reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

No wreszcie udało mi sie połączyć:dry:
Dziękujemy za życzenia:-).Filipek niestety ma niezbyt miła rocznicę
39,1stopni gorączki,muszę go przetrzymać jeszcze kilkanascie minut,dostanie Ibufen,mleko i położę go spać.Zapowiada się kolejna ciężka noc:-(.
Posiedzę z Wami muzę mi się trochę humor poprawi:sorry2:
Mamstud,gdzie jesteś? Czekam na Ciebie.:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
chcesz ją dobić...?? poczekaj do AA, co by się odpowiednio do tego przygotowała ;-):tak:
Nie,no :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiedziałam,że mi się poprawi:-):-)

reklama
jak to nikt nie tęsknił...??? ja tęskniłam! chyba wiesz! mam nadzieję, że jeszcze dziś tu wrócisz!!! jak tam podanie o pracę???
dziękuje za pamięc, podanie to jeszcze. Uprzedzono mnie że ew. telefon w połowie lutego może być.
Piszę z Julem na rękach:tak: bo się cwaniak mały nauczył, że jak siedze przed kompem to podchodzi do mnie i na ręce woła.
Nie wiem, czy wieczorem będę bo ciąg dalszy jest oduczania od cysia w nocy i dwie ostatnie były o wiele gorsze niż pierwsza.

I z związku z tym pytanie do Mamstud: ile to u Was trwało ?

Jakby co to ja już jestem... i jestem gotowa na AA:tak: Tylko teraz pewnie wszystkie pójdą na barwy i patologię:baffled:

reklama
Do góry