reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

p.s. mi to "święto" działa na nerwy tak samo jak Dzień Kobiet :growl::baffled::cool:... czy któraś jeszcze tak ma? :sorry:

rozumiem Cię doskonale, wg mnie nie trzeba specjalnego dnia żeby komuś powiedzieć coś miłego, ale z drugiej strony, jest to motywacja, żeby ktos był choć odrobinę "romantyczny"- może gdyby nie komercyjny aspekt tego "święta" było by one lepiej przyjmowane, a nie atak ze wszystkich stron serc i napisów AJ LAV JU...

a Dzień Kobiet to inna sprawa, ja go świętuje, bo świetuje też 10 marca- wg mnie to fair..., my mamy swoje święto, więc i panowie niech mają swoje...

Witajcie Majóweczki...

Okruszku dużo szczęścia dla Tymka

U nas bez zmian,,, nadal nudy.. dziś na AA mnie nie będzie, bo na natybiotykacj jestem, a mam po nich lekki odlot przy %...

Lecę do łóżka... z kubkiem ochydnego Coldrexu...

reklama
Hello...jest tu ktoś???:-)
Oj,chyba koleżanki świętują...my spędziliśmy dzisiaj cały dzień z rodzinką P....było miło i wesoło:tak:;-)

Tsarina....kuruj się...zdróweczka życzę:tak:

Wszystkiego Dobrego dla Tymonka:-)

Barmanko....co do Walentynek to kiedyś bardziej mnie to bawiło...teraz już troszke mniej...ale nie ukrywam że jest miło....chociaż bardzo przereklamowane....no i zgadzam się z tym że miłe słowa to lepiej sobie dziennie mówić:tak:
Ale wszystko ma swój urok...i oczywiście zwolenników i przeciwników;-)

Witam kobietki;-).
Wróciłam do domku po 2 dniowej imprezce:szok::-)i rano miałam kaca i było mi nie dobrze:zawstydzona/y: za dużo wczoraj wypiłam....A Wy tylko jedną stronę naklikałyście słabiutko:-(.
Tsarina zdrówka dla całej rodzinki:tak:.
Ankzoc zdróweczka dla Majeczki bidulka malutka:-(.
Tymuś najlepszego z okazji 9 miesiąca:-).
Dziękuję za życzenia walentynkowe:-D.

Witajcie:-)
Jak tutaj pusto,mam nadzieje że dzisiaj będzie lepsza frekwencja:tak:;-):-)

Narazie wpadam na chwilke...potem się odezwe

Marcelku,Barmanko....Wszystkiego Najlepszego z Okazji Ukończenia 9 miesiąca...Buzka
122-630x542.jpg

no Laseczki - do roboty!!! Wstawac, wracać, pisać!!!

Kochany Marcelku, Kochana Barmanko - Wszystkiego najnajnajlepszego z okazji ukończenia 9 miesiąca!!! Dużo zdrowka, siły, cierpliwości i radości z życia dla Mamusi, bezbolesnego ząbkowania, bezpiecznego poruszania się i radości z użytkowania zabawek (ziemniaczki, cebulę, jabłka, pozostaw mamie do obiadku;-):-D) - buziaki od Cioci Agi i Jagódki

no i spóźnione życzenia dla Tymonka i Okruszka - dla Was również moc cieplutkich fluidów i całusów z okazji ukończenia 9 miesiąca :***

35cr613.jpg

Witajcie dziewczyny po mojej długiej nieobecności:-)
pusto cosik ostatnio :tak:

Wszystkiego naj dla Marcelka i spóznione dla Tymoteuszka i reszty dzieciaczków,które miały swoje małe święta w poprzednim tygodniu:-):-)

Przepraszam,że nie wymieniam po imieniu:tak:
Moja Ania ma jutro bal przebierańców w przedszkolu wymyśliła sobie,że chce być kotkiem Maćkiem,bo sąsiedzi mają takiego kota.Zrobiłam jej sama strój pękamy wszyscy ze śmiechu jaki kot ło matko:szok::-D

Witak dziewczynki;-).
Florencjo proszę o zdjęcie kotka...
Marcelku Wszystkiego najlepszego Buziaczek.

Ostatnia edycja:
witam odwilżowo dzisiaj. Jakby się okazało ,że to początki wiosny to nawet bym nie była zła na chlapę i wiecznie przemakające buty :tak:

Mam nadzieję ,że się już Powalentynkowałyście i teraz frekwencja będzie lepsza bo nie mam co nadrabiać.

Dobra...może zacznę od życzeń bo przez zapieprz w pracy i nieobecnośc na forum mam pewne zaległości...
a więc..
Małgosiu, Alicjo i Amelio, Tymku, Marcelku wszystkiego najlepszego z okazji waszych małych świąt życzę ,żeby Małgosia nadal była taka słodka, Alicja i Amelka nadal tak radosne, Tymek nadal taki do schrupania a Marcelek nadal taki przystojny ;-). Dużo uśmiechu i zabawy , beztroski i wspaniałego dzieciństwa. Ciocia Confi i Damianek :-)

mam dla was torcik...my z Damisiem już się poczęstowaliśmy :-D;-)

5le1oy.jpg

no...a teraz co u nas. Ja już po horrorze walentynek w pracy...urobiłyśmy się jak woły a dziś zrobiłam tylko to co konieczne i odpoczywam...o ile siedzenie w pracy do 21 można nazwać odpoczynkiem:confused2:
no ale cóż.
Z rzeczy radosnych to Damiś ma trzeciego zęba i zaczątek czwartego także lada dzień :-) długo długo nic a teraz jak mu te zebiska wystrzeliły to trzeba codziennie szukać czegoś nowego. Poza tym po staremu. Walentynki spędziliśmy bez biegu dzień przed , dzięki temu mogliśmy w spokoju pójść do kina nie obijając się o tłum.
A jak Wy spędziłyście Walentynki?

Witam majóweczki:-)

Wszystkiego najlepszego dla MARCELKA!!! Wielki buziak od cioci Niny i Kasi:-)

Confi
gratuluję kolejnego ząbka:-) faktycznie wychodzą jeden za drugim:tak:

reklama
Do góry