reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no dobra... wiec i ja sie oficjalnie pożegnam...

mam dośc swojego dziecka!!

Kasiu - na pomoc!!!

Witajcie...
JA tylko tak o sobie...bo tylko na chwilkę :zawstydzona/y::sorry2:
Byliśmy dziś z Tymkiem na kontroli. Wszystko dobrze...:-) Tymek waży 9600 :-D a więc w sam raz na jak chłopca wychowanego na cycusiu... :-D Fajniusio... Przestraszył się pani pielęgniarki i rozpłakał...a potem już nawet pani doktor była be :sorry2: no ale jak tylko mama wzięła na rączki to tak isę rozgadał jakby chciał powiedzieć dlaczego płakał ;-)
Napiszę Wam, że od 3 dni nie karmię Tymka już w nocy :-):-):-) budzi się, ale pojękuje, przytulam go i zasypia ponownie. :-) Dostaje butlę ok 23 i potem o 7 rano budzi się na cycusia i śpi do 9 :-)
Bardzo nas to cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam serdecznie!

Cześć dziewczynki z rana ;-)

Oczko już troszke lepiej, ale to jeszcze nie to, więc dziś znowu wezmę urlop od forum :-(
Do tego babcia zostawiła nas dziś samych i oczy wkoło głowy :szok: bo mała od 5 na nogach

Okruszku to super wieści

Miłego dzionka :D

Witajcie kochane, przeczytrałam co u was i wracam do pracy, przepraszam, że nie odpiszę, ale mam ostatnio podły humor :-(
buźka i miłego dnia, postaram się zaglądać w ciągu dnia

o.k.!!!

Confi a Ty jeszcze w pracy???
no niestety, jak pracuję na cały dzień to jestem w pracy od 9 do 21 :-(

Pracusiu ty nasz kochany miłego wieczoru z chłopakiem;-)

Confi miłego wieczorku z duużym chłopczykiem.....

:-)

Confi....miłego końca pracy,no i udanego wieczorku z dużym chłopcem:tak:
dziękuję kochane, wieczór był średniawy ze względu na obecnośc T i tego ze akurat teraz musiałam dostać @ :dry:...ale dziś oboje pracujemy tylko do 15, posiedzimy po południu trochę z Młodym bo już oboje za nim tęsknimy a potem mój "chop" zabiera mnie na randke :-) idziemy do naszej ulubionej knajpki na pyszną pastę :sorry2:

Confi - do jutra Kochana. Postaramy się za dużo nie natrzaskać stron, co by latwo Ci bylo wskoczyc ;-)
dziękuję to miło z Waszej strony ;-)

Witam się bladym świtem...
A tu nikogo nie ma... co jeszcze śpicie???
Miłego dnia Kochane!!!

Ja jestem ale właśnie dostałam dostawę więc tylko się przywitam i wpadnę później. Napiszę jeszcze ,że wczoraj przyszło zamówione krzesełko, jest świetne, ładnie zrobione, proste w obsłudze, szybciutko się składa bez użycia jednej śrubki, no i Damisiowi się spodobało :-):-) dziś rano wypił swoje śniadaniowe mleczko już w nowym krzesełku, było to możliwe bo fotelik odchyla się dość mocno i dziecko może pół leżeć i spokojnie pić , na razie największa frajda to walenie w blat :-D

poza tym mieliśmy straszną noc. Damian od 1,00 budził się co godzinę :baffled: w końcu usnął jakoś z głową w nogach,aż musiałąm się położyć obok niego w jakiejś nienaturalnej pozycji by nie spadł z łóżka. Nie wiem co mu jest a też nie chcę wszystkiego zwalać na MOOOOOŻE idące zęby bo na razie tych ani widu ani słychu...chyba będziemy ostatni coś mi sie wydaje :-p

dobra...idę walczyć z kwiatkami, zajrzę potem . Pa :*

no to miłej pracy Confi !!!

a u nas tak wali śniegiem, że :szok::szok::szok: a ja durna myślałam, że na zakupy pójdę... i teraz w kropce jestem:baffled: bo musiałabym iść, ale przecież w taką śnieżycę nie wyjdę z Młodą:baffled:

Witam mamuśki ,przepraszam że się wczoraj nie pożegnałam ale zmarzłam i poszłam na ciepłe nóżki i już nie mogłam wrócić:-D
Okruszku super że Tymek tak łatwo się przestawił:tak:
Confi miłej pracy i udanej randki;-)
Marzenka śnieg ja mam dość na całe szczęście u nas słonko i na plusie uffff

Coś mój młody mi się nie podoba cały dzień wczoraj od rana dzisiaj płacze bez powodu, oby to tylko zębole , teraz poszedł spać zobaczymy jak wstanie:dry:

reklama
oj Kasiu a ja Cię wczoraj wypatrywałam... a Ty taki numer:-D:-D:-D:-D:-D a ja przez okno prawie nie widzę nic, bo tak napieprza:no::no::no: no i pozdrowienia dla Filipka;-)

a gdzie emenemsik???

Do góry