reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Małgosiu, Alicjo, Amelko Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych najbliższych;-)

I dla Mamstud z okazji urodzinek:

Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga
Z okazji kolejnej wiosny (choć za oknem zima sroga)
Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości
Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości
Życia bez żadnych smutków i stresów
Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów
W sprawach zawodowych oraz rodzinnych
A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

reklama
Dzień dobry.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA NASZYCH KOCHANYCH BLIŹNIACZEK ALICJI I AMELKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIĄCA I MAMUSI JOLI(CIERPLIWOSCI KOCHANA;-))
ORAZ DLA MAŁGOSI NASZEJ 9 MIESIECZNEJ PANNY I JEJ MAMUSI BOHACIEFKI.
PRÓCZ TEGO STO LAT DLA NASZEJ MAMSTUD-OBY SPEŁNIŁY SIĘ WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA
ORAZ DLA MIKOŁAJA-EMEMESIKA Z OKAZJI 5 URODZIN:-)
Sporo tych jubilatów dzisiaj
Życzę wam mamusie udanego weekendu.
Buziole.

bohaciefka, no tak będę chciała zrobić, kupić truskawki gdy będzie ich sezon :tak: co do bólu to w biodrze to właśnie on nie promieniuje w żadną stronę, tylko takie kłucie w kość czuje :-( na prawdę nie wiem co mam myśleć o tym :zawstydzona/y:

mamamtysia, nooo patent na nową zabawkę w dechę :tak::-D:-D ja już sama nie wiem co dla niego wymyślić...jaką by mu tu nową zabawkę kupić :eek: o dziwo jego interesuje dokładnie to samo co Fifiego - czyli jakieś kartonowe opakowania, tubki po jakiś kremach,,,:sorry:

a ja padam po pracy :-:)-:)-( boszzzz podziwiam te mamusie, które pracują na cały etat i jeszcze domkiem się zajmują :tak: to strasznie, strasznie, strasznie ciężka praca :szok::szok::szok:
wczoraj odebrałam moją tygodniówkę, ale się zdrzaźniłam :wściekła/y::wściekła/y: pamiętacie jak we wtorek - mój dzień wolny - menago zadzwonił bym przyszła do pracy? .... "zapomniał" mi za te godziny zapłacić :crazy::angry::angry: co za dupek jeden wrrrr. mało tego - strasznie dużo podatku mi zabrali (mimo iż nie za wszystkie godziny miałam zapłacone). Teraz już wiem że najbardziej opłacalna dla mnie jest praca na połowę etatu ;-):tak::tak:

i jeszcze życzonka, zaległe z wczoraj ;-)

* kasica, dla Roksanki życzę radosnego raczkowania
* k.m, dla Filipka milion całusków

i dzisiejsze

* Jola, dla Twoich bliźniaczek, podwójne uściski i buziaczki
* bohaciefka, moc radosnych uśmiechów dla Małgosi
* mamstud, spełnienia marzeń w dniu Twoich urodzinek

Ja znowu tylko na chwilkę ;-) Dzięki za życzonka
Ja składam dziś najlepsze życzonka dla

Jolu dla Ali i Amelii buziaczki
bohaciefka dla Małgosi dużo uśmiechu i radości

2_d.jpg

mamstud w dniu Twoich urodzinek wszystkiego co dobre

tort.jpg

Ostatnia edycja:
Witajcie moje Drogie! Tu Wasza cicha wielbicielka;-):-) Jak tu miło dzisiaj, tak odświętnie! Wszystkiego najlepszego dla małych i dużych jubilatów :happy:

Powodem dla którego zabieram głos są fantastyczne skarpetki z ABSem Sterntalera znacie je? Z nimi na nóżkach moje dziecko wreszcie może bezpiecznie stawiać pierwsze kroczki (a mamy w domu łyse panele). Jeśli też macie kłopot ze ślizgającymi się bucikami to polecam - ja jestem zachwycona nimi:tak: nie mam procentu od sprzedaży;-)

Buziaki dla forumowych kolegów i koleżanek Mateusza:happy:

confi- rzeczywoscoe jest super ta piosenka,, bedzie moja 2 ulubiona:p

mamstud- wszytskiego naj:)
i dla naszych dzieciaczkow roksanki,filipka,alicji i amelki, malgosi wszytsko naj naszego urwiski:)

od mojego ostatniego posta mineła już godzina, więc mogę spokojnie dubblepostować...

jak już pisałam, u nas lipa, cała trójka chora... Iza już najmniej. Zaczynam pakowanie i inne takie. Wybieliłam sobie tetry, żeby nikt nic nie mógł powiedzieć, potem czeka mnie ogromna sterta prasowania (joluś buziaki...). Dla bratanicy męża moja Mamcia uszyła fartuszek, zrobię zdjęcie Mariki w nim (Marika ma 3 latka), do tego książki kucharskie, trzy pierwsze tomy Cecyli Knedelek do podglądnięcia tutaj, drewniany wałek i małą warzechę... będzie bombastycznie...., a i jeszcze pisaki lukrowe, będziemy robić motyle i kwiatki, inspirację dał mi ten blog Motylki

tutaj cisza...
jak w Cicho Farny... ta cisza zabija nas... wiec... ide pokrzyczeć na lodówkę...

Dzień Dobry kochane u nas masakra...... Maja nadal sypia źle w nocy ma gil do pasa i okropny kaszel, jeszcze żeby było mało ma rozwolnienie chyba po lekach, bo już nie mam pojęcia od czego :-(, myślałam, że sobie odpocznę trochję a tu d....... :-:)-:)-(

mamstud-W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. wszystkiego najlepszego

tsarina- ojejka biedactwo dużo zdrówka wam zyczę.......

barmanka79- tyyyyyyyyyyy.... wiesz o co chodzi :crazy:, nie ładnie tak łączyć postów, przecież nie złamałam regulaminu :rofl2: :-p, a tak swoją drogą można się przyzwyczaić do bycia mamą, pracowania i gospodynią domu ;-)

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA ROKSANKI I FILIPKA ORAZ DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ALICJI , AMELCI I MAŁGOSI

Załączniki

• Moj-spiewajacy-tort-urodzinowy_Kis-Kids,images_product,24,KA10543.jpg
    Moj-spiewajacy-tort-urodzinowy_Kis-Kids,images_product,24,KA10543.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Babeczki

pędzę z życzeniami dla

mamstud - z okazji urodzin.
Kochana:

Z sekundy na sekundę,
Z minuty na minute,
Z godziny na godzinę,
Zmieniaj Swe życie odrobinę.
Dodaj- coś nowego,
Odejmij- trochę złego,
Podziel- na przyjemne,
Pomnóż- przez potrzebne.
Wynik prostym jest równaniem =
Bierz z życia tyle,
Ile Jesteś w stanie!!! Sto lat!!!

2sbmyp2.jpg
(*nie wiedziałam jaki torcik lubisz - więc zamowiłam po kawałku każdego ;-):-))

no i bukiecik rzecz jasna :tak::-):-):-)

1zyzxoj.jpg

Amelko, Alicjo i Jolu - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 10 miesięcy:-):-):-).
Małgosiu i Bohaciefko - Wam składam najserdeczniejsze życzenia z okazji ukończenia 9 miesięcy:-):-):-).

Dziewczynki (Alu, Amelko, Małgosiu) - zlitujcie się nad swoimi mamami - One potrzebują teraz więcej czasu dla siebie, potrzebują odpocząć, troszkę pospać (bohaciefka). Także rozrabiajcie ile wlezie... ale z Tatusiami... ;-):tak:Dla Mamuś badźcie Aniołkami :tak::-):-)
Buziaczki:***************

a tu torcik dla Was
302t09l.jpg

Do góry