reklama
Oj Aniu nie zazdroszczę, trzymajcie się , buziaki dla Majeczki od Damisia (zięciunio niech się nie gniewa )
Zięciunio jak Zięciunio - ale ktoś tu o swej Żonie zapomniał
tikanis
CieRpliWa
ankzoc- no moze i tak dlugo to trwa bo wlasnie wczoraj da sie juz palcem wyczuc na dole dwa zebaolki i chyba u gory tez wiec dziurkacz nam sie szykuje wkoncu jakis sie przebil na dole
aga- co u ciebie kochana slychac?
conf- supersio dla daniego od cioci izabelki zebolka
aga- co u ciebie kochana slychac?
conf- supersio dla daniego od cioci izabelki zebolka
Witaj Tikanisku :-) u mnie w miarę o.k. Nastawiam się na kolejną przesraną nockę - Jaga teraz śpi.. ale pewnie za godzinę bedzie juz ryk... Górne jedynki są mega bolesne... Mam tylko nadzieje, że jej dodatkowo nie zaziębie:-(
A co u Was? Stosujesz jeszcze ten syropek?
mamamatysia
Fanka BB :)
Kasiu fotki wrzucę jutro,bo dziś już mam dość. Muszę naszykować ciuchy na pogrzeb bo jutro w tym szale pewnie o czymś zapomnimy.Niestety mając w domu trzech samców sprawy organizacyjne spoczywają na mnieMmatysia ale zaszalałaś czekam na fotki
ankzoc oby to przeziębienie szybciutko minęło,buziol dla Majeczki;-)
mamamatysia
Fanka BB :)
Tylko Mateusza.Filip zostaje u teściów,nie chcę go narażać na marzniecie no i kontakt z zarazkami.Na samej stypie ma być ok 150 osób niech kilkanaście będzie podziębionych.Mmatysia dzieci zabieracie ze sobą?
Dobry wieczór:-)
Przepraszam, że się wtrącam, ale o jaki syropek chodzi?
Witaj Tikanisku :-) u mnie w miarę o.k. Nastawiam się na kolejną przesraną nockę - Jaga teraz śpi.. ale pewnie za godzinę bedzie juz ryk... Górne jedynki są mega bolesne... Mam tylko nadzieje, że jej dodatkowo nie zaziębie:-(
Tylko Mateusza.Filip zostaje u teściów,nie chcę go narażać na marzniecie no i kontakt z zarazkami.Na samej stypie ma być ok 150 osób niech kilkanaście będzie podziębionych.
uuuuu - spora "impreza" - masz rację- lepiej nie ryzykować... tymbardziej, że u Was nieciekawie z tym zdrówkiem
u nas dwie górne jedynki wychodzą tzn. na razie są dziąsła spuchnięte i twardę, więc mam nadzieję że to już tuż,tuż.............
mały niedobry i straszne marudny
Teraz zasnął po całym dniu "kwiękania"
Ale najwyższy czas, bo on jeszcze bezzębny
spokojnie aneteczko... doczekasz się.. pierwsze objawy już są;-)
Dobry wieczór:-)
Witaj Malgoss :-):-):-)
chodzi o Neospasminę (aż sobie zapisałam tą nazwę na bloku obok monitora ;-))- syrop uspakajający, który miał ułatwić Kubusiowe spanie
reklama