mamamatysia
Fanka BB :)
Dobra idę...własnie Cie opieprzam!
już na Księge marsz i wrzucaj tam ogórkową!
edit: i inne potrawy też!
bo się obrażę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra idę...własnie Cie opieprzam!
już na Księge marsz i wrzucaj tam ogórkową!
edit: i inne potrawy też!
bo się obrażę!
tylko uważaj, bo pierwsze mycie bywa niespodzianką... Nas Iza tak spluła, że wyglądaliśmy jak w czasie ospy (mamstud buziaki dla Andrzejka!)... potem lepiej, ale im mniej pasty dasz na szczoteczkę tym mniej Jaga zje jej i więcej będzie na ząbkach...
Dzięki Ci o Wielka za te porady... Zastanawiałam się jak Jadze opłukać buźkę po tym pastowaniu ale jak zje odrobinę pasty to chyba nic sie nie stanie..?
Ja nie mogę ale macie tempo dziewczynki kilka stron musiałam nadrobić. Ale fajnie że piszecie o jedzonku. Ja dzisiaj zrobiłam Dawidkowi ziemniaczki , gotowane mięsko z królika(zmielone) i marchewkę z groszkem(pogniecione widelcem). Zachęcona tym że smakowało mu jak poczęstowałam go moim podobnym obiadkiem w niedzielę. Ale niestety rozczarowałam się był odruch wymiotny i powrót do zblendowanej zupki. Trochę mnie to zdziwiło bo jak gotuje mu zupkę to wyjmuję kilka ziemniaczków reszte blenduję i dodaje te pogniecione ziemniaczki. Wiec o kawałki tu chyba nie chodzi może mu po prostu nie smakowało. Może to moje było przyprawione i dlatego lepsze. Solicie jedzonko swoim dzieciaczkom???
.Ja nie mogę ale macie tempo dziewczynki kilka stron musiałam nadrobić.
Ja czasem odrobinkę ale staram się poprawiać smak potraw czosnkiem i naturalnymi ziołami.Solicie jedzonko swoim dzieciaczkom???
zaserwuj Im kanapki na drugie, do tego herbata na pierwsze i obiadek z dwóch dań jak się patrzy a poza tym, co to za wpadanie na obiad bez uprzedzeniaqwa, siostra ze szwagrem na obiad wpadają a ja mam tylko porcje z wczoraj dla mnie i M... papapapa... co by tu, co by tu...
mamamatysia Ty wiesz...