mamamatysia
Fanka BB :)
Dobranoc Kasica.
Daj odpocząć oczętom;-)
Daj odpocząć oczętom;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki miłego wieczoru ;-)
Ja dziś zakupiłam sobie żel do oka więc mam nadzieje, że nocka z nim i oczko wróci do normalności.....
W ogóle to poszłam do apteki i przy okazji zakupiłam Emolium dla Roksany i szok bo zostawiłam w niej 170 zeta będę płakać....
Ok Dobranoc Miłych pogaduszek wieczorem
Mamstud a jak z błędami u mnie?
Dorze,ze u Andrzejka lepiej no i oczywiście,że Gabrysia nadal zdrowa-oby tak zostało.Andrzej lepiej, nie pojawiają się nowe krosty, a stare wysychają, w piątek na kontrolę idę
Gaba na razie zdrowa :-)
Jutro jadę do szpitala po wypis małego i przy okazji oddam krew bo mam 1,5 roku do tyłu i jakoś źle się z tym czuję...
A tak swoją drogą to uwielbiam złośliwych ludzi :-)
dlatego tak nas KochaszA tak swoją drogą to uwielbiam złośliwych ludzi :-)
Kasia mi się wydaje, że to jest tak beznadziejny przypadek, że nie da rady fachowo młotkiem trzebamamstud ale ja się pytam co o tym sądzisz tak fachowo
uważam, że pisząc na klawiaturze robi się o wiele więcej błędów niż pisząc "ręcznie". Część osób nie przywiązuje wagi do interpunkcji, ortografii bo tak już po prostu mają....mamstud ale ja się pytam, co o tym sądzisz tak fachowo