Kasiu Moniq sie uczy...i chyba teraz są na nartach rozmawiałam z nią ostatnio. Myślę ze jak wróci to się odezwie jednak o Joli nic nie napiszę bo nie mam z nią kontaktuMa ktoś kontakt z Jolą miała się odezwać i cisza....Moniq też ani słówka nie napiszę:-(
reklama
Helloooo,jestem:-) Witajcie
Kurcze nie miałam dzisiaj chwilki żeby zajrzeć na forum,mama ma remont i jezdziłyśmy po sklepach żeby kafelki wybrać i wogóle wszystko
Ankzoc....kochana zdróweczka Wam wszystkim życze a w szczególności Majusi
Monia...pomyślnego rozwiązania problemów rodzinnych i szybciutko do nas wracaj,muuuaaa:-)
Aga_km....czekam na płytke ze zdjęciami...jak dostane to pokaże Wam się w wersji Kleopatry....masakra
No i tyle narazie zdążyłam nadrobić
Moja mała już ululana....a ja zamiast sobie piwko wypić to pije fervex bo coś mnie gardziołko drapie ale jutro mam nadzieje będzie git
Kurcze nie miałam dzisiaj chwilki żeby zajrzeć na forum,mama ma remont i jezdziłyśmy po sklepach żeby kafelki wybrać i wogóle wszystko
Ankzoc....kochana zdróweczka Wam wszystkim życze a w szczególności Majusi
Monia...pomyślnego rozwiązania problemów rodzinnych i szybciutko do nas wracaj,muuuaaa:-)
Aga_km....czekam na płytke ze zdjęciami...jak dostane to pokaże Wam się w wersji Kleopatry....masakra
No i tyle narazie zdążyłam nadrobić
Moja mała już ululana....a ja zamiast sobie piwko wypić to pije fervex bo coś mnie gardziołko drapie ale jutro mam nadzieje będzie git
mamamatysia
Fanka BB :)
Ja zmieniłam z blondu na ciemny brąz i też nikt nie zauważył.A twoje fotki i tak chętnie zobaczę:-)jestem:-)
nogi mi z tyłka wypadają..
a co do kolorku na głowie... NIKT go nie zauważyl... czyli jak to moj małżon powiedział - "bez efektu" - także fotek nie bede robiła bo nie ma sensu...
Ja zmieniłam z blondu na ciemny brąz i też nikt nie zauważył.A twoje fotki i tak chętnie zobaczę:-)
ok, ok...
ale jutro ;-)
zasypie Was moją facjatką... no i Jagą rzecz jasna
jola466
Majowe mamy'09
Kasiu kochana....dziekuje za pamiec......na Ciebie to zawsze mozna liczyc....;-);-);-)
Ja jestem....poczytalam troszke.......
Obbiecalam ze sie odezwe...ale uwierzcie przy moich dziewczynach rozpuszczonych po wyjezdzie jest tyle pracy ze wieczorem poprostu padam....
Przemek jutro ma off wiec troszke bedzie lepiej......bylo trudno wczesniej ale teraz gdy obie dosuwaja jak male traktorki i staja przy wszystkim przy czym sie da normalnie wymiekam.....a jeszcze Ameli strasznie bije Ale....zabiera jej wszystko z raczek a jak ta sie do niej zbliza to juz wiadomo ze dostanie po glowie....no i caly czas tylko ryk...a juz nie daj Boze zeby obie akurat w drzwi "wchodzily"...we dwie sie nie mieszcza a niestety zawsze pchaja sie wszedzie razem.....wiec jak same widzicie mam ubaw po pachy od samego rana...
Do tego wszystkiego nocki...nadal sie budza po polnocy wyspane i nie spia ze 3 godziny.....
A no i jeszcze jak zwykle problemy z tesciowa....
W Polsce bylo fajnie....z jednej strony bo niestety moje relacje z T nadal sa niepoprawne i byly nieprzyjemne sytuacje ale z moimi rodzicami milo spedzilismy czas...pod koniec dziewczynki sie juz bardzo przyzwyczaily ale niestety czas bylo wyjezdzac.....:-(...pierwszy raz sie splakalm ze tego wlasnie powodu...serducho mialam scisniete jak widzialam zal i lzy moich rodzicow.....:-(
Mamstud...widzialam na nk Gabunie....kochane biedactwo.....dobrze ze juz powolutku wszystko wraca do normy......O Andrzejku powiedziala mi Moni....najadlas sie strachu ...oby to wiecej sie nie powtorzylo....i niech Twoje skarby w koncu wroca do zdrowka...
Ja jestem....poczytalam troszke.......
Obbiecalam ze sie odezwe...ale uwierzcie przy moich dziewczynach rozpuszczonych po wyjezdzie jest tyle pracy ze wieczorem poprostu padam....
