reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam wszystkie majowe mamy :-) dopiero dzisiaj trafiłam na to forum.
Jestem mamą od 17 maja 2009 :-) mam synka Antosia. Obecnie nie pracuję, jestem na urlopie wychowawczym i mimo że badzo kocham mojego synka i bardzo się ciesze że mogę być z nim praktycznie cały czas to coraz bardziej tęsknię za pracą i za kontaktem z "dorosłymi" bo większość czasu jestem sama z Antosiem bo mąż dużo pracuje.

U nas też strasznie sypie i do tego wieje. Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcię będziemy mogli wyjść na spacerek.:no:

reklama
Sylan - witaj!!! Mam nadzieję, że zagościsz u nas na stałe... jakoś ostatnio nowe majóweczki się nie dopisują... a przydałby się nam powiew świeżości:tak: No i koniecznie napisz nam coś o sobie... Skąd jesteś, ile masz lat? I co tylko jeszcze uważasz za stosowne...

confi- kochana wspołczuje, Maja od 5 dni budzi mi się co godzinę zaczynając od 22 :-:)-(

a mi to nikt nie powie dzień dobry :-:)-(

Dzień dobry Majóweczki :-)

Dzień dobry ankzoc :-) Dlaczego masz podły nastrój?Coś się dzieje?

Sylan
witaj i zapraszamy na pogaduchy :-)

marzenka sypie mówisz? A co miałaś kupić? Bo jeśli alkohol to musisz wyjść - nie ma rady :-)
Chleb może poczekać :-)

kasica dobrze, że oczko lepiej!

kasia na pewno nic Filipkowi nie będzie, może ma gorszy dzień....

Confi miłej randki, ależ Wam zazdroszczę!!

witajcie...:happy2:

i ja jestem po kiepskiej nocce. Jagódka usnęła po północy, ale zaraz po godzinie się obudzila, i zaczeła żalić... Po ugłaskaniu usnęła i spała do 6:00, po czym cycuś i kolejne 3,5 godz, snu.

Mam dość...

okruszku - bardzo pocieszyła mnie Twoja wiadomość. Ja tez powoli przestawiam Jagę na butelke, po to aby w nocy uniknąć cycowego karmienia.
A ogólnie jak Wam idzie zasypianie??

kasica- no widzisz... mała przerwa a już są efekty. Jutro będzie z nami klikała jak nowonarodzona.

ankzoc-witaj Kochana, co sie dzieje? Skąd ten podły humorek?

confi - uuuu a co to sie mojemu Zięciowi dzieje:confused::-(? Współczuję tej ekstramalnej nocki.
Fajnie, że krzesełko zostało tak pięknie przyjęte:tak::-). Po takiej rekomendacji i ja się do niego przychylę. Pokażę dziś M i może też zamówimy:tak:.

Ankzoc dzień dobry ;-) miłego dnia

Confi miłego dnia w pracy

sylan witaj ;-) napisz nam coś o sobie

marzenko witaj u nas też sypie a babcia poszla do lekarza o kuli :szok: mam nadzieje, że wróci cała bo nieposłuchała się mnie jak mówiłam o taksówce :-(

aga, mamstud witam

Dobra nie męczę dalej oczka ale ten nałóg :zawstydzona/y: no i dzieć mi krzyczy

Sylan- witaj!!! i udzielaj się w miarę czesto - myśle, że nasze dorosłe towarzystwo przypadnie Ci do gustu:tak:;-)

reklama
Aguś ależ panna Jagodzianka daje się Wam we znaki! Charakterna - po mamusi? Może to rzeczywiście dobry pomysł żeby odstawić od cycka..

okruszku fajnie, że Tymuś pogodził się z myślą, że w nocy się nie je :-)

Do góry