reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Confi mialam napisać że fajnie że masz ten super mini sprzęcior!!!!! bo fajnie jak jesteś z Nami. :-) :-)
muaaa :*
ja też się cieszę...w końcu za Wami nie tęsknię całymi dniami no i może moje życie prywatne trochę wróci do normy bo tak po całym dniu pracy nie wiedziałam co robić, czy siedzieć z wami czy z M :-p

reklama
ja też się cieszę...w końcu za Wami nie tęsknię całymi dniami no i może moje życie prywatne trochę wróci do normy bo tak po całym dniu pracy nie wiedziałam co robić, czy siedzieć z wami czy z M :-p

no jak to..?? ja tu nie widzę zadnego dylematu- BB rządzi:-D:-D:-D

nie no żartuje oczywiscie... zycie prywatne jest wazniejsze, a BB wtedy gdy M cos ogląda, bądź spi...

Witajcie...:-) WSZYSTKIE Mamusie obecne i te bardzo zajete:tak:
Miałam tutaj nie pisac....chciałam najpierw nadrobic ale ponad 200 stron to jest niewykonalne:wściekła/y:. Wybaczcie. Nadrobie jak Wam wszystkim zabiora dostep do netu :-D
tęskniłyśmy za tobą :-) zabrać nam neta....wrogowi bym tego nie życzyła:-D:-D
no tak papryka była by nawet o.k. brokułów nie lubię, za cukinią nie przepadam... nie wiem jak ten pomidor... czy by mi smakował w tym...
pomidor jest pycha w omlecie:tak:

no faktycznie ciężki wybór :-D:-Dżyczę powrotu normalności:-)

Cześć dziewczynki ...
Przyjszłam się przywitać. Wróciliśmy 2 godziny temu, ogarnęłam pobojowisko (kot miał wolną chatę ... ) zjedliśmy obiad z wałówki i biorę się do nauki.
Nie mam czasu posiedzieć dłużej :no:
Mam do nadrobienia ponad 80 stron :-( (też nie dam rady :baffled:)

Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze, że dzieciaczki zdrowe i grzeczne.

Jutro jedziemy do joli :tak: Już się nie mogę doczekać ... szczególnie tego jak dziewczynki się będą bawić :-)

Buziaki dla każdej mamy i jej majowego maleństwa

Muaaaa

Mamstud ... mam nadzieję że u was już wszystko dobrze!? Myślałam o was ciepło :tak:

Fajnie Moniq że już wróciłaś:tak:.Jak wypad się udał.
Udanego spotkania z Jolą i pozdrów ją;-).
Miłej zabawy przy nauce:sorry2:.

Ostatnia edycja:
witacje mamusie:)
agus- wspieram cie kochana bow iem co znaczy nocki nieprzespane:( a jak wyniki??? macie juz jakies??

wszytskiego naj dla naszych 9-miesieczniakow:p filipka, gaby i kamilka:)

a u nas po lekarzy, wyniki moczu i krwi idealne,, i odkad zaczelam robic badania zwiazane z zlym spaniem kubuska nagle ni stad kubus zaczal ladnie spac.. raz przespi cala nocke raz obudzi sie ale max 3 razy takze super:) jestesmy z mezem zachwyceni.. oby juz tak zostalo... tfu tfu zeby nie zapeszyc...

hejka i ja się witam, już po pracy, teraz szybciutko gotuję obiadek dla MArcelka na jutro, no i w końcu sama coś muszę zjeść :sorry2:
w wolnej chwili was poczytam :tak:
do zobaczenia potem...

Witajcie:-)
I ja jestem już w końcu razem z moim mulastym netem:sorry2:...cały dzień nie było sygnału,wieczorem się uaktywnił:baffled:

Confi....udanej randki z M......my wybieramy sie w piątek w końcu na Avatara:tak:
Współczuje niewyspania w nocy:sorry2:

Kasica....zdrowego oczka życze jak najprędzej:tak:

AgA...dobrze że jesteś:tak::-)

Ankzoc....bidulko co się dzieje że humorek nie dopisuje:confused:

Tikanis....ciesze się że Kubuś lepiej Wam sypia....od razu pewnie lepsze samopoczucie macie...życze żeby już tak zostało:tak:

Marzena....cholercia co z tą pogodą....masakra jakaś:baffled::szok: centrum zasypane że :szok::szok::szok:
Ja wyszłam z młodą dopiero o 16 godzinie ale było juz przyjemnie i nie było wiatru:tak:

Aga-km....Tobie też kochana współczuje nocki....Jagódka dalej tak pózno chodzi spać?:baffled:
A powiedz mi jak zdrówko,kiedy się do lekarza wybieracie?

Dziewczyny ja postaram sie być juz w miare na bierząco ale nie wiem jak to w rzeczywistości będzie wyglądało....jakbym zniknęła bez pożegnania to znaczy że szwankuje net,buzki:tak:;-):-)

reklama
miniona noc była dla nas koszmarem :-:)-( młody budził się 3 razy i to z takim krzykiem jakby go ze skóry obdzierali :zawstydzona/y: czy to możliwe że tak małe dzieci mają koszmary nocne? :shocked2:
efekt nocki był taki że zaspałam do pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: połowę drogie leciałam biegiem, a i tak się spóźniłam :baffled: dobrze że szef mnie nie widział :-p no chyba że sprawdzi kamery to leżę :nerd:
wogóle młody odmawia drzemek w ciągu dnia :baffled: wczoraj spał 2x po 20 min, dziś tylko raz 20min... szczerze powiedziawszy wysiadam:baffled::baffled: a jak pójdzie spać to wiadomo że muszę jakoś domek ogarnąć, podszykować co nieco na jutro i takie tam....

kasica, ojj bidulka nadal się męczysz a oczkami :-:)-(

okruszku, fajnie że Tymek tak szybko się przestawił na nocne nie-jedzenie :tak::tak:

aga, mam nadzieję że niebawem znajdziesz sposób na poskromienie Jagodzi ;-):tak:

confi, wow dopiero co kina było i teraz randka?:cool2: super, zazdroszczę ci.. fajnie że macie taką możliwość :tak::tak: my niestety nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ankzoc, trzymaj się, mam nadzieję że u ciebie niebawem wyjrzy słoneczko...

tikanis, super że Kubuś śpi już w nocy, a przynajmniej nie budzi się tak często jak poprzednio...

moniq, pozdrów i ucałuj Jole i bliźniaczki ode mnie, mua :****

Do góry