monika1977
Fanka BB :)
Na AA mnie nie będzie ,jade do sis. Zastanawiam się nad wzięciem Iaptopa bo może byc ciekawie.
chcesz ją dobić...?? poczekaj do AA, co by się odpowiednio do tego przygotowała ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na AA mnie nie będzie ,jade do sis. Zastanawiam się nad wzięciem Iaptopa bo może byc ciekawie.
chcesz ją dobić...?? poczekaj do AA, co by się odpowiednio do tego przygotowała ;-)
weź koniecznie!!! bez Ciebie to nie to samo...Na AA mnie nie będzie ,jade do sis. Zastanawiam się nad wzięciem Iaptopa bo może byc ciekawie.
Oglądałyście "Rozmowy w toku "ryczałam jak bóbr:--(
Oglądałyście "Rozmowy w toku "ryczałam jak bóbr:--(
Poroniła w domu(przez tabletki w 10 tc )na toalecie, potem nie mogła się z nim pożegnać, tuliła, przepraszała ,było jeszcze ciepłe ciałko poczekała aż ostygnie....
Nie umiem tak dokładnie opowiedzieć, ale ta kobieta ma takie poczucie winy....
mówiła że miało rączki ,nóżki, oczka wyglądało jak dziecko tylko malutkie...:--------(
tuliła 10tyg płod...?? makabra... ja nie umiałabym sobie poradzić z taką sytuacją :---(