reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Wiecie co? To jest czasem trochę bez sensu .... :sorry2: Bo mnie się zdarza że edytuję posta, dopisuję coś ważnego a właśnie w tym czasie ktoś coś pisze i już nikt do mojej edycji nie wróci :baffled: To jak? Mam wtedy tego posta odetytować i wpisać jako nowego?
zadajesz zbyt skomplikowane pytania jak dla nas - szarych użytkowników BB:confused:

po edycji:

Witaj AgA!!!
Witaj Martalis!!!

reklama
Witajcie Kochane Mamy!!!!
No i Witam Serdecznie Swieżynki ;-) (jak mówia moje bachorki służbowe):-D
Jest wesoło...tylko wytrwajcie:tak:
Wydłuży nam sie wyscig do "jak nawiecej postów mam ja...":-D
Confi (z rozpedu napisałam Konfi):-D - sprzedawaj frezje i pisz do nas
Tsarina zapomnialas napisac o sobie cos....ze jestes mama najbardziej zebowatego Dziecia na Forum , ze jestes nasza Pania Generałowa, i ze często robisz nam musztre....:baffled:

Buziaki **** dla reszty ...nawet dzis tłoczno mimo weekendu

zadajesz zbyt skomplikowane pytania jak dla nas - szarych użytkowników BB:confused:

po edycji:

Witaj AgA!!!
Witaj Martalis!!!

Robię to li tylko w celu nabicia sobie kolejnych postów :-p... przecież nie liczę na to, że ktoś wymyśli złoty środek na ten wielki problem :sorry2::-);-)

po edycji (1 post mniej):

Gdzie Wy wszystkie ???
Roman wkurzony
Michał się zadręcza
Andrzej ma dylemat
Kinga jest załamana
Basia jak zwykle łagodzi sytuację
O Jezu, Roman jedzie do domu Honoraty ... ale się dzieje .... (mówię o "Na wspolnej" jakby się ktoś nie zdążył zorientować) :-D:-D:-D;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Robię to li tylko w celu nabicia sobie kolejnych postów :-p... przecież nie liczę na to, że ktoś wymyśli złoty środek na ten wielki problem :sorry2::-);-)

po edycji (1 post mniej):

Gdzie Wy wszystkie ???
Roman wkurzony
Michał się zadręcza
Andrzej ma dylemat
Kinga jest załamana
Basia jak zwykle łagodzi sytuację
O Jezu, Roman jedzie do domu Honoraty ... ale się dzieje .... (mówię o "Na wspolnej" jakby się ktoś nie zdążył zorientować) :-D:-D:-D;-);-);-)
a Igor zostanie ojcem...:-D

Moniq i Dziewczyny jak wytłmaczyc mojemu Dzieciowi:wściekła/y: zeby nie wybierała piasku z kuwety i ziemi z doniczek dzis 4 raz ja myłam...i sprzątałam:-(

a Igor zostanie ojcem...:-D

Moniq i Dziewczyny jak wytłmaczyc mojemu Dzieciowi:wściekła/y: zeby nie wybierała piasku z kuwety i ziemi z doniczek dzis 4 raz ja myłam...i sprzątałam:-(

... i nie chce tego dziecka :baffled::baffled::baffled:

AgA ... hmmm, ja po prostu "krzyczę" do Lili żeby nie ruszała. Na razie słucha, reaguje na "NIE!" ... ale czy będzie tak za miesiąc, dwa - nie wiem :sorry2:
Musisz jej jakoś tłumaczyć, podbiec jak grzebie wziąć, powiedzież "nie można!" stanowczo, tak żeby zrozumiała i tak do skutku. Może to coś da?

a byłam na śniadaniu. i czytałam gazetę --- straszny!!!!!!!! artykuł.:no::no: o kobiecie, Matce 2 dzieci ( w tym jedno 10 miesięcy) która spadła z konia i złamała kręgosłup. straszne!!!!

zgadzam sie z Moniq, że to czasem trudniej ogarnac takie edytowne posty.

nie wiem jak nauczyć dziecko niegrzebania w kuwecie.:oo2::oo2::confused:

zaraz muszę szykowć Mikołaj na imprezkę i potem go odprowadzić i na pocztę pójdę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry