reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
to i ja spadam..
a może ktoś jeszcze jest???
edit:
no to dobrej nocki dla wszystkich nie śpiących maluszków

Ostatnia edycja:
dobrej spokojnej i przespanej nocy życze dziewczyny:tak:ja jeszcze niewybieram się spać ,no i nasza młoda też jeszcze nieśpi przysnęlo się jej po18 no i teraz są efekty:no:spanie jej niewgłowie,buszyje po dywanie i męczy Kubusia Puchatka:-)nie to nasze dziecko jest nie do zdarcia,no i M mnie teraz jeszcze pocieszył że córcia mi niespodzianke w pampersie przygotowała:-)no więc musze uciekać bo przecież tata kupki nieruszy,dobranoc kochane:-)

reklama
jak za starych dobrych czasow - 11 stron do nadrobienia (w tym dwa polaczenia):-p

a teraz jak jestem na bieżąco to WY GDZIE:eek:???

mamstud - Kochana.. po pierwsze - Tobie zyczę dużo sily, zdrowka i ogolnego ogarnięcia sytuacji (dobrze, ze masz mamę przy sobie).
Po drugie - duzo zdrowka i opanowania drapania dla Andrzejka i Gaby.
Po trzecie - buziaki dla Was :****

florencjo - ojejjjj...odleżyny to niewesola sprawa... Musi ja straszznie boleć i piec... Biedna... Współczuje bardzo

Dziękuje za życzenia dot. mojego zdrówka - Kochane jesteście :********

Do góry