reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witam wszystkie majowe mamy :-) dopiero dzisiaj trafiłam na to forum.
Jestem mamą od 17 maja 2009 :-) mam synka Antosia. Obecnie nie pracuję, jestem na urlopie wychowawczym i mimo że badzo kocham mojego synka i bardzo się ciesze że mogę być z nim praktycznie cały czas to coraz bardziej tęsknię za pracą i za kontaktem z "dorosłymi" bo większość czasu jestem sama z Antosiem bo mąż dużo pracuje.

U nas też strasznie sypie i do tego wieje. Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcię będziemy mogli wyjść na spacerek.:no:

reklama
Sylan - witaj!!! Mam nadzieję, że zagościsz u nas na stałe... jakoś ostatnio nowe majóweczki się nie dopisują... a przydałby się nam powiew świeżości:tak: No i koniecznie napisz nam coś o sobie... Skąd jesteś, ile masz lat? I co tylko jeszcze uważasz za stosowne...

confi- kochana wspołczuje, Maja od 5 dni budzi mi się co godzinę zaczynając od 22 :-:)-(

a mi to nikt nie powie dzień dobry :-:)-(

Dzień dobry Majóweczki :-)

Dzień dobry ankzoc :-) Dlaczego masz podły nastrój?Coś się dzieje?

Sylan
witaj i zapraszamy na pogaduchy :-)

marzenka sypie mówisz? A co miałaś kupić? Bo jeśli alkohol to musisz wyjść - nie ma rady :-)
Chleb może poczekać :-)

kasica dobrze, że oczko lepiej!

kasia na pewno nic Filipkowi nie będzie, może ma gorszy dzień....

Confi miłej randki, ależ Wam zazdroszczę!!

witajcie...:happy2:

i ja jestem po kiepskiej nocce. Jagódka usnęła po północy, ale zaraz po godzinie się obudzila, i zaczeła żalić... Po ugłaskaniu usnęła i spała do 6:00, po czym cycuś i kolejne 3,5 godz, snu.

Mam dość...

okruszku - bardzo pocieszyła mnie Twoja wiadomość. Ja tez powoli przestawiam Jagę na butelke, po to aby w nocy uniknąć cycowego karmienia.
A ogólnie jak Wam idzie zasypianie??

kasica- no widzisz... mała przerwa a już są efekty. Jutro będzie z nami klikała jak nowonarodzona.

ankzoc-witaj Kochana, co sie dzieje? Skąd ten podły humorek?

confi - uuuu a co to sie mojemu Zięciowi dzieje:confused::-(? Współczuję tej ekstramalnej nocki.
Fajnie, że krzesełko zostało tak pięknie przyjęte:tak::-). Po takiej rekomendacji i ja się do niego przychylę. Pokażę dziś M i może też zamówimy:tak:.

Ankzoc dzień dobry ;-) miłego dnia

Confi miłego dnia w pracy

sylan witaj ;-) napisz nam coś o sobie

marzenko witaj u nas też sypie a babcia poszla do lekarza o kuli :szok: mam nadzieje, że wróci cała bo nieposłuchała się mnie jak mówiłam o taksówce :-(

aga, mamstud witam

Dobra nie męczę dalej oczka ale ten nałóg :zawstydzona/y: no i dzieć mi krzyczy

Sylan- witaj!!! i udzielaj się w miarę czesto - myśle, że nasze dorosłe towarzystwo przypadnie Ci do gustu:tak:;-)

reklama
Aguś ależ panna Jagodzianka daje się Wam we znaki! Charakterna - po mamusi? Może to rzeczywiście dobry pomysł żeby odstawić od cycka..

okruszku fajnie, że Tymuś pogodził się z myślą, że w nocy się nie je :-)

Do góry