reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Małgosiu, Alicjo, Amelko Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych najbliższych;-)

I dla Mamstud z okazji urodzinek:

Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga
Z okazji kolejnej wiosny (choć za oknem zima sroga)
Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości
Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości
Życia bez żadnych smutków i stresów
Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów
W sprawach zawodowych oraz rodzinnych
A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

reklama
Dzień dobry.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA NASZYCH KOCHANYCH BLIŹNIACZEK ALICJI I AMELKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIĄCA I MAMUSI JOLI(CIERPLIWOSCI KOCHANA;-))
ORAZ DLA MAŁGOSI NASZEJ 9 MIESIECZNEJ PANNY I JEJ MAMUSI BOHACIEFKI.
PRÓCZ TEGO STO LAT DLA NASZEJ MAMSTUD-OBY SPEŁNIŁY SIĘ WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA
ORAZ DLA MIKOŁAJA-EMEMESIKA Z OKAZJI 5 URODZIN:-)
Sporo tych jubilatów dzisiaj
Życzę wam mamusie udanego weekendu.
Buziole.

bohaciefka, no tak będę chciała zrobić, kupić truskawki gdy będzie ich sezon :tak: co do bólu to w biodrze to właśnie on nie promieniuje w żadną stronę, tylko takie kłucie w kość czuje :-( na prawdę nie wiem co mam myśleć o tym :zawstydzona/y:

mamamtysia, nooo patent na nową zabawkę w dechę :tak::-D:-D ja już sama nie wiem co dla niego wymyślić...jaką by mu tu nową zabawkę kupić :eek: o dziwo jego interesuje dokładnie to samo co Fifiego - czyli jakieś kartonowe opakowania, tubki po jakiś kremach,,,:sorry:

a ja padam po pracy :-:)-:)-( boszzzz podziwiam te mamusie, które pracują na cały etat i jeszcze domkiem się zajmują :tak: to strasznie, strasznie, strasznie ciężka praca :szok::szok::szok:
wczoraj odebrałam moją tygodniówkę, ale się zdrzaźniłam :wściekła/y::wściekła/y: pamiętacie jak we wtorek - mój dzień wolny - menago zadzwonił bym przyszła do pracy? .... "zapomniał" mi za te godziny zapłacić :crazy::angry::angry: co za dupek jeden wrrrr. mało tego - strasznie dużo podatku mi zabrali (mimo iż nie za wszystkie godziny miałam zapłacone). Teraz już wiem że najbardziej opłacalna dla mnie jest praca na połowę etatu ;-):tak::tak:

i jeszcze życzonka, zaległe z wczoraj ;-)

* kasica, dla Roksanki życzę radosnego raczkowania
* k.m, dla Filipka milion całusków

i dzisiejsze

* Jola, dla Twoich bliźniaczek, podwójne uściski i buziaczki
* bohaciefka, moc radosnych uśmiechów dla Małgosi
* mamstud, spełnienia marzeń w dniu Twoich urodzinek

Ja znowu tylko na chwilkę ;-) Dzięki za życzonka
Ja składam dziś najlepsze życzonka dla

Jolu dla Ali i Amelii buziaczki
bohaciefka dla Małgosi dużo uśmiechu i radości

2_d.jpg

mamstud w dniu Twoich urodzinek wszystkiego co dobre

tort.jpg

Ostatnia edycja:
Witajcie moje Drogie! Tu Wasza cicha wielbicielka;-):-) Jak tu miło dzisiaj, tak odświętnie! Wszystkiego najlepszego dla małych i dużych jubilatów :happy:

Powodem dla którego zabieram głos są fantastyczne skarpetki z ABSem Sterntalera znacie je? Z nimi na nóżkach moje dziecko wreszcie może bezpiecznie stawiać pierwsze kroczki (a mamy w domu łyse panele). Jeśli też macie kłopot ze ślizgającymi się bucikami to polecam - ja jestem zachwycona nimi:tak: nie mam procentu od sprzedaży;-)

