reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie:-)

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom nowych ząbków:tak::-)

Dziewczyny u nas masakry ciąg dalszy:-(
Noc znów nie przespana,pobudka co pół godziny z wielkim płaczem...gorączka 38,5....w końcu dałam jej nurofen w nocy i 3 godzinki przespała...rano dalej temperatura 38-38,5 i marudzenie:-(
Mam nadzieje że to ta górna jedynka....bo w zasadzie nic jej nie ma ani katarku ani kaszelku,kupki normalne....już nie wiem co robić:no:

Może ząbki, a może trzydniówka. Jak nic innego się nie dzieje to obserwuj i dorażnie coś na goraczkę.

U nas też były trzy dni goraczki 39 bez inych objawów pod koniec listopada a na początku grudnia wyszedł pierwszy ząb. Wnioskuje więc że to była gorączka od ząbków.

reklama
Dziękuje Wam dziewczyny:tak::-) Kochane jesteście....mam nadzieje że to te kły,no bo nic innego:tak: Jeszcze faktycznie trzydniówka wchodzi w gre:sorry:

Roxy31 wspólczuję Nadii że się tak męczy biedactwo.Wam też że jesteście pewnie strasznie zmęczeni. Mam nadzieję że niedługo Malutkiej przejdzie. Życze zdrówka i wytrwałości.
Nina 2003 dzięki za gratulacje:-), mój synek ma na imię Dawidek;-)

Witam dziewczynki.
Gratuluje mamusiom i dzieciaczkom nowych zębolków. U nas bez zmian dwie dolne jedynki i prawa dwójka w drodze:sorry:.Widzę,że dziś znów słaba frekwencja:-( może wieczorem będzie lepiej:sorry:.
Osobiście padam na dziób pół dnia biegałam po mieście.Z radoscia melduje,że nie jestem juz blondynką:-) udało mi się wygospodarować czas na fryzjera i manicure:laugh2:,kupiłam tez butki -wreszcie i przez głupotę trafiłam na mega wyprzedaże w Cocodrillo.
kupiłam Fifiemu kombinezon na następny sezon-uwaga...za 44 zł:tak::tak:.Ten sam który ogladałam we wrześniu-wtedy kosztował 145zł.No oczywiscie na kombinezonie sie nie skończyło:-D wyszłam z dwoma torbami ciuszków.

Kochane mamusie myślałam, że posiedzę z wami a tu d.......... moje dziecko ma dzień wrzaskuna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, byłam z nia u lekarza oczywiście idą ząbki i do tego mamy poczatek przeziębienia i gil do pasa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, normalnie cudownie żyć nie umierać.

mamamatysia- hahah widzę, że u mojego zięciulka ząbki ida tak samo jak u Mai, no i kochana zazdroszczę szaleństwa zakupowo- fryzjerowego. Ja w pt będę w cocdrillo , mam nadzieję, że cos fajnego kupię Mai

Kochane mamusie myślałam, że posiedzę z wami a tu d.......... moje dziecko ma dzień wrzaskuna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, byłam z nia u lekarza oczywiście idą ząbki i do tego mamy poczatek przeziębienia i gil do pasa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, normalnie cudownie żyć nie umierać.

mamamatysia- hahah widzę, że u mojego zięciulka ząbki ida tak samo jak u Mai, no i kochana zazdroszczę szaleństwa zakupowo- fryzjerowego. Ja w pt będę w cocdrillo , mam nadzieję, że cos fajnego kupię Mai

Biedna Majunia:-(.Mam nadzieję,że szybko uporacie się z przeziębieniem,często wietrzcie pokoik i jeśli macie nawilżacz to warto włączyć przed snem chociaż na pół godziny jeśli nie to mokry ręcznik na kaloryfer.Polecam też opary z soli bocheńskiej-na katar Mateusza i Filipa działaja bez pudła:-)

Witajcie Kobietki kochane, ja tylko na chwilę...pogratulować wszystkich nowych zębolków, oby teraz było już z górki :-):-)
Mmatysia gratuluje udanych zakupów, faktycznie świetne okazje, szkoda ze ostatnio jestem pod kreską bo też bym zaszalała w Cocodrillo:zawstydzona/y::sorry:

mam newsa...Damiś ma już 2 ząbka, który pojawił się bez objawów. Uciekam do Damiana, dziś mam wolne i zachłystuję się czasem spędzonym z nim...jutro napiszę z pracy...buźka Mamuśki :*

Oj Aniu nie zazdroszczę, trzymajcie się , buziaki dla Majeczki od Damisia (zięciunio niech się nie gniewa :-D)

reklama
Do góry