reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

dobrej spokojnej i przespanej nocy życze dziewczyny:tak:ja jeszcze niewybieram się spać ,no i nasza młoda też jeszcze nieśpi przysnęlo się jej po18 no i teraz są efekty:no:spanie jej niewgłowie,buszyje po dywanie i męczy Kubusia Puchatka:-)nie to nasze dziecko jest nie do zdarcia,no i M mnie teraz jeszcze pocieszył że córcia mi niespodzianke w pampersie przygotowała:-)no więc musze uciekać bo przecież tata kupki nieruszy,dobranoc kochane:-)

O to tak jak u mnie, mianowicie tata kupki nie ruszy:tak:

reklama
dobrej spokojnej i przespanej nocy życze dziewczyny:tak:ja jeszcze niewybieram się spać ,no i nasza młoda też jeszcze nieśpi przysnęlo się jej po18 no i teraz są efekty:no:spanie jej niewgłowie,buszyje po dywanie i męczy Kubusia Puchatka:-)nie to nasze dziecko jest nie do zdarcia,no i M mnie teraz jeszcze pocieszył że córcia mi niespodzianke w pampersie przygotowała:-)no więc musze uciekać bo przecież tata kupki nieruszy,dobranoc kochane:-)

to u mnie dwukrotnie podobnie:
* moje Dziecko to nocny marek... (ubudziła sie 20 minut temu, i pewnie do pólnocy bede sie z nia bawić:baffled:)
* tata przy kupie wymięka...

Oj ta Jagódka kochana.
Aga nie wkurza Cię to?
Pewnie już przywykłaś.
Wieczorem nie masz czasu dla siebie.

dla siebie jak dla siebie... ale brak czasu dla M.. dla Nas razem...Ciągle Jaga miedzy nami:sorry:

no ale teraz jej te jedynki dość boleśnie idą... wiec ... Mamusia jest jak lekarstwo (a w sumie to cycuś;-))

dla siebie jak dla siebie... ale brak czasu dla M.. dla Nas razem...Ciągle Jaga miedzy nami:sorry:

no ale teraz jej te jedynki dość boleśnie idą... wiec ... Mamusia jest jak lekarstwo (a w sumie to cycuś;-))

No u mnie jak przestałam karmić w nocy to mamusia jest cały czas the best. A najlepiej jakby cysiu był cały dzień na wierzchu i co chwilkę Julek mógł sobie pociągnąć łyczka.

Edycja:)
Pstryk

Ostatnia edycja:
No tak i sobie z wami nie popisałam :zawstydzona/y: bo jak ja już jestem to tu pustki.... no cóż poczytam o czym tam rozprawiałyście....

Dziewczyny tak bym z ami popisała,ale musz córci opatrunki zrobić,bo ma odleżyny
Dobranoc

biedna córcia...

Ja cytologie zrobiłam dziś ;-)

Mam ranę na macicy po wyszarpanym łożysku-w dodatku ostatnio zrobiła się nadzerka,która pękła:-(.

ja mam nadżerke z czasów przed ciąży i jeden gin ją widzi inny nie :eek:

Położna:wściekła/y:.Pierwsze Filipa potem łożysko:baffled:

ubiłabym, udusiła etc. co za babsztyl okropny

Aga masz Ty się z tą swoją Jagódką :-p

no to teraz robię
Pstryk
i już mnie tu niema

Ostatnia edycja:
mój mały łobuziak śpi:-)a mi zdążyło się przyniej przysnąć:-)teraz się pzebudziłam ewakuowałam się z sypialni śmigam do pokoju-kukam a to moje duże "dziecko"też śpi:tak:no to teraz biegne pod jakiś szybciutki prysznic a potem jak sięuda to trzeba zrobić manicure bo paznokcie wołają już o pomoc:-)przed ciażą ponad 3lata non stop żelowałam paznokcie żelem z zdobieniami to była wygoda!a teraz niema czasu na to:-(no ale też strach bałabym się żeby małej niezadrapać a przy smarowaniu kremem czy sudocremem pupci po zmianie pampusia cięzko by było,teraz to już napewno uciekam:-)tak dobrze się z wami pisze,że aż żal uciekać:tak::-)dobren nocy wam wszystkim!

Witajcie kochane mamusie, ja to chyba mam jakiegoś pecha :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jak wybił się wczoraj jeden ząbek to wieczorem Maja dostała katarku i kaszelek..... więc same rozumieć marudzenie na maxa :angry::angry::angry:. Dziś idę z nią do lekarza, mam nadzieję, że to nic poważnego ehhhhhh :-:)-:)-(. Biedne te moje maleństwo strasznie mi jej szkoda , dzis rano była nieprzytomna i płakała jak ją ubierałam, myślałam, że dziś nie pójdę do pracy, ale jestem sama więc muszę tu siedzieć , normalnie ręce opadają :-:)-:)-(.
Życzę miłego dzionka i lecę nadrabiać

EDIT- NIKT SIĘ NIE DOPISAŁA EHH

slonkoonline- witaj :-):-), oj kochana myślę , ze to już kwestia przyzwyczajenia :sorry:, pewnie jak Julcia serwowała by Ci takie nocki to też byś musiała się przyzwyczaić :sorry: Oj kochana widzisz, każda z nas ma jakieś problemy, ja nie przespane nocki a ty ze zdroweczkiem Juleczki, mam nadzieję, że szybko wykryją co jest nie tak! Grtauluję zębolków

roxy- dobrze, że Niuni już lepiej, za to moja się rozkłada ehhhh :sorry:

tikanis- wiesz co kochana czasami ząbki potrafią iść długo Mai zaczęły wychodzić chyba w 3 czy 4 m-cu a w 7 jej się wybiły, więc i może u Ciebie też taka przyczyna ?

monika1977- kochana to piatka.... ja mam to samo bez smoczka nie zasnę i bez cyca, jak się naje w nocy to i tak muszę jej smoka dać bo zaraz się rozbudza :confused2::sorry:

mamstud- no to pieknie kochana, po przeczytaniu twoich 6 pkt, widzę mega doła :-:)-:)-( Współczuję waszej 3, dla ciebie dużo cierpliwości i zdrówka, dla Gabuni- łagodnego przejścia ospy, dla Abdrzejka - dobrego humorku :-)

tsarina- dużo zdrówka życzę, my chyba przez te forum się zarażamy hahahah :-D:-D

mamaNiki, nina2003, agakm- u nas tez kupa nie do ruszenia przez tatę :rofl2:

Ostatnia edycja:
Mamuśki witam z rana ;-)

ankzoc miłego dnia, mam nadzieje, że ten katarek tylko przejściowy i szybko minie Daj znać co powiedział lekarz

mamaNiki mam nadzieje, że manicure się udał :-D

Dobra mykam bo babcia zarządziła dziś porządki :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie majóweczki!!
Chyba jakiś mały szpital się tu zrobił wracac do zdrówka ale już!!!!:-)

ankzoc- współczuję Majeczce, biedna umęczy sie strasznie. Podobno przy ząbkach takie przeziębienia się zdarzają. Życzę szybkiego powrotu do zdrówka.

mama Niki- też tęsknię za pazurkami chociaż ja myślę że prędzej swoim sie drapnie niż zażelowanym ale nałożenie kremu na pupkę do przyjemności by nie należało:-)

kasica212- też mam "znikającą" nadżerkę dla jednego gina jest widoczna inny nie widzi problemu.

mamstud- trzymaj się, duuuużo cierpliwości i zdrówka dla wszystkich!!

Do góry