reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

No widzisz ,a jednak grzeczniejsza:-D:-D:-DFilip nie jest aniołkiem ma swoje humorki ale ja uważam go za grzecznego po niektórych waszych opisach...

Majeczka ma charakterek,ciekawe po kim:sorry::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
hi hi hi :-D:-D:-D:-D:-D
no właśnie....
Ja to jestem aniołeczek.... :-p:-p:-p :-D:-D:-D

.... i do tego potulny... hi hi hi :-D:-D:-D:-D:-D
taaa,któremu tylko jedno w głowie:-p:happy:a czy potulny hyyyy zobaczymy :-D:-D:-D
A ciekawe jak Jola miała się odezwać ,ale sama z dziewczynami,to pewnie nie ma czasu...

Ostatnia edycja:
zobacz na mój post o tym samym pomyślałam,a nie dzwoniłaś do nie po powrocie??
a reszta dziewczyn gdzie ???

Dobra oczka mi lecą Pa...Do jutra może....

Ostatnia edycja:
zobacz na mój post o tym samym pomyślałam,a nie dzwoniłaś do nie po powrocie??
a reszta dziewczyn gdzie ???

no popatrz, nadajemy na tych samych falach!!! :-):-):-):-)

a co do dzwonienia, to nie. myślałam że się odezwie na forum.

a też właśnie się zastanawiam gdzie reszta?????

mamstud, już chyba 3 czy 4 dzień nie ma....
a Roxy, mmatysia, Monika... ??????

edit,
zniknęłaś Kasiu, to dobranoc. :***

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki w sobotę!!!
Pewnie w weekend będzie puściutko... U nas mały postęp Dawidek klęka na czworaka i buja się w przód i tył:-) może w końcu ruszy. Wczoraj dostalismy zaproszenie na wesele 10 kwietnia. Trzeba się wziąć za siebie i zrzucić troszkę kilogramów. A tu słyszę jak słoiczek nutelli mnie z szafki woła z chęcią bym go przytuliła. Po co ktoś wymyślił te słodycze:eek:???

reklama
Dzien Dobry...

Małgosiu- wszystkiego dobrego!
tort-z-figurka-hello-kitty-630x618.jpg

Alicjo! Amelko! Dużo uśmiechów!
twins4.jpg

a u nas bida... ja mam angine, mąż kończy przeiębienie a Iza ma katar... a wyjazd do S-mierza we wtorek...
paranoja!!!!

Do góry