reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczynki miłego wieczoru ;-)
Ja dziś zakupiłam sobie żel do oka więc mam nadzieje, że nocka z nim i oczko wróci do normalności.....
W ogóle to poszłam do apteki i przy okazji zakupiłam Emolium dla Roksany i szok bo zostawiłam w niej 170 zeta będę płakać....

Ok Dobranoc Miłych pogaduszek wieczorem

I tego Ci życzę:tak:

Kasia, Mamstud dzięki za odpowiedzi.
A przedwczoraj mały spał 4,5h do pierwszej pobudki. To się nigdy nie zdarzało.Zawsze po 0,5 - 1 h się budził. Tylko reszta nocki do bani. No a dziś pobudki co godzinę i 1,5 h nie spania. Zobaczymy co dziś zaserwuje.

Mamstud a jak z błędami u mnie?:zawstydzona/y:

Andrzej lepiej, nie pojawiają się nowe krosty, a stare wysychają, w piątek na kontrolę idę

Gaba na razie zdrowa :-)

Jutro jadę do szpitala po wypis małego i przy okazji oddam krew bo mam 1,5 roku do tyłu i jakoś źle się z tym czuję...

A tak swoją drogą to uwielbiam złośliwych ludzi :-)

ojej Kasica.. tos Ty chyba pół apteki wyniosła :szok:... nie no zartuje - wiem, ze leki jak i kosmetyki dla Maluchów mało nie kosztują:dry:

a teraz zrelaksuj się, i wyśpij się spokojnie (daj odpocząć oczetom) - kolorowych :***

witaj Ninko :-)

Andrzej lepiej, nie pojawiają się nowe krosty, a stare wysychają, w piątek na kontrolę idę

Gaba na razie zdrowa :-)

Jutro jadę do szpitala po wypis małego i przy okazji oddam krew bo mam 1,5 roku do tyłu i jakoś źle się z tym czuję...

A tak swoją drogą to uwielbiam złośliwych ludzi :-)
Dorze,ze u Andrzejka lepiej no i oczywiście,że Gabrysia nadal zdrowa-oby tak zostało.
Dobrze,ze mi przypomniała o badaniu krwi.Musze sprawdzić cukier:sorry2:

reklama
mamstud ale ja się pytam, co o tym sądzisz tak fachowo:-D:-D:-D
uważam, że pisząc na klawiaturze robi się o wiele więcej błędów niż pisząc "ręcznie". Część osób nie przywiązuje wagi do interpunkcji, ortografii bo tak już po prostu mają....
Widzę, że temat przypadł do gustu :-)

Do góry