reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego Dobrego dla Filipka...Buzi Kochane Maleństwo

Marzenko....czy zobaczycie to zależy od efektu:-D...nieee żartuje..wziełam aparat,fotki będą:-D:tak:
Nie,włosów nie obcinam,będe miała peruke:tak:

Tsarina....mniaaammm,zostaw troszke,wpadne jutro:-D;-)

Moniq....wiesz,kurcze im bliżej tym zaczynam się troszke obawiać tej kąpieli:baffled: ale chyba dam rade...On taki większy jest bo waży 3500g...moja mała w jego wieku ważyła 2240g:tak:
No nic zobaczymy..;-)

reklama
tsarina wow :szok: kulebiak ekstra :tak: coś czuje, że po niedzieli zrobię bo smakowicie wygląda
A ja jakąś godzinkę temu wyjęłam ciasto z piekarnika i zostało już tylko pół brytfanki :szok:

Tsarina....mniaaammm,zostaw troszke,wpadne jutro:-D;-)

teraz mi to mówisz?!

tsarina wow :szok: kulebiak ekstra :tak: coś czuje, że po niedzieli zrobię bo smakowicie wygląda
A ja jakąś godzinkę temu wyjęłam ciasto z piekarnika i zostało już tylko pół brytfanki :szok:

hehe, czytałam przepis... chyba się na niego zamachnę,,, tylko, ze po drodze jest czwartek.... qrcze....

a i nie napisałam Wam wcześniej, kupiłam sobie taką małą maluteńką, w kolorze między śliwką a jagodą, mini spódniczkę... rozmiar 42:-( co prawda, ale to tylko motywacja... ważne, że nie 44 jak wcześniej! albo 46 w ciąży:dry::shocked2:

Ale pędzicie dziewczyny. Człowieka nie było parę godzin i trochę trudno nadrobić ;) Bąble śpią ... to ja do komputera zamiast coś w domu zrobić.

Moniqsan - wkładam do woreczków foliowych, zawiązuję i tak zamrażam. Mam też kilka pojemników plastikowych z pokrywkami, ale te woreczki łatwiej mi upchać w zamarażarce ;)

Tsarina - super kulebiak. Przepis można? Faktycznie masz w domu Królową Zębatkę (zobaczyłam tickerek...). Coś specjalnego dajesz jej do jedzenia, że te zębole szybko rosną? ;)

Ostatnia edycja:
Tsarina - super kulebiak. Przepis można? Faktycznie masz w domu Królową Zębatkę (zobaczyłam tickerek...). Coś specjalnego dajesz jej do jedzenia, że te zębole szybko rosną? ;)

nie, nic specjalnego, ale za to pozegnałam sie już z blenderem, nawet mięsa jej nie miksuje bo nie trzeba... ale w mojej rodzinie takie "szybkie" zabki to norma...

a i nie chcę Cie zdenerwować, ale dziś są pustki, tutaj czasami przez dzień to trzeba i po 30 stron nadrabiać, a po spotkaniu AA... no może oszczędze Ci szczegółów, bo jeszcze uciekniesz...

coś miałam, a tak...
Ja mam Łomżę!!!!
Katka.kat pijesz coś?

Dzieki wszyskie majowe mamusie za miłe przyjęcie do grona. Mamy dzisiaj strasznie zaganiany dzień. Wieczorkiem jak Dawidek pójdzie spać to obiecuję napisać więcej o sobie i moim bombelku. A teraz zmykamy na papu.

Dzieki wszyskie majowe mamusie za miłe przyjęcie do grona. Mamy dzisiaj strasznie zaganiany dzień. Wieczorkiem jak Dawidek pójdzie spać to obiecuję napisać więcej o sobie i moim bombelku. A teraz zmykamy na papu.

no, koniecznie... tu jest jak w wojsku, pewne normy trzeba trzymać, a wieczorem weź słownik, najlepiej wysokoprocentowy:tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):dry::cool2:

na początek życzenia...

dla Malgoss i jej synka Szymonka...
dla m&m i Majki...
dla słonka i Juleczki...
dla joannn i synka Patryka...
dla Kasi i synka Filipka...
dużo zdrówka dla was kochane dzieciaczki, byście zdrowo rosły, były wesołe i uśmiechnięte. Moc buziaczków od cioci barmanki i Marcelka

confi, gratuluje ząbka :tak::tak: hihi widzę że wykluł się ten sam co i u nas ;-):tak:

witamy nowe mamusie :tak:mamo Niki, Katka.kat, kasieńka 23 mam nadzieję że z nami będzie wam przyjemniej leciał czas...

tsarina, wow super przemówienie :tak::-):-) kulebiaka nigdy nie jadłam :zawstydzona/y: wygląda na bardzo smacznego :tak:

roxy, wstaw jakieś fotki po wizażu :tak: ciekawa jestem jak "zrobi" cię kuzynka :tak:

reklama
Do góry