reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie:-)

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom nowych ząbków:tak::-)

Dziewczyny u nas masakry ciąg dalszy:-(
Noc znów nie przespana,pobudka co pół godziny z wielkim płaczem...gorączka 38,5....w końcu dałam jej nurofen w nocy i 3 godzinki przespała...rano dalej temperatura 38-38,5 i marudzenie:-(
Mam nadzieje że to ta górna jedynka....bo w zasadzie nic jej nie ma ani katarku ani kaszelku,kupki normalne....już nie wiem co robić:no:

Może ząbki, a może trzydniówka. Jak nic innego się nie dzieje to obserwuj i dorażnie coś na goraczkę.

U nas też były trzy dni goraczki 39 bez inych objawów pod koniec listopada a na początku grudnia wyszedł pierwszy ząb. Wnioskuje więc że to była gorączka od ząbków.

reklama
Dziękuje Wam dziewczyny:tak::-) Kochane jesteście....mam nadzieje że to te kły,no bo nic innego:tak: Jeszcze faktycznie trzydniówka wchodzi w gre:sorry:

Roxy31 wspólczuję Nadii że się tak męczy biedactwo.Wam też że jesteście pewnie strasznie zmęczeni. Mam nadzieję że niedługo Malutkiej przejdzie. Życze zdrówka i wytrwałości.
Nina 2003 dzięki za gratulacje:-), mój synek ma na imię Dawidek;-)

Witam dziewczynki.
Gratuluje mamusiom i dzieciaczkom nowych zębolków. U nas bez zmian dwie dolne jedynki i prawa dwójka w drodze:sorry:.Widzę,że dziś znów słaba frekwencja:-( może wieczorem będzie lepiej:sorry:.
Osobiście padam na dziób pół dnia biegałam po mieście.Z radoscia melduje,że nie jestem juz blondynką:-) udało mi się wygospodarować czas na fryzjera i manicure:laugh2:,kupiłam tez butki -wreszcie i przez głupotę trafiłam na mega wyprzedaże w Cocodrillo.
kupiłam Fifiemu kombinezon na następny sezon-uwaga...za 44 zł:tak::tak:.Ten sam który ogladałam we wrześniu-wtedy kosztował 145zł.No oczywiscie na kombinezonie sie nie skończyło:-D wyszłam z dwoma torbami ciuszków.

Kochane mamusie myślałam, że posiedzę z wami a tu d.......... moje dziecko ma dzień wrzaskuna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, byłam z nia u lekarza oczywiście idą ząbki i do tego mamy poczatek przeziębienia i gil do pasa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, normalnie cudownie żyć nie umierać.

mamamatysia- hahah widzę, że u mojego zięciulka ząbki ida tak samo jak u Mai, no i kochana zazdroszczę szaleństwa zakupowo- fryzjerowego. Ja w pt będę w cocdrillo , mam nadzieję, że cos fajnego kupię Mai

Kochane mamusie myślałam, że posiedzę z wami a tu d.......... moje dziecko ma dzień wrzaskuna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, byłam z nia u lekarza oczywiście idą ząbki i do tego mamy poczatek przeziębienia i gil do pasa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, normalnie cudownie żyć nie umierać.

mamamatysia- hahah widzę, że u mojego zięciulka ząbki ida tak samo jak u Mai, no i kochana zazdroszczę szaleństwa zakupowo- fryzjerowego. Ja w pt będę w cocdrillo , mam nadzieję, że cos fajnego kupię Mai

Biedna Majunia:-(.Mam nadzieję,że szybko uporacie się z przeziębieniem,często wietrzcie pokoik i jeśli macie nawilżacz to warto włączyć przed snem chociaż na pół godziny jeśli nie to mokry ręcznik na kaloryfer.Polecam też opary z soli bocheńskiej-na katar Mateusza i Filipa działaja bez pudła:-)

Witajcie Kobietki kochane, ja tylko na chwilę...pogratulować wszystkich nowych zębolków, oby teraz było już z górki :-):-)
Mmatysia gratuluje udanych zakupów, faktycznie świetne okazje, szkoda ze ostatnio jestem pod kreską bo też bym zaszalała w Cocodrillo:zawstydzona/y::sorry:

mam newsa...Damiś ma już 2 ząbka, który pojawił się bez objawów. Uciekam do Damiana, dziś mam wolne i zachłystuję się czasem spędzonym z nim...jutro napiszę z pracy...buźka Mamuśki :*

Oj Aniu nie zazdroszczę, trzymajcie się , buziaki dla Majeczki od Damisia (zięciunio niech się nie gniewa :-D)

reklama
Do góry