reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

p.s. mi to "święto" działa na nerwy tak samo jak Dzień Kobiet :growl::baffled::cool:... czy któraś jeszcze tak ma? :sorry:

rozumiem Cię doskonale, wg mnie nie trzeba specjalnego dnia żeby komuś powiedzieć coś miłego, ale z drugiej strony, jest to motywacja, żeby ktos był choć odrobinę "romantyczny"- może gdyby nie komercyjny aspekt tego "święta" było by one lepiej przyjmowane, a nie atak ze wszystkich stron serc i napisów AJ LAV JU...

a Dzień Kobiet to inna sprawa, ja go świętuje, bo świetuje też 10 marca- wg mnie to fair..., my mamy swoje święto, więc i panowie niech mają swoje...

Witajcie Majóweczki...

Okruszku dużo szczęścia dla Tymka

U nas bez zmian,,, nadal nudy.. dziś na AA mnie nie będzie, bo na natybiotykacj jestem, a mam po nich lekki odlot przy %...

Lecę do łóżka... z kubkiem ochydnego Coldrexu...

reklama
Hello...jest tu ktoś???:-)
Oj,chyba koleżanki świętują...my spędziliśmy dzisiaj cały dzień z rodzinką P....było miło i wesoło:tak:;-)

Tsarina....kuruj się...zdróweczka życzę:tak:

Wszystkiego Dobrego dla Tymonka:-)

Barmanko....co do Walentynek to kiedyś bardziej mnie to bawiło...teraz już troszke mniej...ale nie ukrywam że jest miło....chociaż bardzo przereklamowane....no i zgadzam się z tym że miłe słowa to lepiej sobie dziennie mówić:tak:
Ale wszystko ma swój urok...i oczywiście zwolenników i przeciwników;-)

Witam kobietki;-).
Wróciłam do domku po 2 dniowej imprezce:szok::-)i rano miałam kaca i było mi nie dobrze:zawstydzona/y: za dużo wczoraj wypiłam....A Wy tylko jedną stronę naklikałyście słabiutko:-(.
Tsarina zdrówka dla całej rodzinki:tak:.
Ankzoc zdróweczka dla Majeczki bidulka malutka:-(.
Tymuś najlepszego z okazji 9 miesiąca:-).
Dziękuję za życzenia walentynkowe:-D.

Witajcie:-)
Jak tutaj pusto,mam nadzieje że dzisiaj będzie lepsza frekwencja:tak:;-):-)

Narazie wpadam na chwilke...potem się odezwe

Marcelku,Barmanko....Wszystkiego Najlepszego z Okazji Ukończenia 9 miesiąca...Buzka
122-630x542.jpg

no Laseczki - do roboty!!! Wstawac, wracać, pisać!!!

Kochany Marcelku, Kochana Barmanko - Wszystkiego najnajnajlepszego z okazji ukończenia 9 miesiąca!!! Dużo zdrowka, siły, cierpliwości i radości z życia dla Mamusi, bezbolesnego ząbkowania, bezpiecznego poruszania się i radości z użytkowania zabawek (ziemniaczki, cebulę, jabłka, pozostaw mamie do obiadku;-):-D) - buziaki od Cioci Agi i Jagódki

no i spóźnione życzenia dla Tymonka i Okruszka - dla Was również moc cieplutkich fluidów i całusów z okazji ukończenia 9 miesiąca :***

35cr613.jpg

Witajcie dziewczyny po mojej długiej nieobecności:-)
pusto cosik ostatnio :tak:

Wszystkiego naj dla Marcelka i spóznione dla Tymoteuszka i reszty dzieciaczków,które miały swoje małe święta w poprzednim tygodniu:-):-)

Przepraszam,że nie wymieniam po imieniu:tak:
Moja Ania ma jutro bal przebierańców w przedszkolu wymyśliła sobie,że chce być kotkiem Maćkiem,bo sąsiedzi mają takiego kota.Zrobiłam jej sama strój pękamy wszyscy ze śmiechu jaki kot ło matko:szok::-D

Witak dziewczynki;-).
Florencjo proszę o zdjęcie kotka...
Marcelku Wszystkiego najlepszego Buziaczek.

Ostatnia edycja:
witam odwilżowo dzisiaj. Jakby się okazało ,że to początki wiosny to nawet bym nie była zła na chlapę i wiecznie przemakające buty :tak:

Mam nadzieję ,że się już Powalentynkowałyście i teraz frekwencja będzie lepsza bo nie mam co nadrabiać.

Dobra...może zacznę od życzeń bo przez zapieprz w pracy i nieobecnośc na forum mam pewne zaległości...
a więc..
Małgosiu, Alicjo i Amelio, Tymku, Marcelku wszystkiego najlepszego z okazji waszych małych świąt życzę ,żeby Małgosia nadal była taka słodka, Alicja i Amelka nadal tak radosne, Tymek nadal taki do schrupania a Marcelek nadal taki przystojny ;-). Dużo uśmiechu i zabawy , beztroski i wspaniałego dzieciństwa. Ciocia Confi i Damianek :-)

mam dla was torcik...my z Damisiem już się poczęstowaliśmy :-D;-)

5le1oy.jpg

no...a teraz co u nas. Ja już po horrorze walentynek w pracy...urobiłyśmy się jak woły a dziś zrobiłam tylko to co konieczne i odpoczywam...o ile siedzenie w pracy do 21 można nazwać odpoczynkiem:confused2:
no ale cóż.
Z rzeczy radosnych to Damiś ma trzeciego zęba i zaczątek czwartego także lada dzień :-) długo długo nic a teraz jak mu te zebiska wystrzeliły to trzeba codziennie szukać czegoś nowego. Poza tym po staremu. Walentynki spędziliśmy bez biegu dzień przed , dzięki temu mogliśmy w spokoju pójść do kina nie obijając się o tłum.
A jak Wy spędziłyście Walentynki?

Witam majóweczki:-)

Wszystkiego najlepszego dla MARCELKA!!! Wielki buziak od cioci Niny i Kasi:-)

Confi
gratuluję kolejnego ząbka:-) faktycznie wychodzą jeden za drugim:tak:

reklama
Do góry