M
Marzena80
Gość
Mmatysia kiedy się po cielęcinę wybierasz albo kiedy masz zamiar męża w pracy nawiedzić???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam jechać jutro ale Filip dostał gorączki:-(.Zobaczymy co będzie jutro.Mmatysia kiedy się po cielęcinę wybierasz albo kiedy masz zamiar męża w pracy nawiedzić???
oj ten nasz mały solenizant tak przywitał ten 9 miesiąc życia....Miałam jechać jutro ale Filip dostał gorączki:-(.Zobaczymy co będzie jutro.
ojej to niedobrze...zdróweczka dla niegoMiałam jechać jutro ale Filip dostał gorączki:-(.Zobaczymy co będzie jutro.
No tak własnie o piątku myślę.W sobotę chce wypróbować nowe przepisy i potrzebuje składniki.Zdzwonimy się:-)w piątek pojedz!!! bo na jutro i tak mam plany to by pewnie nic nie wypaliło... w czwartek pracuję, ale piątek mam wolny!
o.k.!!!No tak własnie o piątku myślę.W sobotę chce wypróbować nowe przepisy i potrzebuje składniki.Zdzwonimy się:-)
Pracusiu ty nasz kochany miłego wieczoru z chłopakiem;-)ojej to niedobrze...zdróweczka dla niego
Oby się to nie rozwinęło w coś poważnego...
ja miałam dziś plan posiedzieć z Wami i z tego wszystkiego zapomniałam ze dziś imieniny Marii i Mirosławy...mam ruch z tego tytułu i nie daję rady się rozparcelować.
Może jutro będzie spokojniej to Was nawiedzę w okolicach południa...bo rano to będę miała dostawę. Dziś jak wrócę do domu to chcę troszke pobyć z moimi chłopakami...właściwie na Małego to pewnie tylko popatrzę
ale z dużym sobie posiedzę. Tak więc do jutra Babencje kochane , muaa :*