to ja poproszę tym młotkiem :-)Kasia mi się wydaje, że to jest tak beznadziejny przypadek, że nie da rady fachowo młotkiem trzeba
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja poproszę tym młotkiem :-)Kasia mi się wydaje, że to jest tak beznadziejny przypadek, że nie da rady fachowo młotkiem trzeba
to się nazywa obronauważam, że pisząc na klawiaturze robi się o wiele więcej błędów niż pisząc "ręcznie". Część osób nie przywiązuje wagi do interpunkcji, ortografii bo tak już po prostu mają....
Widzę, że temat przypadł do gustu :-)
przypadł jak przypadł, ale sam dziś wpadłWidzę, że temat przypadł do gustu :-)
umarłam :-)przypadł jak przypadł, ale sam dziś wpadł
do końca życia to może nie, ale dłuuuuuugo musimy sobie jakoś odbić to, że mamy stresa przy Tobie...Ale podłapałyście temat błędów! Normalnie jędze Wy! Teraz już do końca życia będziecie mi dogryzać?:-)