reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mało powiedziane, rękami szeorko rozstawionymi witam Cie wśród naszego małego forumowego wariatkowa! Opowiedz coś o sobie, koniecznie!
Dziekuje za miłe powitanie:-) jestem mamą ośmio i prawie pół:-) miesięcznego Dawidka ur. 25 maja 2009. Mieszkamy od niedawna w małej wiosce i niestety i nie znam tu żadnej młodej mamy z którą mogłabym pogadać.. Więc liczę na Was!!!!

reklama
Marzena80 - cóż za przenikliwość ;) Zgadłaś krajanko - jestem z Katowic.

Moje bliźnięta to Ania i Łukasz. Bardzo łobuzują, tak, że czasem nie wiem w co ręce wsadzić i które ratować ;) Młody wstaje i raczkuje, a Młoda na razie się przemieszcza czołgając. Mamy w sumie 3 zęby (2:1 dla Łukasza). Dzieci urodziły się w 36 tygodniu, w dokumentach mają wpisane wcześniactwo, ale nie mają (odpukać) żadnych przykrych pozostałości po tym okresie. Jak na razie troszkę mało ważą, ale pracujemy nad tym :)
Ja na razie jestem na urlopie wypoczynkowym, potem pójdę na wychowawczy.
I chyba tyle :)

No pieknie, obecnie nie ma na forum joli, wróci niebawem, to mama dwóch bliźniaczek, Alicji i Amelii, więc z nią pewnie najczęsciej pogadasz o kłopotach z bliźniakami... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...sow-przez-smakoszy-mam-majowych-2009-a-31866/ tu znajdziesz wszystko co potrzebne do "podtuczenia" dzieci...

Dziekuje za miłe powitanie:-) jestem mamą ośmio i prawie pół:-) miesięcznego Dawidka ur. 25 maja 2009. Mieszkamy od niedawna w małej wiosce i niestety i nie znam tu żadnej młodej mamy z którą mogłabym pogadać.. Więc liczę na Was!!!!

ooo, super, moja Iza Mirka też 25 maj, to razem będziemy świeczki na torcie palić... mała ta wioska? i w jakich rejonach?

dobra... ja póki co"pasuję" z pisaniem... Jaga wyrwała mi spację, "1" i "v" z klawiatury... więc... pewnie popołudniu przywitam się z Wami z nowym nabytkiem... Przy okazji słuchawki też wymienię... więc powracam do życia na skype!!!:-D:-D:-D
buziole:****

Bardzo dziękuję za linka do przepisów :) Chętnie skorzystam, bo gotuję w hurtowych ilościach i zamrażam.
Cieszę się, że na forum jest jeszcze jedna bliźniakowa majowa mama. Czekam w takim razie na jej powrót :))

Kasieńka - witaj!!! Pisz często, pisz!!!

Katka, a gdzie w Katowicach mieszkasz?

Tsrina - jesteś rewelacyjna!!! muaaa***

Kasieńka, Katka witam ;-)

M odsypia tydzień ;-) ja zrobiłam już masę na ciasto i masę kokosową i robię Murzynka z kokosem wrzucę link do przepisów

Mała rozrabia, M przywiózł jej pchacza a ona na siedząco go pcha :oo2:

Kurcze kurcze ... co tu się dzieje :-)
3 nowe mamy w tak krótkim czasie???

mama Niki, Katka, Kasieńka, witajcie. Miłego forumowania ... Ekipę mamy tu naprawdę świetną, zresztą same zobaczycie :tak:

Katka, w czym mrozisz jedzonko dla dla bliźniąt? Był tu kiedyś taki temat i w sumie nic z niego nie wynikło :sorry2:

reklama
Hellllou Babolki kochane , ja melduję się z pracy. Dziś mam dość ruchliwy dzień więc tylko się witam i dziękuję z wszystkie gratulacje , muaaaa :*

mamaNiki ,Kasienka, Katka witajcie na majowym wątku, rozgośćcie się, idealną charakterystykę napisała już Generałowa Tsarina więc ja nic więcej nie muszę dodawać
:-D

Kasica, zobaczysz ,że Rokasanka przywyknie do nowego gadżetu i niedługo zacznie pchać go tak jak powinna :tak:

Aga_k_m...ja bym dała jadze starą klawiaturę do zabawy :-D:-D:-D
może przestanie znęcać się nad nową , a tak serio to taka z płaskimi klawiszami jest trudniejsza do zniszczenia ;-)

dobra, ja mykam bo żyć nie dają, trzymajcie kciuki bym szybko sprzedała frezje ( nienawidzę frezji :baffled:) a potem już z górki. Napiszę coś wieczorem gdy już ruch zelżeje...tego posta pisałam przerywając trzy razy więc nie ma sensu bym teraz siedziała na forum.
C U L8er ( czyli do zobaczenia później :-p)

byłabym zapomniała...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA, OD CONFI I DAMISIA!!!.

Do góry