reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

o boniu, jestem zmęczona.

dziękujemy za życzonka wszytskim!!:tak::tak::tak:

przepraszam was. zawiodłam jako "dziennikarka". postaram się poprawić!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maja jest chora i tak mi jej szkoda. tak kaszle bieduleczek nasz. tak rzęzi, chrypi.:no::no::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie, nic specjalnego, ale za to pozegnałam sie już z blenderem, nawet mięsa jej nie miksuje bo nie trzeba...

ja też nic nie miksuję. juhu!!!:-D:-D:-D:-D

natomiast Maja ma już pięć i pół ząbka, ale zapomniałam hasła i loginu do strony z ząbkowymi suwaczkami i nie mogę zmienić. a nie chce mi się nowego konta zakładać, ale spoko wkońcu się zbiorę.

po edycji:
szit, znowu jeden pod drugim.:baffled::baffled:

aha, i kupiłam buty na ślub. bardzo dobrze zrobione, wygodne, świetnu obcas, ładne, ....i oddałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(, bo noga w nich mi grubo wyglądala. (to pewnei te 3 kg :-p:-p;-);-) )

a szkoda bo ładne były:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i naprwdę świetnie zrobione.
o takie:

Załączniki

• 87_285_0155.jpg
    87_285_0155.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Kochane moje:-);-).
Witam nowe mamuśki ,obiecuję że u nas się nudzić nie będziecie:tak:.
Dziękujemy wszystkim za życzonaka,muaaaaa;-).

m&m's ładne te butki... a może Ty masz brudne paznokcie i dlatego te buty źle wyglądały... no wiesz, są sposoby na to...
:-D:-D:-D
mi butki się podobają ,ale ja muszę mieć na pasku inaczej zgubię:sorry2:

przepraszam was. zawiodłam jako "dziennikarka". postaram się poprawić!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czekamy na rychłą poprawę :-D:-D
edycja I
ups soryyyyy..... to nie chcący postaram się poprawić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
m&m's ładne te butki... a może Ty masz brudne paznokcie i dlatego te buty źle wyglądały... no wiesz, są sposoby na to...

ekhm ekhm ekhm (zakrztusiłam się herbatką) ... tsarina? Co Ty dziś piłaś??? :-D:-D:-D

m&m's, to prawda, co dziewczyny prawią - te buty są naprawdę ładne. Nie rozumiem jak Twoja noga mogła w nich grubo wyglądać??? :baffled: Dlaczego w tych grubo a w innych nie :confused: Bardzo ładne :tak:

Hejo Kobity

Sto lat dla kolejnych "miesięczniaków"

witam się z biedronkowym winkiem :-p:-p:-p
no i tak skromnie się chwalimy że mamy pierwszego zębolka :sorry2:

m&m`s buciki ślicznie, szkoda że oddałaś :no:

reklama

dziękuję.:-)
a z paznokciami, to wiesz taki "french" tylko że odwrotnie. :-p:-p :-D:-D:-D

emenemsik śliczne te buty!!! dlaczego je oddałaś??? oszalałaś kobieto!!!!

:-D:-D:-D
mi butki się podobają ,ale ja muszę mieć na pasku inaczej zgubię:sorry2:

m&m's, to prawda, co dziewczyny prawią - te buty są naprawdę ładne. Nie rozumiem jak Twoja noga mogła w nich grubo wyglądać??? :baffled: Dlaczego w tych grubo a w innych nie :confused: Bardzo ładne :tak:

dziękuję, to jeszcze to przemyślę.
bo one są naprwdę bardzo ładne, a mnie osobiście (ja uwielbiam buty) powaliła jakość ich wykonania. naprawdę świetne!!
więc szkoda mi ich.
no jeszcze się zastanowie, choć już je spakowałam.

Do góry