reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

dobry wieczor kochaniutkie. Ja wpadam sie przywitac. Doopiero wrocilam z pracy i padam. Mam jakiegos dola cholernego, chyba z przemeczenia. M na koloni mysllam ze odpoczne a tu dupa. Od kwietnia ruszam z firma i co sie okzalo teraz, ze babsztyl ktory polecil mi wg. niuego dobry material na ubranka pomylil sie i przywiozl material chyba do mycia okien a nawet nie wiem czy do okien sie nada. Dobrze ze odcielam troszke i go upralam. Masakra. Ehhh nie chce mi sie juz pisac.Rece mi opadaja.

reklama
Barmanko....kochana widze że Ty też nie wyspana dzisiaj....mam nadzieje że to jednorazowy incydent:tak:
Co do koszmarów to wydaje mi się że dzieci mogą mieć....a może też nadmiar wrażeń:tak: Moja małej też kiedyś zdarzyło sie coś takiego że obudziła się z wielkim płaczem...i długo nie mogła się uspokoić:tak:
Oby dzisiejsza nocka była lepsza:tak: trzymaj się:tak::-)

Elu...główka do góry...a materiał to chyba Ci nowy wyślą,co???

Filip, Kamil- wszystkiego dobrego!
tort-kotek.jpg

a dla Gaby
tort-zamek.jpg

dziewczynki, miałam coś napisać, ale już nie wiem co... może za chwile sobie przypąmne...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
roxy- nie dzikuje zeby nie zapeszyc:p

barmanka- no od razu czlowiek czuje sie lepiej a ty mowisz ze twoje dziecie dalo ci popalic budzac sie 3 razy w nocy??? musialabys przezyc 8 mc koszmar.. ale to juz wiesz napewno .. ale rozumiem napewno twoj bdac spal grzecznie a teraz moze jakis maluski kryzys przechodzi zwiazany z zabkami,, i dzieci chyba maja koszmary bo moj czasami tez sie obudzi z placzem ale wystarczy go poklaskac i sie uspokaja:)

barmanko no męcze się ale mam nadzieje, że jutro już koniec tych męczarni ;-)

roxy dziękuje

a mój diabeł daje babci popalić... nie ma ochoty spać...

Dobra odkładam laptop a biorę książkę oczka mniej się zmęczą

Miłego wieczorka ja już mówię dobranoc

Marzenka - ja bylam dzis w Carrefourze -i akurat byly piękne pieczarki - jakaś promocja poniżej 7 zł/kg

no wlasnie ...wyszlam dzis na spacer... spacer polaczony byl z zakupami -ledwo wozek dopchałam do domu:baffled::wściekła/y:

reklama
to jutro spróbuję... tym bardziej, że dziś w Lidlu pieczarek nie zastałam i nie wiem z czym jutro omlet będę jadła... a w takim razie spróbuję z tymi pomidormi!

Marzenka, a ten omlecik to z całych jajek czy tylko z żółtek/białek? No i z ilu? Plus warzywka?

wbiło mnie w fotel po przeczytaniu tego dzięki idealna mamuśko majaca do kazdego wiecznie pretensje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu w mojej sprawie nie chcesz sie zbytnio rozwodzic chetnie poczytam - pisz prosze prosto z serca jak leci .....

Patusia zwykle nie wtrącam się w tego typu pogaduchy ale uważam, że przesadziłaś. Confi zwróciła Ci uwagę odnośnie Twoich błędów - zresztą nie tylko Ona - a Ty twierdzisz, że ma do Ciebie pretensje. Dziewczyno opanuj się bo normalnie nie zdzierżę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry