reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

uchhh normalnie miałam klientów i to trzech pod rząd ... niesłychane:szok:
bezruch dzisiaj...a tu taka niespodziewajka

Marzena uśmiałam się :-D:-D
u mnie jest podobnie...a jeszcze jak dzwoni np. Aga_k_m to ten tylko oczami przewraca :-D

Aniu, wysłałam Mmatysi esa, może odpowie.

reklama
Tak,na szczęście pije mleko modyfikowane bo inaczej miałby spore niedobory...i tak na ostatnim ważeniu okazało się ,że przez 1,5 miesiąca nie przytył ani grama :zawstydzona/y: jednak jak połozyli go do zmierzenia wyszło ze urósł 5 cm :szok: więc wyjasniło sie skąd ten zastój...poza tym on jest ciagle w ruchu i wszystko spala. Dodałam mu jednak 2 butle mleka między posiłkami bo przybierać przeciez musi...no i tu się cieszę ze pije to mleko. Ja teraz podaję Bebilon, wcześniej było Bebiko i Nan2,a Ty co dajesz? Może warto popróbować czegoś innego albo jakoś mu to mleko urozmaicić? Ja jak Damian nie chciał pić to dodawałam mu troche granulek herbatki morelowej Bobovity do smaku. Jak załapał tak teraz pije samo mleko :tak:

Miałam Nan2 teraz bebiko bo potrzebuje do kaszek(kupuje bez mleczka) A co do picia innego to też nic - mleko mamy co 1,5 h w nocy:-D. Czasem herbatę z melisą, ale teraz jak ograniczam to mleko w nocy to muszę mu od nowa proponować soczki i inne, co by za mało nie pił. Herbatka morelowa mówisz muszę kupic bo on bardzo lubi morelowe deserki.

Heloł Baby!!!

kurcze... myslałam, ze bede miala ze 100 stron do nadrobienia:szok: -ale ufff :-D:-D:-D
wczoraj jak się z rana wzięlam za porządki to skończyć nie umiałam... Musialam troszkę szpargałów pochować, później przejęlam teren męża, a na końcu zaczelam robić drożdzówki z 2 kg mąki... wiem, wiem... OSZALAŁAM;-)
No i w nocy moj M powrócił, wiec... dopiero teraz się melduję:-)

elooooooooooo gdzie was wywiało :-(

Miałam Nan2 teraz bebiko bo potrzebuje do kaszek(kupuje bez mleczka) A co do picia innego to też nic - mleko mamy co 1,5 h w nocy:-D. Czasem herbatę z melisą, ale teraz jak ograniczam to mleko w nocy to muszę mu od nowa proponować soczki i inne, co by za mało nie pił. Herbatka morelowa mówisz muszę kupic bo on bardzo lubi morelowe deserki.
ta z Bobovity jest smaczna, przedtem miałam brzoskwiniową ale w połowie nawet nie była tak smaczna jak ta. ja się nie "szczypałam" i normalnie do mleka wsypywałam ok łyżeczki tej herbatki...mówię Ci pił aż świszczało :-D
a co do innych napojów niż mleko to Damian musi dużo pić bo cały dzień rusza i ma niesamowite zapotrzebowanie na płyny...

ooo nie to ja już wolę by mu sie oczy wywaliły na lewą strone od przewracania:-D:-D:-D
hahahaha

i tak to zapamiętam... :-p:-p:-p

witaj Kochana, ja za drożdżóweczkę dziękuję...no wiesz...się powiedziało "a" to trzeba powiedzieć "b" :-p

ja mam cały ten tydzien do tylu z dietka... a dzisiaj chyba mam wstręt do tych wszystkich rzeczy, którymi się zajadalam przez tydzien... ani tortillka mnie nie pociąga... ani chlebek... baaa - nawet zupy mi sie nie chce jesć. Rano zjadlam pare drożdżoweczek do kawy..i koniec.
Od jutra powrot do musztry żarciowej :tak::happy2:

reklama
Ja też wysłałam esemesa do Mmatysia... póki co cisza... pewnie znowu ma szlaban:-:)-:)-(

a Wy dwie to pewnie nonstop do siebie wydzwaniacie:tak::tak::tak:

Ankzoc - do jutra***

Do góry