dobry wieczor kochaniutkie. Ja wpadam sie przywitac. Doopiero wrocilam z pracy i padam. Mam jakiegos dola cholernego, chyba z przemeczenia. M na koloni mysllam ze odpoczne a tu dupa. Od kwietnia ruszam z firma i co sie okzalo teraz, ze babsztyl ktory polecil mi wg. niuego dobry material na ubranka pomylil sie i przywiozl material chyba do mycia okien a nawet nie wiem czy do okien sie nada. Dobrze ze odcielam troszke i go upralam. Masakra. Ehhh nie chce mi sie juz pisac.Rece mi opadaja.
reklama
Barmanko....kochana widze że Ty też nie wyspana dzisiaj....mam nadzieje że to jednorazowy incydent
Co do koszmarów to wydaje mi się że dzieci mogą mieć....a może też nadmiar wrażeń Moja małej też kiedyś zdarzyło sie coś takiego że obudziła się z wielkim płaczem...i długo nie mogła się uspokoić
Oby dzisiejsza nocka była lepsza trzymaj się:-)
Elu...główka do góry...a materiał to chyba Ci nowy wyślą,co???
Co do koszmarów to wydaje mi się że dzieci mogą mieć....a może też nadmiar wrażeń Moja małej też kiedyś zdarzyło sie coś takiego że obudziła się z wielkim płaczem...i długo nie mogła się uspokoić
Oby dzisiejsza nocka była lepsza trzymaj się:-)
Elu...główka do góry...a materiał to chyba Ci nowy wyślą,co???
tsarina
MamaPower!
Filip, Kamil- wszystkiego dobrego!
a dla Gaby
dziewczynki, miałam coś napisać, ale już nie wiem co... może za chwile sobie przypąmne...
a dla Gaby
dziewczynki, miałam coś napisać, ale już nie wiem co... może za chwile sobie przypąmne...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
tikanis
CieRpliWa
roxy- nie dzikuje zeby nie zapeszyc
barmanka- no od razu czlowiek czuje sie lepiej a ty mowisz ze twoje dziecie dalo ci popalic budzac sie 3 razy w nocy??? musialabys przezyc 8 mc koszmar.. ale to juz wiesz napewno .. ale rozumiem napewno twoj bdac spal grzecznie a teraz moze jakis maluski kryzys przechodzi zwiazany z zabkami,, i dzieci chyba maja koszmary bo moj czasami tez sie obudzi z placzem ale wystarczy go poklaskac i sie uspokaja
barmanka- no od razu czlowiek czuje sie lepiej a ty mowisz ze twoje dziecie dalo ci popalic budzac sie 3 razy w nocy??? musialabys przezyc 8 mc koszmar.. ale to juz wiesz napewno .. ale rozumiem napewno twoj bdac spal grzecznie a teraz moze jakis maluski kryzys przechodzi zwiazany z zabkami,, i dzieci chyba maja koszmary bo moj czasami tez sie obudzi z placzem ale wystarczy go poklaskac i sie uspokaja
kasica212
Sanka & Samka
barmanko no męcze się ale mam nadzieje, że jutro już koniec tych męczarni ;-)
roxy dziękuje
a mój diabeł daje babci popalić... nie ma ochoty spać...
Dobra odkładam laptop a biorę książkę oczka mniej się zmęczą
Miłego wieczorka ja już mówię dobranoc
roxy dziękuje
a mój diabeł daje babci popalić... nie ma ochoty spać...
Dobra odkładam laptop a biorę książkę oczka mniej się zmęczą
Miłego wieczorka ja już mówię dobranoc
Ups...to nie za ciekawie Może spróbuj...akurat sie uda,no chyba że nic już się nie da zrobić...przykro miroxy w tym problem ze nie za pozni sie zorientowalam :-( coz ucze sie na bledach
Kasica....dobranoc:-)
M
Marzena80
Gość
Jakby co to ja jestem
to jutro spróbuję... tym bardziej, że dziś w Lidlu pieczarek nie zastałam i nie wiem z czym jutro omlet będę jadła... a w takim razie spróbuję z tymi pomidormi!pomidor jest pycha w omlecie
Marzenka - ja bylam dzis w Carrefourze -i akurat byly piękne pieczarki - jakaś promocja poniżej 7 zł/kg
no wlasnie ...wyszlam dzis na spacer... spacer polaczony byl z zakupami -ledwo wozek dopchałam do domu
no wlasnie ...wyszlam dzis na spacer... spacer polaczony byl z zakupami -ledwo wozek dopchałam do domu
reklama
to jutro spróbuję... tym bardziej, że dziś w Lidlu pieczarek nie zastałam i nie wiem z czym jutro omlet będę jadła... a w takim razie spróbuję z tymi pomidormi!
Marzenka, a ten omlecik to z całych jajek czy tylko z żółtek/białek? No i z ilu? Plus warzywka?
wbiło mnie w fotel po przeczytaniu tego dzięki idealna mamuśko majaca do kazdego wiecznie pretensje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu w mojej sprawie nie chcesz sie zbytnio rozwodzic chetnie poczytam - pisz prosze prosto z serca jak leci .....
Patusia zwykle nie wtrącam się w tego typu pogaduchy ale uważam, że przesadziłaś. Confi zwróciła Ci uwagę odnośnie Twoich błędów - zresztą nie tylko Ona - a Ty twierdzisz, że ma do Ciebie pretensje. Dziewczyno opanuj się bo normalnie nie zdzierżę
Ostatnio edytowane przez moderatora: