reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Confi mialam napisać że fajnie że masz ten super mini sprzęcior!!!!! bo fajnie jak jesteś z Nami. :-) :-)
muaaa :*
ja też się cieszę...w końcu za Wami nie tęsknię całymi dniami no i może moje życie prywatne trochę wróci do normy bo tak po całym dniu pracy nie wiedziałam co robić, czy siedzieć z wami czy z M :-p

reklama
ja też się cieszę...w końcu za Wami nie tęsknię całymi dniami no i może moje życie prywatne trochę wróci do normy bo tak po całym dniu pracy nie wiedziałam co robić, czy siedzieć z wami czy z M :-p

no jak to..?? ja tu nie widzę zadnego dylematu- BB rządzi:-D:-D:-D

nie no żartuje oczywiscie... zycie prywatne jest wazniejsze, a BB wtedy gdy M cos ogląda, bądź spi...

Witajcie...:-) WSZYSTKIE Mamusie obecne i te bardzo zajete:tak:
Miałam tutaj nie pisac....chciałam najpierw nadrobic ale ponad 200 stron to jest niewykonalne:wściekła/y:. Wybaczcie. Nadrobie jak Wam wszystkim zabiora dostep do netu :-D
tęskniłyśmy za tobą :-) zabrać nam neta....wrogowi bym tego nie życzyła:-D:-D
no tak papryka była by nawet o.k. brokułów nie lubię, za cukinią nie przepadam... nie wiem jak ten pomidor... czy by mi smakował w tym...
pomidor jest pycha w omlecie:tak:

no faktycznie ciężki wybór :-D:-Dżyczę powrotu normalności:-)

Cześć dziewczynki ...
Przyjszłam się przywitać. Wróciliśmy 2 godziny temu, ogarnęłam pobojowisko (kot miał wolną chatę ... ) zjedliśmy obiad z wałówki i biorę się do nauki.
Nie mam czasu posiedzieć dłużej :no:
Mam do nadrobienia ponad 80 stron :-( (też nie dam rady :baffled:)

Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze, że dzieciaczki zdrowe i grzeczne.

Jutro jedziemy do joli :tak: Już się nie mogę doczekać ... szczególnie tego jak dziewczynki się będą bawić :-)

Buziaki dla każdej mamy i jej majowego maleństwa

Muaaaa

Mamstud ... mam nadzieję że u was już wszystko dobrze!? Myślałam o was ciepło :tak:

Fajnie Moniq że już wróciłaś:tak:.Jak wypad się udał.
Udanego spotkania z Jolą i pozdrów ją;-).
Miłej zabawy przy nauce:sorry2:.

Ostatnia edycja:
witacje mamusie:)
agus- wspieram cie kochana bow iem co znaczy nocki nieprzespane:( a jak wyniki??? macie juz jakies??

wszytskiego naj dla naszych 9-miesieczniakow:p filipka, gaby i kamilka:)

a u nas po lekarzy, wyniki moczu i krwi idealne,, i odkad zaczelam robic badania zwiazane z zlym spaniem kubuska nagle ni stad kubus zaczal ladnie spac.. raz przespi cala nocke raz obudzi sie ale max 3 razy takze super:) jestesmy z mezem zachwyceni.. oby juz tak zostalo... tfu tfu zeby nie zapeszyc...

hejka i ja się witam, już po pracy, teraz szybciutko gotuję obiadek dla MArcelka na jutro, no i w końcu sama coś muszę zjeść :sorry2:
w wolnej chwili was poczytam :tak:
do zobaczenia potem...

Witajcie:-)
I ja jestem już w końcu razem z moim mulastym netem:sorry2:...cały dzień nie było sygnału,wieczorem się uaktywnił:baffled:

Confi....udanej randki z M......my wybieramy sie w piątek w końcu na Avatara:tak:
Współczuje niewyspania w nocy:sorry2:

Kasica....zdrowego oczka życze jak najprędzej:tak:

AgA...dobrze że jesteś:tak::-)

Ankzoc....bidulko co się dzieje że humorek nie dopisuje:confused:

Tikanis....ciesze się że Kubuś lepiej Wam sypia....od razu pewnie lepsze samopoczucie macie...życze żeby już tak zostało:tak:

Marzena....cholercia co z tą pogodą....masakra jakaś:baffled::szok: centrum zasypane że :szok::szok::szok:
Ja wyszłam z młodą dopiero o 16 godzinie ale było juz przyjemnie i nie było wiatru:tak:

Aga-km....Tobie też kochana współczuje nocki....Jagódka dalej tak pózno chodzi spać?:baffled:
A powiedz mi jak zdrówko,kiedy się do lekarza wybieracie?

Dziewczyny ja postaram sie być juz w miare na bierząco ale nie wiem jak to w rzeczywistości będzie wyglądało....jakbym zniknęła bez pożegnania to znaczy że szwankuje net,buzki:tak:;-):-)

reklama
miniona noc była dla nas koszmarem :-:)-( młody budził się 3 razy i to z takim krzykiem jakby go ze skóry obdzierali :zawstydzona/y: czy to możliwe że tak małe dzieci mają koszmary nocne? :shocked2:
efekt nocki był taki że zaspałam do pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: połowę drogie leciałam biegiem, a i tak się spóźniłam :baffled: dobrze że szef mnie nie widział :-p no chyba że sprawdzi kamery to leżę :nerd:
wogóle młody odmawia drzemek w ciągu dnia :baffled: wczoraj spał 2x po 20 min, dziś tylko raz 20min... szczerze powiedziawszy wysiadam:baffled::baffled: a jak pójdzie spać to wiadomo że muszę jakoś domek ogarnąć, podszykować co nieco na jutro i takie tam....

kasica, ojj bidulka nadal się męczysz a oczkami :-:)-(

okruszku, fajnie że Tymek tak szybko się przestawił na nocne nie-jedzenie :tak::tak:

aga, mam nadzieję że niebawem znajdziesz sposób na poskromienie Jagodzi ;-):tak:

confi, wow dopiero co kina było i teraz randka?:cool2: super, zazdroszczę ci.. fajnie że macie taką możliwość :tak::tak: my niestety nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ankzoc, trzymaj się, mam nadzieję że u ciebie niebawem wyjrzy słoneczko...

tikanis, super że Kubuś śpi już w nocy, a przynajmniej nie budzi się tak często jak poprzednio...

moniq, pozdrów i ucałuj Jole i bliźniaczki ode mnie, mua :****

Do góry