reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mówiła że miało rączki ,nóżki, oczka wyglądało jak dziecko tylko malutkie...
a i że jeszcze podczas poronienia złamała Mu się nóżka...masakra...

jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, że właśnie ten 10-tygodniowy płód przytulała... straszne...

Program ciekawy. Wkurzją mnie tyIko takie babska które swoje tragedie opowiadają za pieniądze innym.

i dlatego dobrze, ze tego programu nie widziałam... i nie chcę widzieć... :-:)-:)-(

Wszystkiego Najlepszego dla Gabrysi,Filipka i Kamilka...buziaczki maleństwa:tak::-)
pict0028_3.jpg

Kochane ja tak na szybko bo nie miałam cały dzień internetu....szlak mnie trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ankzoc....kochana nie ma szans na zwrot kosztów,bo oni kaski nie mają,taka biedna rodzina....że żal by mi ich było:sorry2::tak:

:-D:-D:-D A ja widze że szpinaczek znów na tapecie:tak:;-) ja jutro robie makaron ze szpinakiem bo Tsarina mi smaka narobiła:tak::-)

Dziewczyny nie mam szans na razie nadrobić bo non stop od komputera jestem goniona:sorry2:...praca P:wściekła/y::baffled::sorry2: Sorki

kto usówa 10 tygodniowy płód tabletkami !!!!!!!!!! skoro aborcja była wskazaniem lekarza to skrobanke jej mogli zrobic a nie narazac na takie przeżycia te tabletki nie wiem czy są legalne w Pllsce jak są to - dla samobujczyń które na swej głupocie zarabiaja w tv
najpierw podaje się tabIetki a pózniej ewentuaInie zabieg. Pózniej napisze co wiem i widziałam bo teraz wychodzę z domu.

Pani Alicja Tysiąc też miała wskazania do aborcji i nikt zabiegu jej nie wykonał... więc wydaje m się, że to nie takie łatwe... a osądzać nikogo nie będę, bo są bardzo różne sytuaje życiowe...

Witam
Nikt za mną nie tęsknił, no trudno to ja z butami do Was.
O ale sobie popsiałam, własnie Julek wstał.
To ja tylko pożyczę wszystkiego naj Gabrysi, Filipkowi i Kamilkowi.
Pa

reklama
Do góry