Przemek jutro ma off wiec troszke bedzie lepiej......bylo trudno wczesniej ale teraz gdy obie dosuwaja jak male traktorki i staja przy wszystkim przy czym sie da normalnie wymiekam.....a jeszcze Ameli strasznie bije Ale....zabiera jej wszystko z raczek a jak ta sie do niej zbliza to juz wiadomo ze dostanie po glowie....no i caly czas tylko ryk...a juz nie daj Boze zeby obie akurat w drzwi "wchodzily"...we dwie sie nie mieszcza a niestety zawsze pchaja sie wszedzie razem.....wiec jak same widzicie mam ubaw po pachy od samego rana...
Do tego wszystkiego nocki...nadal sie budza po polnocy wyspane i nie spia ze 3 godziny.....
A no i jeszcze jak zwykle problemy z tesciowa....
W Polsce bylo fajnie....z jednej strony bo niestety moje relacje z T nadal sa niepoprawne i byly nieprzyjemne sytuacje ale z moimi rodzicami milo spedzilismy czas...pod koniec dziewczynki sie juz bardzo przyzwyczaily ale niestety czas bylo wyjezdzac.....:-(...pierwszy raz sie splakalm ze tego wlasnie powodu...serducho mialam scisniete jak widzialam zal i lzy moich rodzicow.....:-(
Mamstud...widzialam na nk Gabunie....kochane biedactwo.....dobrze ze juz powolutku wszystko wraca do normy......O Andrzejku powiedziala mi Moni....najadlas sie strachu ...oby to wiecej sie nie powtorzylo....i niech Twoje skarby w koncu wroca do zdrowka...
mamamatysia
Fanka BB :)
No myślę:-).ok, ok...
ale jutro ;-)
zasypie Was moją facjatką... no i Jagą rzecz jasna
Jolu-Super,że mimo nawału obowiązków zajrzałaś.Patrząc na mojego Filipa to nie mogę się nadziwić jak ty radzisz sobie z dziewczynkami.Ja przy nim jednym wymiękam. Do mnie czasem wpadnie mama czy siostra i mam chwile oddechu a ty na obczyźnie .Szacun kobietko
reklama
Biedna Twoja córeczka....zdrówka życze i oby jak najszybciej noga się zrosłąNo zrasta się,zrasta...mam nadzieje cala w gipsie tzn.noga za tydzień zdięcie rtg i będzi wiadomo jak długo jeszcze w gipsie pos
Kochana przykro mi że tak z pracą wyszło:-(hejka, ja jestem...ale padam z nóg... młody zrobił nam pobudke o 3, ani pić nie chciał ani jeść.. do tego nad ranem miałam strasznie głupi sen który sprawił że cały dzień byłam jak osowiała:--( nie wierze w sny ale ten był wyjątkowo idiotyczny...korci mnie by sprawdzić na necie jego znaczenie.. ale nie wiem czy dobrze zrobię
no i w pracy dostałam niezbyt miłą wiadomość moja menago wraca do pracy, więc ja ma off :--( na jak długo nie wiadomo..kurczę a miałam nadzieję że jeszcze tydzień sobie popracuje, miałabym jakąś extra kaskę dla siebie...a tu dupcia:-(
właśnie przed chwilą wyszła ode mnie koleżanka która w lipcu bierze ślub, kupowała sukienkę przez internet i prosto z poczty przyszła z nią do mnie :-) więc mogę powiedzieć że jestem pierwszą osobą która widziała sukienkę na żywo :-):-)
zmykam porobić prace domowe
Co do snów to ja ich ostatnio wogóle nie miewam...ale jak miałam kiedyś dziwaczne to pare razy sprawdziłam i nie byłam z tego powodu zadowolona bo głupie myśli mi sie błąkały w głowie Może lepiej sobie odpuść
Widziałam Gabrysie....biedactwo...ale będziecie mieć to z głowyGaba cała w strupkach, okropnie wygląda, wraca jej apetyt bo od tygodnia praktycznie nie je. Andrzej już wrócił do przedszkola :-)
Nie pamiętam kiedy ostatnio breezerka piłam a jest taki pyszny....i arbuzowy mój ulubionyNo ...jestem, melduję się z arbuzowym Breezerem ,
Barmanka ja sie właśnie zastanawiałam jak tam u Was z tą pogodą...boję się tej naszej odwilży bo teraz dopiero zaczną się choroby, ale cóż, wszystko zniesę dla wiosny :-)
Co do chorób....to już się tego boję...troche odwilży i juz mnie gardło pobolewa
Dziekuje za pamięć:-)A co z ememesikiem???
No i gdzie Aga km, Tsarina,Roxy,Ankzoc,Malinka,Bohaciefka,Malgoss?
Marzenko apel-WRACAJ!
I ja się dołącze....Marzenko wracaj do nas:-)
Jolu....Witaj....ja Cię kochana podziwiam,ciężko mi czasem z moim jednym urwisem a Ty masz razy dwa
Zaglądaj do nas jak tylko czas Ci pozwoli...ściskam
Ostatnia edycja: