reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamamatysia- zdróweczka dla Filipka - oby jak najszybciej go choróbsko puściło!!!

Marzenko -confi do 21:00 dzisiaj siedzi w pracy

Confi - do jutra Kochana. Postaramy się za dużo nie natrzaskać stron, co by latwo Ci bylo wskoczyc ;-)

monika normalnie jesteś niemożliwa! Złośliwcze mały Ty! :-)

mamamatysia zdróweczka dla Filipka

Confi miłego wieczorku z duużym chłopczykiem.....

nina u nas najgorzej było pierwszy tydzień ale do tej pory zdarzają się gorsze nocki

Dziękuję Wam kochane za pamięć i życzenia dla Gabusi, fajnie tak wiedzieć, że ktoś o nas pamięta :-)

Filipku Kamilku łobuziaki kochane, rośnijcie zdrowo, 100 latek! :-)
Cześć Mamstud.
Fajnie,ze jesteś:-):-):-).
Dzięki za życzenia.
Jak Andrzejek?

Dziewczynki miłego wieczoru ;-)
Ja dziś zakupiłam sobie żel do oka więc mam nadzieje, że nocka z nim i oczko wróci do normalności.....
W ogóle to poszłam do apteki i przy okazji zakupiłam Emolium dla Roksany i szok bo zostawiłam w niej 170 zeta będę płakać....

Ok Dobranoc Miłych pogaduszek wieczorem

reklama
Do góry