reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hahahaha

i tak to zapamiętam... :-p:-p:-p

ja mam cały ten tydzien do tylu z dietka... a dzisiaj chyba mam wstręt do tych wszystkich rzeczy, którymi się zajadalam przez tydzien... ani tortillka mnie nie pociąga... ani chlebek... baaa - nawet zupy mi sie nie chce jesć. Rano zjadlam pare drożdżoweczek do kawy..i koniec.
Od jutra powrot do musztry żarciowej :tak::happy2:
mam nadzieje ze nie mnie to zapamietasz a Marcinowi ja tylko go wsypałam :-p
ale spoko...nie jest to reakcja negatywna;-)
a co do diety to jakoś o dziwo popełniam tylko bardzo drobne grzeszki poza tym staram się trzymac fason...nie znam na razie wyników bo się nie ważę...boję się :-p:-p

:-:)-:)-(skończył się mecz, m sra już ogniem, maja marudzi i tym miłym akcetem się pożegnam :-:)-:)-( pewnie do jutra
pa Aniu,miłego dnia

Ja też wysłałam esemesa do Mmatysia... póki co cisza... pewnie znowu ma szlaban:-:)-:)-(

a Wy dwie to pewnie nonstop do siebie wydzwaniacie:tak::tak::tak:

Ankzoc - do jutra***
nieeee non stop...mamy przerwy na jedzenie :-p
czemu Mmatysia ma szlaban? Kto jej dał szlaban, mąż???:confused:
Mi też nie odpisała

reklama
no to tak.. nadrobilam Was

mamstud - bardzo, bardzo mi przykro z powodu tego ataku Andrzejka:-:)-:)-(.
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Myślami jestem z Wami.
Wracajcie szybkiutko do domku:****

AgA i Zofiku - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesiąca.
Dużo zdrówka, super zabaw, szybkich kroczkow i bezbolesnych ząbkow:****
(przepraszam, że dopiero dzisiaj :zawstydzona/y::-()

Ankzoc - no ładnie, ledwo wezszlam na BB, a Ty juz ucieklas. Jestem za apelem Niny!!!
Do jutra Kochana :***

Marzenko - tak jak mowi/pisze Confi - mamy przerwy na jedzenie, bądź przebieranie czy usypianie dzieci (rozmowy przy karmieniu już przerabialyśmy).

Confi - powiedz Marcinowi, że cofam mu tą flachę...:-p No chyba, ze się "poprawi" - to otrzyma dwie :-D:-D:-D

dobra... zmykam na chwilę... M chce sprawdzić pocztę... (chyba tez pomysle o jakims laptoku :tak:;-))

Marzenko - tak jak mowi/pisze Confi - mamy przerwy na jedzenie, bądź przebieranie czy usypianie dzieci (rozmowy przy karmieniu już przerabialyśmy).

Confi - powiedz Marcinowi, że cofam mu tą flachę...:-p No chyba, ze się "poprawi" - to otrzyma dwie :-D:-D:-D

dobra... zmykam na chwilę... M chce sprawdzić pocztę... (chyba tez pomysle o jakims laptoku :tak:;-))
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja przerobiłam nawet rozmowę pod koniec przewijania a jedną nawet w czasie przygotowywania kąpieli

pomyśl kochana, to świetna sprawa...a jak jeszcze kupisz sobie takiego samego jak ja to będzie się miała Marzenka z czego nabijać :-D:-D:-D

ja tylko domniema tak... kiedyś dostała szlaban, bo starszy syn się ojcu poskarżył, że go mama zaniedbuje i mąż jej laptopa schował....
no teraz sobie przypominam jak o tym czytałam, mam nadzieję ze to nic poważniejszego :sorry:

dziewczyny, kupiłąm Damianowi krzesełko do karmienia, co sądzicie?
Mnie się spodobało (khaki) bo nie jest takie oczojebne jak te niektóre :-p
Krzeselko do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 3 KOLORY (900776243) - Aukcje internetowe Allegro

Confi - super to krzesełko:tak:!!! No i cena!!! Extra!!!:-):-):-)
ja nad krzesełkiem ciągle się zastanawiam...:dry: Bo mam juz tak zagracone nasze mieszkanko, ze ... po prostu ręce opadają.:zawstydzona/y: Muszę wywalić regal z ksiązkami na budowę, bo Jagowe zabawki się nie mieszczą...:baffled:
Ale jakbym miała kupić (a ulatwiłoby mi to znacznie karmienie)-to chyba tez bym się na takie zdecydowała. Fajne są też z Coneco.

