M
Marzena80
Gość
jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, że właśnie ten 10-tygodniowy płód przytulała... straszne...:--------(
tuliła 10tyg płod...?? makabra... ja nie umiałabym sobie poradzić z taką sytuacją :---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, że właśnie ten 10-tygodniowy płód przytulała... straszne...:--------(
tuliła 10tyg płod...?? makabra... ja nie umiałabym sobie poradzić z taką sytuacją :---(
mówiła że miało rączki ,nóżki, oczka wyglądało jak dziecko tylko malutkie...
a i że jeszcze podczas poronienia złamała Mu się nóżka...masakra...
jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, że właśnie ten 10-tygodniowy płód przytulała... straszne...
Program ciekawy. Wkurzją mnie tyIko takie babska które swoje tragedie opowiadają za pieniądze innym.
zrobiła to ,aby choć jedna kobieta zastanowiła się zanim cokolwiek zrobi.....Program ciekawy. Wkurzją mnie tyIko takie babska które swoje tragedie opowiadają za pieniądze innym.
najpierw podaje się tabIetki a pózniej ewentuaInie zabieg. Pózniej napisze co wiem i widziałam bo teraz wychodzę z domu.kto usówa 10 tygodniowy płód tabletkami !!!!!!!!!! skoro aborcja była wskazaniem lekarza to skrobanke jej mogli zrobic a nie narazac na takie przeżycia te tabletki nie wiem czy są legalne w Pllsce jak są to - dla samobujczyń które na swej głupocie zarabiaja w tv
jak to nikt nie tęsknił...??? ja tęskniłam! chyba wiesz! mam nadzieję, że jeszcze dziś tu wrócisz!!! jak tam podanie o pracę???Nikt za mną nie tęsknił, no trudno to ja z butami do Was.