reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

i ja się witam kochaniutkie.:tak:

Ankzoc ,ja się powoIi szykuje do waIki smoczkowo-buteIkowej.Jakoś mi to marnie idzie aIe będzie dobrze. Powtarzam błędy jakie robiłam przy starszaku.Nic mnie to nie nauczyło_Oczywiscie zdrówka dIa Majeczki!!!

Kasieńko 23, co u Ciebie?
Kasica,dzień dobry kochana. Jak tam oko?

Ostatnia edycja:
reklama
monika Witam :tak: dzięki za pamięć :*** Oczko raz gorzej raz lepiej, ale to przez tą wrędną pogode za oknem :baffled: kropelki w dzień żel na noc i jakoś daje rade

kasieńko Witam Ja to mam zamiar iść do lekarza który ją widzi i coś z tym ustrojstwem zrobić. Bo nie wiem jak można nie widzieć czegoś co np. wczoraj spowodowało krwawienie u mnie bo coś tam zrobił :eek:

no i ze sprzątania nici, mała usnęła i odkurzacza nie wyjmę.... do tego mam problem z sister.. oj wkurzyła mnie...

Ostatnia edycja:
Kasica,sis młodsza od Ciebie? Moja wiecznie ma jakieś probIemy.

Młodsza zadufana w sobie i w ogóle. Teraz chciała abym neta wzięła, bo kablówka jest na mnie, a ona będzie płacić, ale rano zaczęła wyliczać co moje co jej (ona mieszka z babcią) i teraz zastanawiam się czy nie odwołać instalki bo jak strzeli focha i my zostaniemy z rachunkami to nie wydołamy

kasica21, kasieńka23 - dziękuję kochane :-)

kasica212- oj ty to się masz z tą siostrą, pamietam jak byłaś w ciąży zawsze miałaś z nią problemy, musisz się naprawdę uzbroić w cierpliowść :baffled:

monika1977- kochana ja nawet nie probuję, ehhhh i tam mam nocki przerąbane a jak jeszcze zabiorę jej smoka to do pracy będe na czworaka przychodzić i spać przed kompem :confused2:

Mamy 3 ząbka rano nie zauważyłam bo jeszcze chyba bardzo śpiąca ale przebił się już:-):-):-). Wyszła ta górna jedynka.:-):-):-)

kasica212- też muszę chyba coś zrobić z tą nadżerką, najpierw trzeba sie do gin umówić a tu czasu brak, ale trzeba o siebie też zadbać, musi mnie ktoś zmotywować chyba

Aniu, no własnie i mnie to przeraża.Musze jakos funkcjonowac w ciągu dnia. Dzięki Bogu nie pracuje tak jak Ty i w końcu się za to wezmę.

Kasieńka gratuIuje zęboIka:tak:

My daIej bez zębów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry