reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Roxy dobrze,ze malutka czuje się lepiej:-).
Odnalazłam zagubiony Dentinox i na noc zafunduje Fifiemu masażyk dziąseł:-).
Tsarina jak obiad???
Mi z kapuśniaku wyszedł bigos:eek:
Na razie spadam bo mam spotkanie w kościele w sprawie komunii.

obiad super... zupa wyszła słodka- za dużo marchewki i łagodnego katchupu, albo fakt, że wykorzystałam ryż z curry który miałam od wczoraj... ale i tak palce lizać....

miałam sznycle z indyka, pociełam je drobno, podsmażyłam cebulkę, indyka, dorzuciłam paprykę słodką, dusiłam, dodałam musztardę rosyjską, zagęściłam i gotowe! Do tego frytki i sałatka... palce lizać, w życiu mi tak dobrze nie wyszedł taki expresowy obiad...

słonko a o czym mam pisać, ja Kura Domowa jestem, Ko ko ko...

reklama
puk puk!
Jakie tu pustki...
IMG_1826.jpg

jestem ... ale jakoś tak slabo mi..
Wyslalam wlasnie M do apteki...
ale nie cieszyć mi się... bo czuwam ;-):-D:-D:-D

Wróciłam:-):-):-)
Aga kuruj się i czuwaj.
Czy zbiera się dzisiaj klub???
Potrzebuję go dzisiaj jak nigdy:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:
jestem maleńka ,trzymaj się mam pół litra wina M roboty oczywiście:szok::-D
edit:
wredoty i wszystkie inne gatunki meldować się....

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny:-)
Widze,że duzo nie ma do nadrabiania z jednej strony dobrze,ale z drugiej zastanawiam się co taka niska frekwencja ostatnio:tak:

Witaj słonko jak sie masz?;-)

aga km ponoć na początki przeziębienia najlepszy jest RumJan rum wypić,a Janem się nakryć;-)
Ja mam piffo w lodówce nie wiem czy otwierać:-p

reklama
kat- jasne ze chetna , moj mail tikanis@interia.pl dzieki bardzoo:)
kasienka- no to witaj w klubie kochana:/
ankzoc- biedulka ... oby twoja mala szybkoz aczela lepiej spac... ja juz wiem dlaczego kubus ostatnio daje nam popalic datkenlam jego dziaselek i czuje ostre...wiec przyczyna zeby a wczesniej co???
aga- my robilismy badanie krwi i moczu,, bbo czsami w moczy jest bakteria co uaktywnia sie w nocy i stad czasami jest to powodem zlego spaniadzieci
confi- nic mi nie pomozesz ,, jedynie cierpliwosc moze nas uratowac ale ja juz kazdego wieczora sie przygortowuje do ciezkiej nocki..

Do góry