reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mówiła że miało rączki ,nóżki, oczka wyglądało jak dziecko tylko malutkie...
a i że jeszcze podczas poronienia złamała Mu się nóżka...masakra...

jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, że właśnie ten 10-tygodniowy płód przytulała... straszne...

Program ciekawy. Wkurzją mnie tyIko takie babska które swoje tragedie opowiadają za pieniądze innym.

i dlatego dobrze, ze tego programu nie widziałam... i nie chcę widzieć... :-:)-:)-(

Wszystkiego Najlepszego dla Gabrysi,Filipka i Kamilka...buziaczki maleństwa:tak::-)
pict0028_3.jpg

Kochane ja tak na szybko bo nie miałam cały dzień internetu....szlak mnie trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ankzoc....kochana nie ma szans na zwrot kosztów,bo oni kaski nie mają,taka biedna rodzina....że żal by mi ich było:sorry2::tak:

:-D:-D:-D A ja widze że szpinaczek znów na tapecie:tak:;-) ja jutro robie makaron ze szpinakiem bo Tsarina mi smaka narobiła:tak::-)

Dziewczyny nie mam szans na razie nadrobić bo non stop od komputera jestem goniona:sorry2:...praca P:wściekła/y::baffled::sorry2: Sorki

kto usówa 10 tygodniowy płód tabletkami !!!!!!!!!! skoro aborcja była wskazaniem lekarza to skrobanke jej mogli zrobic a nie narazac na takie przeżycia te tabletki nie wiem czy są legalne w Pllsce jak są to - dla samobujczyń które na swej głupocie zarabiaja w tv
najpierw podaje się tabIetki a pózniej ewentuaInie zabieg. Pózniej napisze co wiem i widziałam bo teraz wychodzę z domu.

Pani Alicja Tysiąc też miała wskazania do aborcji i nikt zabiegu jej nie wykonał... więc wydaje m się, że to nie takie łatwe... a osądzać nikogo nie będę, bo są bardzo różne sytuaje życiowe...

Witam
Nikt za mną nie tęsknił, no trudno to ja z butami do Was.
O ale sobie popsiałam, własnie Julek wstał.
To ja tylko pożyczę wszystkiego naj Gabrysi, Filipkowi i Kamilkowi.
Pa

reklama
Do góry