reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Załączniki

• kwiatek6.gif
    kwiatek6.gif
    3,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Witajcie kochane:-)
Wracam do Was jako szczęśliwa użytkowniczka playa:tak::-D
Już mam internet także postaram się być na bierząco:tak:

Mamstud...Kochana Wszystkiego Najlepszego,Spełnienia Najskrytszych Marzeń z okazji Urodzinek...Buzka:-)

Spóznione Życzenia dla Roksanki i Filipka...Sto Lat Dzieciaczki:-)

Wszystkiego Dobrego dla dzisiejszych Solenizantek...Alicji,Ameli oraz dla Małgosi...buzi od cioci i Nadusi:-)

Dziewczynki a u nas to była jednak trzydniówka:tak: Nadusia od wczoraj jest tak wysypana że :szok:...małe czerwone plamki na brzuszku,plecach i na buzi. Ciekawa jestem kiedy jej to zejdzie.
Powiem Wam szczerze że ciesze się że to nie przez zęby bo jakby miała tak przechodzić kolejne pojawianie się kiełka to bym sie wykończyła:tak:

Czy ktoś tu dzisiaj jest...klub AA działa czy jest przerwa weekendowa:sorry:

Dziękujemy za życzenia:-).

Roksanko, Filipku, Alicjo i Amelko -apetytu zdrowego, snu błogiego, radochy po pachy, zęboli biały rządek, bezpiecznego raczkowania i bezbolesnych pierwszych prób łazikowania.

Mamstud - wszystkiego dobrego, zdrowia, trosk jak najmniejszych, marzeń dużych i małych, pasji, życzliwości wokół, dodatniego salda na koncie, wspólnych podróży, wielu cennych chwil na zawsze do zapamiętania, satysfakcji zawodowej, dużo miłości...

Dobry wieczor,

myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia ale sie zdziwlam...

dla 9 miesieczniakow
DAMIANKA
MICHALKA
LILIANKI
ROKSANKI
FILIPKA
MALGOSI

spoznione ale szczere zyczonka wszystkiego dobrego

i dla AMELKI i ALICJI z okazji 10 miesiecy tez wszystkiego dobrego

duzo buziolkow dla wszystkich solenizantow !!

mi jest smutno ,bo moja rodzinka bawi sie na weselisku a ja ?w domu ...tak daleko

widze ze temat truskawki byl,ja tez dalam dzis na sprobowanie Xavkowi, nie dostal

wysypki bardzo mu smakowaly.

niechce sie za duzo chwalic ,bo zal mi mamus ktore wstaja w nocy po pare razy ale

Xavko zaczol przesypiac noc i juz nie domaga sie cyca,wypije butelke wkoncu

wszystko co mu zrobie i spi...najbardziej mu smakuje mleko z Hippa.

tez zaczyna sie puszczac ,bardzo szybko sie przemieszcza raczkujac...najbardziej

lubi isc do kwiatkow ziemie zjadac:-D

MAMSTUD zycze wszystkiego co najlepsze....

Ostatnia edycja:
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą, nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma.

Z okazji Walentynek życze Wam Majóweczki Dużo Miłości

34t4l0y.jpg

Kochane Mamusie Wspaniałych Walentynek Życze...Aby Ten Dzień Był Jedyny W Swoim
Rodzaju
1610273009_1_.jpg

Ostatnia edycja:

wszystkiego najlepszego dla Okruszka i Tymonka z okazji rozpoczęcia 9 miesiąca

ale leniwa niedziela :-D:-D nikogo nie ma :-D:-D wszystkie się pewnie "walentynkują" :-p
p.s. mi to "święto" działa na nerwy tak samo jak Dzień Kobiet :growl::baffled::cool:... czy któraś jeszcze tak ma? :sorry:

hellooooooł:-)

Chciałam złożyć życzenia wszystkim dzieciaczkom..które ukończyły 9 miesięcy:-)

Barmanko
Ja też jakoś nie przepadam za tymi "świętami" dla mnie mogły by nie istnieć:-)...zawsze miałam takie zdanie.

witam dziewczyny!Mamastud-wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek! Nina dziękujemy za życzonka twojej Kasieńce również wszytkiego najlepszego,Naszej Niki wskoczył 9ty miesiąc ,ty jedna życzyłaś wszystkim szkrabom wszystkiego naj to miłe:tak::-)miłego romantycznego wieczorku mamusie i dużo dużo miłości od swoich partnerów!

Ostatnia edycja:
reklama
kasia, mamamatysia, kasica, tikanis, tsarina, aga_k_m, Roxy, bohaciefka, barmanka, martalis, ankzoc dziękuję Wam kochane za życzenia! Tak mi się miło zrobiło, naprawdę :-)

Wróciłam :-)

M w domu, dzieci coraz lepiej, mam nadzieję, że klub AA się dziś zbiera! :-)

tsarina masz za swoje :-) A może Twoje migdałki też M pochlapał? :-)

m&m's dziękuję, że o mnie pytałaś :-)

Będę wieczorkiem, mam nadzieję, że nie sama :-)

Do góry