reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

marzenka sypie mówisz? A co miałaś kupić? Bo jeśli alkohol to musisz wyjść - nie ma rady :-)
Chleb może poczekać :-)
sypie to mało powiedziane - nap.......la tak, że szok!!!
jak Ty mnie znasz... muaaa*** chleba ostatnio nie jadam, a i tak kg nie ubywa... ale muszę pieczarki na moje poranne omlety kupić, bo dziś resztę skroiłam... no i właśnie - Monika z czym robisz omlety??? a alkohol był na liście:tak::tak::tak:!!!

reklama
Witajcie...:-) WSZYSTKIE Mamusie obecne i te bardzo zajete:tak:
Miałam tutaj nie pisac....chciałam najpierw nadrobic ale ponad 200 stron to jest niewykonalne:wściekła/y:. Wybaczcie. Nadrobie jak Wam wszystkim zabiora dostep do netu :-D
Witaj Sylan - czuj sie u Nas jak u siebie w domu
ankzoc - Dzien Dobry:tak::-)
Agus Confi łącze sie w bólu - moj M. dzis o 3 w nocy powiedział ze ma ochote wziac poduszke i:sorry2:....dalej nie pisze:baffled:

Od teraz bede na biezaco czytac pisac i odpowiadac....:sorry2:

sypie to mało powiedziane - nap.......la tak, że szok!!!
jak Ty mnie znasz... muaaa*** chleba ostatnio nie jadam, a i tak kg nie ubywa... ale muszę pieczarki na moje poranne omlety kupić, bo dziś resztę skroiłam... no i właśnie - Monika z czym robisz omlety??? a alkohol był na liście:tak::tak::tak:!!!

Słyszałam ze na slasku tragedia :szok: w Gda cisza przed burza
Ja omlet robiłam z pieczarkami, papryka, cukinia, pomidorem, nawet brokuła i inne warzywa wszystko razem kroiłam, podsmazałam i dodawałam do jajek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słyszałam ze na slasku tragedia :szok: w Gda cisza przed burza
Ja omlet robiłam z pieczarkami, papryka, cukinia, pomidorem, nawet brokuła i inne warzywa wszystko razem kroiłam, podsmazałam i dodawałam do jajek
no tak papryka była by nawet o.k. brokułów nie lubię, za cukinią nie przepadam... nie wiem jak ten pomidor... czy by mi smakował w tym...

a groszek, fasola i kukurydza z puszki mogły by być???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no dziękuję za przywitanie :)

aga- dobre hahaha, zabrac wszytskim dostęp :-D i nadrabiać :-p

agakm- a nazbierało mi sie troche problemów..... napiszę na (sex)

Patusia
wybacz moją szczerość i pytanie..
ale czy ty masz dysleksje??:confused:
każda z nas robi jakieś błędy, ale Ty mnie przerażasz:errr:
strasznie to "razi" i może jakiś słowniczek pod ręką?...

Dzień dobry :happy2:
Nie ma akurat chyba nikogo, ale Szymek akurat spi, więc mogę spokojnie złożyć życzenia dla naszych kochanych 9-miesięczniaczków:-):-):-) i ich mamuś:-):

Mamamatysi i Filipka
M@dzi i Kamila
Mamstud i Gaby

U nas jeszcze nie ma zębów:baffled: i pewnie się pokażą lada chwila, bo mały ma lekką gorączkę i stał się trochę marudny. Daję Viburcol.
Zajrzę w takim razie wieczorkiem, jak będziecie, bo dziwnie się tak pisze samemu;-)

Nino - wyprzedziłas mnie z pytaniem do Patusi:tak:
Pati z całym szacunkiem ale to nie tylko błedy ort ale również straszne literówki. Ostatnio napisałas długiego posta o tym co u Ciebie i naprawde zmeczyłam sie czytajac go i domyslajac się o co chodzi?
Zwracam na to uwage bo moze powinnaś pisać wolniej przez co bedzie mniej literówek.:tak:
Ja uczyłam sie 4 lata w szkole maszynopisania a i tak piszac szybko robie bardzo dużo błedów.

witajcie...:happy2:

i ja jestem po kiepskiej nocce. Jagódka usnęła po północy, ale zaraz po godzinie się obudzila, i zaczeła żalić... Po ugłaskaniu usnęła i spała do 6:00, po czym cycuś i kolejne 3,5 godz, snu.

Mam dość...

confi - uuuu a co to sie mojemu Zięciowi dzieje:confused::-(? Współczuję tej ekstramalnej nocki.
Fajnie, że krzesełko zostało tak pięknie przyjęte:tak::-). Po takiej rekomendacji i ja się do niego przychylę. Pokażę dziś M i może też zamówimy:tak:.
Kochana witaj w klubie niewyspanych...nie wiem co sie dzieje z Damianem, zwalam tak pół na zęby a pół na chrapanie T...powiem Ci ze dziś w nocy to przegięła na maksa...miałąm ochotę zrobić to co Agi mąż dziś w nocy :baffled::baffled::baffled:

a krzesełko polecam :tak:w ogóle to mile byłam zaskoczona jego kolorem, bo na zdjęciu wygląda jakby to siedzisko było takie kremowe w paski khaki a jest w takie drobne paseczki kremowe, khaki i taki delikatny turkus :happy2: ślicznie to wygląda. Ale Ty i tak chciałaś te kółeczka prawda?

Agus Confi łącze sie w bólu - moj M. dzis o 3 w nocy powiedział ze ma ochote wziac poduszke i:sorry2:....dalej nie pisze:baffled:

Od teraz bede na biezaco czytac pisac i odpowiadac....:sorry2:
nie pisz :baffled::baffled::baffled: mój M też ostatnio wypalił z takim tekstem...
No i fajnie ,że będziesz już na bieżąco , brakuje nam Tu Ciebie :tak:

w sprawie pisania Patusi nie chcę się zbytnio rozwodzić...według mnie to jak piszemy do innych jest wyrazem szacunku dla tych osób, po to mamy takie przydatne narzedzia jak choćby sprawdzanie pisowni ,że na prawdę można to ogarnąć, albo pisać trochę wolniej. Ja przyznam ,że posta Patusi nie doczytałam do końca bo aż się spociłam

Ostatnia edycja:
reklama
Confi mialam napisać że fajnie że masz ten super mini sprzęcior!!!!! bo fajnie jak jesteś z Nami. :-) :-)

Do góry