reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

i ja się witam kochaniutkie.:tak:

Ankzoc ,ja się powoIi szykuje do waIki smoczkowo-buteIkowej.Jakoś mi to marnie idzie aIe będzie dobrze. Powtarzam błędy jakie robiłam przy starszaku.Nic mnie to nie nauczyło_Oczywiscie zdrówka dIa Majeczki!!!

Kasieńko 23, co u Ciebie?
Kasica,dzień dobry kochana. Jak tam oko?

Ostatnia edycja:
reklama
monika Witam :tak: dzięki za pamięć :*** Oczko raz gorzej raz lepiej, ale to przez tą wrędną pogode za oknem :baffled: kropelki w dzień żel na noc i jakoś daje rade

kasieńko Witam Ja to mam zamiar iść do lekarza który ją widzi i coś z tym ustrojstwem zrobić. Bo nie wiem jak można nie widzieć czegoś co np. wczoraj spowodowało krwawienie u mnie bo coś tam zrobił :eek:

no i ze sprzątania nici, mała usnęła i odkurzacza nie wyjmę.... do tego mam problem z sister.. oj wkurzyła mnie...

Ostatnia edycja:
Kasica,sis młodsza od Ciebie? Moja wiecznie ma jakieś probIemy.

Młodsza zadufana w sobie i w ogóle. Teraz chciała abym neta wzięła, bo kablówka jest na mnie, a ona będzie płacić, ale rano zaczęła wyliczać co moje co jej (ona mieszka z babcią) i teraz zastanawiam się czy nie odwołać instalki bo jak strzeli focha i my zostaniemy z rachunkami to nie wydołamy

kasica21, kasieńka23 - dziękuję kochane :-)

kasica212- oj ty to się masz z tą siostrą, pamietam jak byłaś w ciąży zawsze miałaś z nią problemy, musisz się naprawdę uzbroić w cierpliowść :baffled:

monika1977- kochana ja nawet nie probuję, ehhhh i tam mam nocki przerąbane a jak jeszcze zabiorę jej smoka to do pracy będe na czworaka przychodzić i spać przed kompem :confused2:

Mamy 3 ząbka rano nie zauważyłam bo jeszcze chyba bardzo śpiąca ale przebił się już:-):-):-). Wyszła ta górna jedynka.:-):-):-)

kasica212- też muszę chyba coś zrobić z tą nadżerką, najpierw trzeba sie do gin umówić a tu czasu brak, ale trzeba o siebie też zadbać, musi mnie ktoś zmotywować chyba

Aniu, no własnie i mnie to przeraża.Musze jakos funkcjonowac w ciągu dnia. Dzięki Bogu nie pracuje tak jak Ty i w końcu się za to wezmę.

Kasieńka gratuIuje zęboIka:tak:

My daIej bez zębów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry