reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

wiem, nie chciało mi się ed...:cool2::cool2:

no to ładnie ... to co jest pierwsze ??? upomnienie ? :-p:-D (jeszcze dwa razy i ban!)
No dobra, jajeczka na miękko wciągnięte (M trafił na targu na fajne wiejskie i teraz obżeram się jajami - tak mi smakują)
Lili dziś pięknie obiadek zjadła (z jajkiem oczywiście) bez jednego jęknięcia ... wczoraj zresztą też (kaszkę również). Chyba popatrzyła na bliźniaczki joli i zrozumiała jak trzeba :-)

W ogóle nasza kochana jola oddała mi kupony Hipp do Rossmana i podarowała kilka próbek (żebym się nie skarżyła że nigdy nic nie dostałam) :tak:

reklama
Malinka, Tsarina mam dla was kilka plików w związku z fotografowaniem i inne, także wyślijcie mi swoje adresy mailowe na PW, a ja postaram się dziś czy jutro wysłać Wam to.

Hej kochane mamusie:-)

Witam nowe koleżanki...mam nadzieje że zadomowicie sie tu na dobre:tak: jest superowo i dziewczyny są świetne...ja do tej pory żałuje że wcześniej się nie zdobyłam na pisanie:tak::-)

AgA...nie mam pojęcia jak odgonić dziecia od kuwety:no::sorry2:

Tsarina...jesteś debeściarska...opis forum powalający:-D:tak:

Moniq....czy Ty patrzysz Na Wspólną....bo ja regularnie:tak::-D jakoś polubiłam ten serial:tak:
A Igor zachował się do bani:baffled: ale pewnie zmieni zdanie:tak:

U mnie mały sajgon,mała marudzi strasznie...oczywiście zwalam na górne idące zęby:baffled:
A ja jutro jade do Krakowa...i nie śmiejcie się będe "robiona" na Kleopatre:szok::-D Moja kuzynka ma egzamin z wizażu i padło na mnie,także będzie wesoło:tak:
Postaram się dzisiaj troche zaglądać do Was...chociaż wieczorkiem idę nauczyć kąpać moją kuzynke tygodniowego malucha...tylko czy ja to pamiętam jeszcze:-D:baffled:

Ostatnia edycja:
Roxy mam nadzieję, że zobaczymy Kleopatrę:tak:!!! Ale włosów nie obcinasz:szok:??? A jak film? Podobał się? No i powodzenia w kąpieli... nie utopcie maleństwa:-D:-D:-D

i tak muszę się pochwalić...
Jaśnie Pan Kulebiak...

Załączniki

• P060210_12.59.jpg
    P060210_12.59.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 33
Roxy
ano... wciągnęło mnie cholerstwo i czasami oglądam :zawstydzona/y: Jeny, 10 dniowe dzieciątko ... Ja czasami 4 misięcznego siostrzeńca K nie potrafię wziąć na ręce (bo mi się dziwnie "przelewa" :sorry2:)

tsarina
Nooo, wymiatasz moja droga. Jak dla mnie to jeszcze więcej grzybków musiałoby być ... uwielbiam duszone pieczarki (tylko zapewne ciasto by się zzakalcowało, więc obok, na talerzyk) :tak:

tsarina
Nooo, wymiatasz moja droga. Jak dla mnie to jeszcze więcej grzybków musiałoby być ... uwielbiam duszone pieczarki (tylko zapewne ciasto by się zzakalcowało, więc obok, na talerzyk) :tak:

ja następnym razem też dam więcej, bo ciasto mega dobre, z chrupiącą skórką i wogóle, ale w środku ubogo.... albo dam więcej, albo nie zrobie w formie rolady tylko dam farszu do środka i tylko zlepie...

reklama
hej majóweczki

witam nowe forumowiczki..yyy dobrze to chyba napisałam:baffled:

tsarina
jesteś genialna!!:-):-)

a Ty Martuś czemu nie robisz streszczeń??? CO jest z Tobą;-)

Do góry