A co do laptopa... hmmm... no tak już widzę jak Marzenka z nas boki zrywa, hihihihihi:-D:-D:-D:-D
Ale Ty masz chyba notebooka -prawda? A ja chyba wolalabym standardowegego laptopika - zresztą zobaczymy... Bo jak bedę zakładała swoją firmę, to bede potrzebowała sprzęt pod dzialalność, z wszelkimi oprogramowaniami

ej a dlaczego niby będę się miała z czego śmiać???
a krzeseło bardzo fajne:tak:! widzę, że zaszalałaś:-D My mamy takie drewniane... a ja właśnie się zastanawiam nad popawieniem sobie humoru i zakupem kolczyków * NOWOŚĆ * Srebrne kolczyki pr. 925 * HIT HIT * (896692808) - Aukcje internetowe Allegro
oj tak sobie żartujemy ;-) nie przejmuj się
wygląda faktycznie jakbym zaszalała ale pieniądze na to dała babcia więęęęc ...ja jestem tylko pośrednikiem , no i wybrałam model . Drewniane też fajne i nawet myślałam o takim ale wszystkie które widziałam nie miały regulacji wysokości a to w naszym mikrym mieszkanku ważne.
No i koniecznie popraw sobie humor( śliczne te kolczyki), ja umówiłam się z kuzynką ,że po wypłacie jedziemy na "szoping" :-D
trzeba sobie coś sprawić na urodziny :tak:
Confi - super to krzesełko:tak:!!! No i cena!!! Extra!!!:-):-):-)
ja nad krzesełkiem ciągle się zastanawiam...:dry: Bo mam juz tak zagracone nasze mieszkanko, ze ... po prostu ręce opadają.:zawstydzona/y: Muszę wywalić regal z ksiązkami na budowę, bo Jagowe zabawki się nie mieszczą...:baffled:
Ale jakbym miała kupić (a ulatwiłoby mi to znacznie karmienie)-to chyba tez bym się na takie zdecydowała. Fajne są też z Coneco.

A co do laptopa... hmmm... no tak już widzę jak Marzenka z nas boki zrywa, hihihihihi:-D:-D:-D:-D
Ale Ty masz chyba notebooka -prawda? A ja chyba wolalabym standardowegego laptopika - zresztą zobaczymy... Bo jak bedę zakładała swoją firmę, to bede potrzebowała sprzęt pod dzialalność, z wszelkimi oprogramowaniami

Mnie się coneco nie podobały kolory a to mnie urzekło od razu. Ja też sie zastanawiam gdzie my sie z tym pomieścimy,ale co zrobić...młody zdecydowanie odmawia jedzenia w leżaczku więc nie ma wyjścia.
No tak, nie pomyślałam,że dla Ciebie taki maluszek będzie za mały...no ale co stoi na przeszkodzie byś kupiła Asusa nie?:-D:-D:-D

Marzenko - ciekawe te kolczyki:tak::-).
Strasznie podobają mi się duże kolczyki, ale Jagodzia nawet małe wypina mi z uszu...:dry: Wiec poki co...wstrzymuje się z noszeniem i nowymi zakupami. Poza tym dostalam 2 pary na urodziny (+ komplet) ...ale jakoś średnio mi sie podobają. Zdecydowanie bardziej kocham pierścionki, ale i te odpadają co by nie porysować Jagowej buźki. Ja poprostu nie umiem wychowywać dziecka w biżuu...

reklama
Mnie się coneco nie podobały kolory a to mnie urzekło od razu. Ja też sie zastanawiam gdzie my sie z tym pomieścimy,ale co zrobić...młody zdecydowanie odmawia jedzenia w leżaczku więc nie ma wyjścia.
No tak, nie pomyślałam,że dla Ciebie taki maluszek będzie za mały...no ale co stoi na przeszkodzie byś kupiła Asusa nie?:-D:-D:-D

Ja miałam kilka typów krzesełek. Kierowalam się tymi samymi parametrami co Ty (patrząc na zakupione przez Ciebie krzesełko) - regulacja wysokości, mało miejca po zlożeniu (już mi huśtawka koczuje w jednym rogu pokoju), poziomy tacki, i kosz na zabawki. Hmmm może Asusa nie kupię, ale skorzystam z linka krzesełka;-):tak::-D

Do góry