reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

a jeszcze Ameli strasznie bije Ale....zabiera jej wszystko z raczek a jak ta sie do niej zbliza to juz wiadomo ze dostanie po glowie....no i caly czas tylko ryk...a juz nie daj Boze zeby obie akurat w drzwi "wchodzily"...we dwie sie nie mieszcza a niestety zawsze pchaja sie wszedzie razem.....wiec jak same widzicie mam ubaw po pachy od samego rana...:sorry:

hahahhaha - wyobraziłam sobie te akcje... Achhh ta Amelka:-D:-D:-D

Boziu - co z ta Twoją Tesciową znowu... Na żywca bylo jeszcze gorzej???

reklama
No nic...poczytałam troszke i już się musze pożegnać,jutro następny zawalony dzień,myśle że na spotkaniu AA wieczorkiem się zamelduje:tak:
Buzka dziewczyny...spokojnej nocki:-)

No dobra ... cześć dziewczyny ... :sorry:

Wyjdę z ukrycia bo już głupio

Istotnie, uczę się (jak napisała Confi) i na narty jedziemy, ale pojutrze :tak:

A dziś poszłam wreszcie do salonu kosmetycznego zrealizować połowicznie mój mikołajkowy prezent (dobra jestem, prezent z 6 grudnia ... przeterminował się zresztą :zawstydzona/y: ale M mi na szczęście w odpowiednim momencie wydłużył). Zrobiono mi pedicure i zabieg na twarz, jutro idę ma masaż ciała i manicure (ze swoimi połamanymi i popękanymi paznokciami :-( ... karmienie zaczyna się na stanie moich włosów i paznokci coraz bardziej odznaczać)

Z powodu dziwnej atmosfery miałam jakoś średnio ochotę coś tu pisać :sorry:

Mam nadzieję że wszystko wraca do normy :tak:

No myślę:-D:-).
Jolu-Super,że mimo nawału obowiązków zajrzałaś.Patrząc na mojego Filipa to nie mogę się nadziwić jak ty radzisz sobie z dziewczynkami.Ja przy nim jednym wymiękam:no:. Do mnie czasem wpadnie mama czy siostra i mam chwile oddechu a ty na obczyźnie .Szacun kobietko

Mamamatysia...oj kochana.....to doceniaj pomoc.....my podczas pobytu w Polsce niestety az tak nie odpoczelismy bo dziewczyny dopiero w ostatnim tygodniu zaczely sie nie bac moich rodzicow....tylko oni z nimi siedzieli....ale nawet te ostatnie pare dni bylo fajne...siedziec sobie i patrzec jak ktos inny sie z nimi bawi a przy tym taaaka radoche.....:-):-):-)

hahahhaha - wyobraziłam sobie te akcje... Achhh ta Amelka:-D:-D:-D

Boziu - co z ta Twoją Tesciową znowu... Na żywca bylo jeszcze gorzej???

Agus.....no niestety......bylo strasznie a do tego juz po naszym powrocie znowu mielismy spiecie i znowu mnie obrazila...:-:)-:)-(

Moniq witaj:-):-):-)!!!

jak nauka?
kiedy masz w koncu egzamin?
Jak przygotowania do wyjazdu?

Egzamin już miałam :sorry: (uczę się dalej :crazy:)
A przygotowania do wyjazdu ... :zawstydzona/y: Na razie zrobiłam listę zakupów i połowiczną listę rzeczy do zabrania :zawstydzona/y:
Jutro się zacznie sajgon :nerd:

no co Ty?
jak to ??- coś nie tak poszło:hmm:??

uuuu- zakupy w 1 dzień i pakowanie?? - suuuper:szok:!!! ale jakoś spokojna jestem o twoje zorganizowanie :tak::tak::tak:

Fajnie Moniq,ze wyszłaś z ukrycia:-).Dałaś dobry przykład wreszcie moze wreszcie zrobi się normalnie.
Jestem w szoku,żety jeszcze nie przygotowana do wyjazdu:szok::szok::szok:.U mnie toby większość walizek według listy byłaby spakowana-ja to jestem panikara.Wszystko muszę mieć zaplanowane i poukładane.Mam nadzieję,żeuda ci sie spaokwac i wasze wczasy będą mega udane.
A jak egzamin???

no co Ty?
jak to ??- coś nie tak poszło:hmm:??

uuuu- zakupy w 1 dzień i pakowanie?? - suuuper:szok:!!! ale jakoś spokojna jestem o twoje zorganizowanie :tak::tak::tak:

No nie poszło (ale to było do przewidzenia) Materiał na miesiąc nauki bez dziecka ... a z dzieckiem ... no cóż .... :-(

zorganizowanie? - spoko loko, nie takie rzeczy się czyniło. Na wyjazd do Kenii zaczęliśmy się pakować o 5 rano (wylot o 11) ... pakowanie oczywiście z prasowaniem :sorry: My jesteśmy powszechnie znani z takich akcji na ostatnią chwilę :zawstydzona/y:

reklama
No nie poszło (ale to było do przewidzenia) Materiał na miesiąc nauki bez dziecka ... a z dzieckiem ... no cóż .... :-(

przykro mi... :-(
za drugim razem bedzie 5 zobaczysz;-):tak:

zorganizowanie? - spoko loko, nie takie rzeczy się czyniło. Na wyjazd do Kenii zaczęliśmy się pakować o 5 rano (wylot o 11) ... pakowanie oczywiście z prasowaniem :sorry: My jesteśmy powszechnie znani z takich akcji na ostatnią chwilę :zawstydzona/y:

no popatrz... to ja Ciebie dobrze już poznałam, skoro spokojna jestem ;-):tak::-p

Do góry