reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia ale zaszalałaś czekam na fotki:tak:
ankzoc oby to przeziębienie szybciutko minęło,buziol dla Majeczki;-)

reklama
ankzoc- no moze i tak dlugo to trwa bo wlasnie wczoraj da sie juz palcem wyczuc na dole dwa zebaolki i chyba u gory tez wiec dziurkacz nam sie szykuje:) wkoncu jakis sie przebil na dole :)
aga- co u ciebie kochana slychac?
conf- supersio dla daniego od cioci izabelki zebolka:)

Witaj Tikanisku :-) u mnie w miarę o.k. Nastawiam się na kolejną przesraną nockę - Jaga teraz śpi.. ale pewnie za godzinę bedzie juz ryk... Górne jedynki są mega bolesne... Mam tylko nadzieje, że jej dodatkowo nie zaziębie:baffled::-(

A co u Was? Stosujesz jeszcze ten syropek?

Mmatysia ale zaszalałaś czekam na fotki:tak:
ankzoc oby to przeziębienie szybciutko minęło,buziol dla Majeczki;-)
Kasiu fotki wrzucę jutro,bo dziś już mam dość. Muszę naszykować ciuchy na pogrzeb bo jutro w tym szale pewnie o czymś zapomnimy.Niestety mając w domu trzech samców sprawy organizacyjne spoczywają na mnie:crazy:

Mmatysia dzieci zabieracie ze sobą?
nasze górne jedyneczki wyszły bez problemu,mam nadzieję że będzie tak dalej ,oby i Wasze dzieciaczki nie cierpiały już przez te zębolki:-(

Dobry wieczór:-)

Witaj Tikanisku :-) u mnie w miarę o.k. Nastawiam się na kolejną przesraną nockę - Jaga teraz śpi.. ale pewnie za godzinę bedzie juz ryk... Górne jedynki są mega bolesne... Mam tylko nadzieje, że jej dodatkowo nie zaziębie:baffled::-(

A co u Was? Stosujesz jeszcze ten syropek?

Przepraszam, że się wtrącam:sorry:, ale o jaki syropek chodzi?

Tylko Mateusza.Filip zostaje u teściów,nie chcę go narażać na marzniecie no i kontakt z zarazkami.Na samej stypie ma być ok 150 osób:eek: niech kilkanaście będzie podziębionych.

uuuuu - spora "impreza" - masz rację- lepiej nie ryzykować... tymbardziej, że u Was nieciekawie z tym zdrówkiem

u nas dwie górne jedynki wychodzą tzn. na razie są dziąsła spuchnięte i twardę, więc mam nadzieję że to już tuż,tuż.............
mały niedobry:wściekła/y: i straszne marudny:sorry:
Teraz zasnął po całym dniu "kwiękania"

Ale najwyższy czas, bo on jeszcze bezzębny

spokojnie aneteczko... doczekasz się.. pierwsze objawy już są;-):tak:

Dobry wieczór:-)

Przepraszam, że się wtrącam:sorry:, ale o jaki syropek chodzi?

Witaj Malgoss :-):-):-)

chodzi o Neospasminę (aż sobie zapisałam tą nazwę na bloku obok monitora ;-))- syrop uspakajający, który miał ułatwić Kubusiowe spanie

reklama
Do góry