reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No widzisz ,a jednak grzeczniejsza:-D:-D:-DFilip nie jest aniołkiem ma swoje humorki ale ja uważam go za grzecznego po niektórych waszych opisach...

Majeczka ma charakterek,ciekawe po kim:sorry::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
hi hi hi :-D:-D:-D:-D:-D
no właśnie....
Ja to jestem aniołeczek.... :-p:-p:-p :-D:-D:-D

.... i do tego potulny... hi hi hi :-D:-D:-D:-D:-D
taaa,któremu tylko jedno w głowie:-p:happy:a czy potulny hyyyy zobaczymy :-D:-D:-D
A ciekawe jak Jola miała się odezwać ,ale sama z dziewczynami,to pewnie nie ma czasu...

Ostatnia edycja:
zobacz na mój post o tym samym pomyślałam,a nie dzwoniłaś do nie po powrocie??
a reszta dziewczyn gdzie ???

Dobra oczka mi lecą Pa...Do jutra może....

Ostatnia edycja:
zobacz na mój post o tym samym pomyślałam,a nie dzwoniłaś do nie po powrocie??
a reszta dziewczyn gdzie ???

no popatrz, nadajemy na tych samych falach!!! :-):-):-):-)

a co do dzwonienia, to nie. myślałam że się odezwie na forum.

a też właśnie się zastanawiam gdzie reszta?????

mamstud, już chyba 3 czy 4 dzień nie ma....
a Roxy, mmatysia, Monika... ??????

edit,
zniknęłaś Kasiu, to dobranoc. :***

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki w sobotę!!!
Pewnie w weekend będzie puściutko... U nas mały postęp Dawidek klęka na czworaka i buja się w przód i tył:-) może w końcu ruszy. Wczoraj dostalismy zaproszenie na wesele 10 kwietnia. Trzeba się wziąć za siebie i zrzucić troszkę kilogramów. A tu słyszę jak słoiczek nutelli mnie z szafki woła z chęcią bym go przytuliła. Po co ktoś wymyślił te słodycze:eek:???

reklama
Dzien Dobry...

Małgosiu- wszystkiego dobrego!
tort-z-figurka-hello-kitty-630x618.jpg

Alicjo! Amelko! Dużo uśmiechów!
twins4.jpg

a u nas bida... ja mam angine, mąż kończy przeiębienie a Iza ma katar... a wyjazd do S-mierza we wtorek...
paranoja!!!!

Do góry