reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Roxy dobrze,ze malutka czuje się lepiej:-).
Odnalazłam zagubiony Dentinox i na noc zafunduje Fifiemu masażyk dziąseł:-).
Tsarina jak obiad???
Mi z kapuśniaku wyszedł bigos:eek:
Na razie spadam bo mam spotkanie w kościele w sprawie komunii.

obiad super... zupa wyszła słodka- za dużo marchewki i łagodnego katchupu, albo fakt, że wykorzystałam ryż z curry który miałam od wczoraj... ale i tak palce lizać....

miałam sznycle z indyka, pociełam je drobno, podsmażyłam cebulkę, indyka, dorzuciłam paprykę słodką, dusiłam, dodałam musztardę rosyjską, zagęściłam i gotowe! Do tego frytki i sałatka... palce lizać, w życiu mi tak dobrze nie wyszedł taki expresowy obiad...

słonko a o czym mam pisać, ja Kura Domowa jestem, Ko ko ko...

reklama
puk puk!
Jakie tu pustki...
IMG_1826.jpg

jestem ... ale jakoś tak slabo mi..
Wyslalam wlasnie M do apteki...
ale nie cieszyć mi się... bo czuwam ;-):-D:-D:-D

Wróciłam:-):-):-)
Aga kuruj się i czuwaj.
Czy zbiera się dzisiaj klub???
Potrzebuję go dzisiaj jak nigdy:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:
jestem maleńka ,trzymaj się mam pół litra wina M roboty oczywiście:szok::-D
edit:
wredoty i wszystkie inne gatunki meldować się....

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny:-)
Widze,że duzo nie ma do nadrabiania z jednej strony dobrze,ale z drugiej zastanawiam się co taka niska frekwencja ostatnio:tak:

Witaj słonko jak sie masz?;-)

aga km ponoć na początki przeziębienia najlepszy jest RumJan rum wypić,a Janem się nakryć;-)
Ja mam piffo w lodówce nie wiem czy otwierać:-p

reklama
kat- jasne ze chetna , moj mail tikanis@interia.pl dzieki bardzoo:)
kasienka- no to witaj w klubie kochana:/
ankzoc- biedulka ... oby twoja mala szybkoz aczela lepiej spac... ja juz wiem dlaczego kubus ostatnio daje nam popalic datkenlam jego dziaselek i czuje ostre...wiec przyczyna zeby a wczesniej co???
aga- my robilismy badanie krwi i moczu,, bbo czsami w moczy jest bakteria co uaktywnia sie w nocy i stad czasami jest to powodem zlego spaniadzieci
confi- nic mi nie pomozesz ,, jedynie cierpliwosc moze nas uratowac ale ja juz kazdego wieczora sie przygortowuje do ciezkiej nocki..

Do góry