reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia ale zaszalałaś czekam na fotki:tak:
ankzoc oby to przeziębienie szybciutko minęło,buziol dla Majeczki;-)

reklama
ankzoc- no moze i tak dlugo to trwa bo wlasnie wczoraj da sie juz palcem wyczuc na dole dwa zebaolki i chyba u gory tez wiec dziurkacz nam sie szykuje:) wkoncu jakis sie przebil na dole :)
aga- co u ciebie kochana slychac?
conf- supersio dla daniego od cioci izabelki zebolka:)

Witaj Tikanisku :-) u mnie w miarę o.k. Nastawiam się na kolejną przesraną nockę - Jaga teraz śpi.. ale pewnie za godzinę bedzie juz ryk... Górne jedynki są mega bolesne... Mam tylko nadzieje, że jej dodatkowo nie zaziębie:baffled::-(

A co u Was? Stosujesz jeszcze ten syropek?

Mmatysia ale zaszalałaś czekam na fotki:tak:
ankzoc oby to przeziębienie szybciutko minęło,buziol dla Majeczki;-)
Kasiu fotki wrzucę jutro,bo dziś już mam dość. Muszę naszykować ciuchy na pogrzeb bo jutro w tym szale pewnie o czymś zapomnimy.Niestety mając w domu trzech samców sprawy organizacyjne spoczywają na mnie:crazy:

Mmatysia dzieci zabieracie ze sobą?
nasze górne jedyneczki wyszły bez problemu,mam nadzieję że będzie tak dalej ,oby i Wasze dzieciaczki nie cierpiały już przez te zębolki:-(

Dobry wieczór:-)

Witaj Tikanisku :-) u mnie w miarę o.k. Nastawiam się na kolejną przesraną nockę - Jaga teraz śpi.. ale pewnie za godzinę bedzie juz ryk... Górne jedynki są mega bolesne... Mam tylko nadzieje, że jej dodatkowo nie zaziębie:baffled::-(

A co u Was? Stosujesz jeszcze ten syropek?

Przepraszam, że się wtrącam:sorry:, ale o jaki syropek chodzi?

Tylko Mateusza.Filip zostaje u teściów,nie chcę go narażać na marzniecie no i kontakt z zarazkami.Na samej stypie ma być ok 150 osób:eek: niech kilkanaście będzie podziębionych.

uuuuu - spora "impreza" - masz rację- lepiej nie ryzykować... tymbardziej, że u Was nieciekawie z tym zdrówkiem

u nas dwie górne jedynki wychodzą tzn. na razie są dziąsła spuchnięte i twardę, więc mam nadzieję że to już tuż,tuż.............
mały niedobry:wściekła/y: i straszne marudny:sorry:
Teraz zasnął po całym dniu "kwiękania"

Ale najwyższy czas, bo on jeszcze bezzębny

spokojnie aneteczko... doczekasz się.. pierwsze objawy już są;-):tak:

Dobry wieczór:-)

Przepraszam, że się wtrącam:sorry:, ale o jaki syropek chodzi?

Witaj Malgoss :-):-):-)

chodzi o Neospasminę (aż sobie zapisałam tą nazwę na bloku obok monitora ;-))- syrop uspakajający, który miał ułatwić Kubusiowe spanie

reklama
Do góry