Buziaki dla forumowych kolegów i koleżanek Mateusza:happy:

confi- rzeczywoscoe jest super ta piosenka,, bedzie moja 2 ulubiona:p

mamstud- wszytskiego naj:)
i dla naszych dzieciaczkow roksanki,filipka,alicji i amelki, malgosi wszytsko naj naszego urwiski:)

od mojego ostatniego posta mineła już godzina, więc mogę spokojnie dubblepostować...

jak już pisałam, u nas lipa, cała trójka chora... Iza już najmniej. Zaczynam pakowanie i inne takie. Wybieliłam sobie tetry, żeby nikt nic nie mógł powiedzieć, potem czeka mnie ogromna sterta prasowania (joluś buziaki...). Dla bratanicy męża moja Mamcia uszyła fartuszek, zrobię zdjęcie Mariki w nim (Marika ma 3 latka), do tego książki kucharskie, trzy pierwsze tomy Cecyli Knedelek do podglądnięcia tutaj, drewniany wałek i małą warzechę... będzie bombastycznie...., a i jeszcze pisaki lukrowe, będziemy robić motyle i kwiatki, inspirację dał mi ten blog Motylki

tutaj cisza...
jak w Cicho Farny... ta cisza zabija nas... wiec... ide pokrzyczeć na lodówkę...

Dzień Dobry kochane u nas masakra...... Maja nadal sypia źle w nocy ma gil do pasa i okropny kaszel, jeszcze żeby było mało ma rozwolnienie chyba po lekach, bo już nie mam pojęcia od czego :-(, myślałam, że sobie odpocznę trochję a tu d....... :-:)-:)-(

mamstud-W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. wszystkiego najlepszego

tsarina- ojejka biedactwo dużo zdrówka wam zyczę.......

barmanka79- tyyyyyyyyyyy.... wiesz o co chodzi :crazy:, nie ładnie tak łączyć postów, przecież nie złamałam regulaminu :rofl2: :-p, a tak swoją drogą można się przyzwyczaić do bycia mamą, pracowania i gospodynią domu ;-)

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA ROKSANKI I FILIPKA ORAZ DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ALICJI , AMELCI I MAŁGOSI

Załączniki

• Moj-spiewajacy-tort-urodzinowy_Kis-Kids,images_product,24,KA10543.jpg
    Moj-spiewajacy-tort-urodzinowy_Kis-Kids,images_product,24,KA10543.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Babeczki

pędzę z życzeniami dla

mamstud - z okazji urodzin.
Kochana:

Z sekundy na sekundę,
Z minuty na minute,
Z godziny na godzinę,
Zmieniaj Swe życie odrobinę.
Dodaj- coś nowego,
Odejmij- trochę złego,
Podziel- na przyjemne,
Pomnóż- przez potrzebne.
Wynik prostym jest równaniem =
Bierz z życia tyle,
Ile Jesteś w stanie!!! Sto lat!!!

2sbmyp2.jpg
(*nie wiedziałam jaki torcik lubisz - więc zamowiłam po kawałku każdego ;-):-))

no i bukiecik rzecz jasna :tak::-):-):-)

1zyzxoj.jpg

Amelko, Alicjo i Jolu - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 10 miesięcy:-):-):-).
Małgosiu i Bohaciefko - Wam składam najserdeczniejsze życzenia z okazji ukończenia 9 miesięcy:-):-):-).

Dziewczynki (Alu, Amelko, Małgosiu) - zlitujcie się nad swoimi mamami - One potrzebują teraz więcej czasu dla siebie, potrzebują odpocząć, troszkę pospać (bohaciefka). Także rozrabiajcie ile wlezie... ale z Tatusiami... ;-):tak:Dla Mamuś badźcie Aniołkami :tak::-):-)
Buziaczki:***************

a tu torcik dla Was
302t09l.jpg

Do góry