Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ninko nie bój się one się super rozpuszczają, ja daje już od 6 miesiąca jak jeszcze ząbków Julo nie miał.aguś
nie próbowałam nawet..a czy te flipsy nie przyklejają sie do podniebienia? Kasia nawet jednego ząbka nie ma..bo tak to może też by było inaczej...
nina27- Kasiula bez problemu poradzi sobie z flipsami, bo to rozpuszcza się w buźce i nie potrzeba do tego ząbków
miała odruch wymiotnynina
to że sobie radzą to wiem..ostatnio chciałam dać Kasi polizać piernika i go ugryzła no i byś widziała co sie działo dalej..to samo z chlebkiem...ona po prostu nie toleruje kawałków..
Te ząbki to wychodzą różnie naszym maluszkom,my mamy 2 na dole i 2 na górze i dalszych nie widać u Jagi 4 na dole .
My mamy na obiadek ziemniaczki, pulpety w sosie,kalafior ;-).