reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aguś
nie próbowałam nawet..a czy te flipsy nie przyklejają sie do podniebienia?:sorry: Kasia nawet jednego ząbka nie ma..bo tak to może też by było inaczej...

reklama
nina27- Kasiula bez problemu poradzi sobie z flipsami, bo to rozpuszcza się w buźce i nie potrzeba do tego ząbków

Potem jakieś ciasteczka, wafle ryżowe, chrupaczki, pod twoją kontrolą stopniowo. Dzieci dziąsłami sobie radzą.
a jescze owoce, banany, jabłka gotowane miękkie gruszki przed ciasteczkami

nina
to że sobie radzą to wiem..ostatnio chciałam dać Kasi polizać piernika i go ugryzła:eek: no i byś widziała co sie działo dalej..to samo z chlebkiem...ona po prostu nie toleruje kawałków..

reklama
jeju
tsarina
u nas jak wyjdzie pierwszy ząb to Twojej małej już pewnie będą się przebijać zęby mądrości:-)

Do góry