reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja też się witam,
witajcie nowe mamy!!!! :-):-)czujcie się swobodnie.:tak::tak:

confi, wpadnij na sex. :-D:-D

Moniq, uważaj, znowu robisz bałagan.;-);-):-p:-p
też sobie pomyślałam o tym... ciekawe czy w między czasie ktoś napisze coś czy będę miała jednego posta pod drugim:sorry2::sorry2::sorry2: tak wolno??? bo jak zaczęłam pisać poprzedniego to jeszcze posta emenemsika nie było... więc jak???

teraz zrobiłam edytuj i po edycji dopisuję:

jak to dobrze, że Moniq napisała przynajmniej regulaminu nie złamałam!!!

( nienawidzę frezji :baffled:)

dlaczego????????????

to moje ulubione kwiaty,
jak ich tak nie lubisz to mogę cię uratować od nich w czerwcu.

ale ponawiam pytanie dlaczego ich nie lubisz??

O! Niepisana pani moderator :-p:-p:-p
I co to znaczy "znowu" :wściekła/y:

oj chciałam tak wiesz...podkoloryzować. :-D:-D :-p:-p

noszit!!! i ja mam jeden pod drugim!!!!! co tak wolno piszecie!!!!!

a to "se"jeszcze coś dopisze. a co. :-)

nie zjadłam jeszcze sniadania!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie zjadłam jeszcze sniadania!!
a ja se zapomniałam do pracy wziąć... musiałm iść jogurt kupić, bo bym padła...

po edycji:

a to i tak sukces, bo normalnie poszłabym do sklepiku szkolnego i kupiłabym zapiekankę lub hot-doga... mniam...

po drugiej edycji:

dlaczego nic nie piszecie???

po trzeciej edycji:

czy wiecie, że miałabym już 3 posty więcej, a tak zatrzymałam się na 3 938...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

po edycji:

a to i tak sukces, bo normalnie poszłabym do sklepiku szkolnego i kupiłabym zapiekankę lub hot-doga... mniam...

po drugiej edycji:

po trzeciej edycji:

Wiecie co? To jest czasem trochę bez sensu .... :sorry2: Bo mnie się zdarza że edytuję posta, dopisuję coś ważnego a właśnie w tym czasie ktoś coś pisze i już nikt do mojej edycji nie wróci :baffled: To jak? Mam wtedy tego posta odetytować i wpisać jako nowego?

Czesc ,

dla FILIPKA duzo buziolow !!

filipku wszytskiego naj,, przespanych nocek.:)

a u nas niby lepiej ale dzis kubus znow budzil sie ok 7 razy:////
ehhh oby nie wrocilo.. a tak przecietnie budzi sie ok 3-4 razy takze zle nie jest a ja wciaz nie mam na nic czasu.. przychodze z pracy szybko obiad kubus i tak schodzi do wieczora://malego uspilam prezed chwila wiec i ja pojde sie zdrzemnac:) buzki dziewczynki

Biedna Ty jestes ,kiedy On zacznie spac ladnie....ale powiem Ci ,ze Ty sie masz jeszcze dobrze...synek od znajomych od urodzenia spal ino w dzien a w nocy rozrabial, czyli zrobil sobie dzien z nocy ,jego matka odsypiala w dzien jak ojciec z nim byl .....to jest dopiero jazda...

Witam nowe mamusie....

reklama

po edycji:

po drugiej edycji:

po trzeciej edycji:

Leże i rycze:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ps. mozna tak krótko?
napiszcie cos bo w 2 poscie musze sie przywitac:-D

Do góry