rzeczy do zabrania :zawstydzona/y:
Jutro się zacznie sajgon :nerd:

no co Ty?
jak to ??- coś nie tak poszło:hmm:??

uuuu- zakupy w 1 dzień i pakowanie?? - suuuper:szok:!!! ale jakoś spokojna jestem o twoje zorganizowanie :tak::tak::tak:

Fajnie Moniq,ze wyszłaś z ukrycia:-).Dałaś dobry przykład wreszcie moze wreszcie zrobi się normalnie.
Jestem w szoku,żety jeszcze nie przygotowana do wyjazdu:szok::szok::szok:.U mnie toby większość walizek według listy byłaby spakowana-ja to jestem panikara.Wszystko muszę mieć zaplanowane i poukładane.Mam nadzieję,żeuda ci sie spaokwac i wasze wczasy będą mega udane.
A jak egzamin???

no co Ty?
jak to ??- coś nie tak poszło:hmm:??

uuuu- zakupy w 1 dzień i pakowanie?? - suuuper:szok:!!! ale jakoś spokojna jestem o twoje zorganizowanie :tak::tak::tak:

No nie poszło (ale to było do przewidzenia) Materiał na miesiąc nauki bez dziecka ... a z dzieckiem ... no cóż .... :-(

zorganizowanie? - spoko loko, nie takie rzeczy się czyniło. Na wyjazd do Kenii zaczęliśmy się pakować o 5 rano (wylot o 11) ... pakowanie oczywiście z prasowaniem :sorry: My jesteśmy powszechnie znani z takich akcji na ostatnią chwilę :zawstydzona/y:

reklama
No nie poszło (ale to było do przewidzenia) Materiał na miesiąc nauki bez dziecka ... a z dzieckiem ... no cóż .... :-(

przykro mi... :-(
za drugim razem bedzie 5 zobaczysz;-):tak:

zorganizowanie? - spoko loko, nie takie rzeczy się czyniło. Na wyjazd do Kenii zaczęliśmy się pakować o 5 rano (wylot o 11) ... pakowanie oczywiście z prasowaniem :sorry: My jesteśmy powszechnie znani z takich akcji na ostatnią chwilę :zawstydzona/y:

no popatrz... to ja Ciebie dobrze już poznałam, skoro spokojna jestem ;-):tak::-p

Do góry