reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja jestem maniaczką kolczyków... i o dziwo do moich kolczyków Natasza się nie dobiera:szok: a do kolczyków mojej mamy - tak! u mnie wybrała sobie właśnie bransoletki i pierścionki! a dziwne to bo też noszę duże kolczyki!!! a mojej mamie to ostatnio ucho naderwała i mama przez tydzień je leczyła, a przy następnej wizycie Nataszka od razu rzucila się do jej uszu:-D...

reklama
chlip chlip... mąż mi kompa zabiera... a ja z żywcem tu do Was a on mi go zabiera, bo popracować musi czy cuś... chlip chlip... chlip chlip... ma ktoś chusteczkę? a nie, mam swoją, chlip chlip... obym jutro go dorwała... papa

chlip chlip... mąż mi kompa zabiera... a ja z żywcem tu do Was a on mi go zabiera, bo popracować musi czy cuś... chlip chlip... chlip chlip... ma ktoś chusteczkę? a nie, mam swoją, chlip chlip... obym jutro go dorwała... papa

mój Ty Bidoku :-:)-:)-(
mam nadzieje, że do jutra nie powstanie tu 1000 stron, bo i ja raczej do późna nie posiedzę... Zaraz M wraca z zakupów, i szykuje mi się jakis romantyczny wieczorek (właśnie szukam jakiś filmów ;-))

Ja jestem maniaczką kolczyków... i o dziwo do moich kolczyków Natasza się nie dobiera:szok: a do kolczyków mojej mamy - tak! u mnie wybrała sobie właśnie bransoletki i pierścionki! a dziwne to bo też noszę duże kolczyki!!! a mojej mamie to ostatnio ucho naderwała i mama przez tydzień je leczyła, a przy następnej wizycie Nataszka od razu rzucila się do jej uszu:-D...

no właśnie mi też 2 razy naderwała ucho :-:)-:)-( i teraz sie pilnuje:sorry2:
a pierścionki... hmmm.. do tej pory miałam takie "zadziorne", wiec jak miałam Jagodę wziąźć na rece to od razu je ściągalam.. Kusi mnie zakup takiego wielkiego okrąglego, z setką kamieni w środku...ale... zobaczymy co na to Jaga:confused:

Confi Roksanka w domu też siedzi non stop na dywanie, ale ja przeważnie z nią tam nie siedze, a według mojej babci to ja nie powinnam np. pisać z wami tylko siedzieć z małą na tym dywanie....
chyba bym oszalała jakbym miała tak cały dzień z małym na dywanie siedzieć :baffled: a obiad kiedy? a prasowanie? pranie? ogarnięcie się? :baffled: dziecko ma się uczyć zająć się samym sobą a nie mamuśkę za rękę wszędzie ciągać ;-)

confi, gratuluje udanego zakupu :tak: no to teraz nie będziesz się nudzić w pracy :cool:
krzesło super sprawa :tak: ja już młodego od dawna karmię w krześle...rewelacja.. na pewno będziesz zadowolona :tak: a który wzór kupiłaś? (mi się podoba to z niebieskim blatem, w niebieskie kółeczka, ale ty pewnie wzięłaś to z pomarańczowym blatem albo to drugie z pomarańczowymi kółeczkami ;-):-) zgadłam?)

nina, gratulacje odstawiania od cycia podczas nocek :tak: oby też tej nocy wszystko przebiegło sprawnie :tak:

marzena, fajne kolczyki, też lubię takie duże :tak:
ale mam ten sam problem co aga :-( mały od razu gmera przy uchu i ciągnie ile siła fabryka w łapkach dała :-:)-(

widać że tu dzisiaj nawet trochę ruch był :tak:jakoś nie miałam czasu dzisiaj ,rano M w domku potem goście byli ,a teraz już młody śpi więc troszkę z wami posiedzę;-)
Confi krzesełko fajne :tak:ja też mam z regulacją wysokości i u nas się sprawdza, czy siedzi przy ławie z nami czy w kuchni przy stole..

musiałam zniknąć na jakiś czas bo nawiedzili mnie wieczorni Romeo :-D
poza tym zrobiłam sobie wieczorne porządki w kwiaciarni,bo za 20 minut kończę pracę. Niestety autobus mam dopiero ok 20.15 więc mi się nie spieszy.

co do kolczyków to ja uwielbiam nosić ale nie mogę z tych samych co Aga powodów, szkoda mi uszu.
Aguś rób użytek z linka skoro Ci się podoba to jestem happy :-)
jaki kolor weźmiesz?

Barmanko,masz rację :-D ja wybrałam kolor khaki czyli ten bez żadnych kółęk...

Kasia ooo właśnie o to mi chodzi by dopasowywać wysokość do różnych stołów,skoro piszesz,że się sprawdza takie coś to super :tak:

aga- wow jakas ty obrotna babka,, kiedyty zdazylas wszytsko to zroibic?? i porzadki i jeszcze drozdzowki wow:) jestem pelna podziwu:)

marzena-superowe te kolczyki, ja tez jestem maniaczka takich dlugich kolczykow:)

ankzoc- oj to troszke wspolczoje tego spania z mala w jednym lozu,, ja tak z malym spalam moze z 3 nocki i wyszlam z tego tak pokrzywiona ze masakra..

reklama
Confi pewnie dzisiaj Tobie dzionek z nami szybciej zleciał:-)a co to za wieczorni Romeo???
oj zleciał :-)
fajna sprawa,że też ja wcześniej o tym nie pomyślałam :sorry2:
wieczorni Romeo to ci co się wybierają na randki wieczorową porą, pachną na kilometr,zawsze się spieszą i zawsze ale to absolutnie zawsze biorą długie czerwone róże...ilość dowolna ;-)

no to mój szefuńcio już wie ,że mam kompa :-p, właśnie przyszedł i spytał co mam za mały komputerek...jak spytałam czy fajny powiedział ,że takie g****:-D
ale nic nie powiedział...ufff

dobra kochane...ja się zbieram na autobus. Do zobaczenia jutro ...muaaa :*

Do góry