reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

tak, wzięłam z Play...na razie jestem zadowolona, śmiga nawet dośc sprawnie :tak:
a Tobie w domu co sie dzieje? Skąd macie neta?
My mamy liefe boxa(nie wiem czy dobrze napisałam) pociągnięty kabel z firmy P...i takie urządzenie że jest bezprzewodowy....ale kicha straszna...wolno mi chodzi i często nie łapie sygnału:baffled:
a Ty masz telefon z play? tak? bo jeśli tak to możesz wziąć 10GB za 45 zł i umowa na 18 miesięcy. normalnie to 10 GB kosztuje 80 zł ale dla abonentów jest za 45 zł. i oczywiście modem za 1 zł.
Tak,telefon mam z play..dlatego o nim pomyślałam.
Tylko nie wiem jakby to z umową było bo jestem na wychowawczym i nie wykazuje mi dochodu:baffled:

reklama
Marzenko a dlaczego się śmiał? Jakby był czerwony to bym wzięła a najchętniej wzięłabym taki w ich kolorze :-D niestety miałam do wyboru biały albo czarny...wzięłam więc czarny, bo komp też czarny :sorry2::sorry2::sorry2:

Roxy ja dałam tylko dowód, o nic nie pytali . Bierz śmiało, bo faktycznie skoro masz to co masz to słyszałam ,ze to kicha...jak widać faktycznie.

Witajcie Kobietki;-)
Confi widzę że teraz nie będziesz nas zaniedbywać:-)
nina gratuluję nocki:tak:
Moniq Kasica udanego wypadu;-)
Roxy gratuluję MAMA

Confi widzę że teraz nie będziesz nas zaniedbywać:-)
no faktycznie teraz będzie łatwiej tu zaglądać....ale słowo daję ,że nigdy nie zaniedbywałam was celowo :-p
mam dziś pecha bo jest niedziela i nie ma tu takiego harmidru jak zwykle :-D
ale może to dobrze bo bym poprzegapiała wszystkich klientów :-p

Roxy Kasia dzięki ;-)

dzięki ;-)
a dlaczego na dywanie? Tzn...Damian cały czas siedzi na podłodze bo jest zbyt ruchliwy na to by byc wyżej...ale po emotce wnioskuję ze to Ci nie odpowiada :sorry2:

Confi Roksanka w domu też siedzi non stop na dywanie, ale ja przeważnie z nią tam nie siedze, a według mojej babci to ja nie powinnam np. pisać z wami tylko siedzieć z małą na tym dywanie....

Nina gratuluję spokojnej nocki bez cysia, oby tak dalej :tak:
Ja właściwie już malutko karmię...tracę pokarm przez pracę, zbyt długie przerwy w karmieniu mam :-( najpierw z żalu chcialam wskrzesić laktację, jednak przemyślałam sprawę i skoro teraz mam szansę zakończyć karmienie bez płaczu i bólu to chyba skorzystam.Damian już ładnie pije z niekapka a mnie piersi nie bolą już i nie przepełniają sie tak więc chyba czas ...
Trochę szkoda ale wygodniej :tak:

Czyli mleko modyfikowane Damiś pije bez problemu ?Jak tak to pewnie, że lepiej stopniowo odstawiać/ ograniczać. Ja też nie chce karmić bardzo długo(choś nie wiem jak bedzie, czy sama będe gotowa na odstawienie małego) Wszystko też zalezy chyba od tego czy będzie praca czy nie. Ja też już nie mam tyle mleka co miałam, tylko że Juliano mój nie chce pić modyfikowanego:-(

Tak,telefon mam z play..dlatego o nim pomyślałam.
Tylko nie wiem jakby to z umową było bo jestem na wychowawczym i nie wykazuje mi dochodu:baffled:
ode mnie też tylko dowód chcieli... a nawet jak telefon u nich brałam to nie potrzebowałam zaświadczenia o zarobkach tylko mógł być np. jakiś rchunek telefoniczny na moje nazwisko...

Marzenko a dlaczego się śmiał? Jakby był czerwony to bym wzięła a najchętniej wzięłabym taki w ich kolorze :-D niestety miałam do wyboru biały albo czarny...wzięłam więc czarny, bo komp też czarny :sorry2::sorry2::sorry2:
w ich kolorze też bym chciała:tak: a śmiała się ze mnie, że zamiast jakoś tak neutralnie - ja takie babskie fanaberie wymyślam i czerwony chce:tak: ale to wszystko żarty były oczywiście:tak:

Roksanka w domu też siedzi non stop na dywanie, ale ja przeważnie z nią tam nie siedze, a według mojej babci to ja nie powinnam np. pisać z wami tylko siedzieć z małą na tym dywanie....
jakbym mojego tate słyszała... jak u nich byłam kiedyś przez pare dni to on był chory jak ja kompa odpalałam... a zaznczam, że Młoda nie miała jeszcze skończonych wtedy dwóch miesięcy... więc co ja niby miałam z nią robić??? ale jego zdaniem powinnam był się dzieckiem zajmować, a nie na necie siedzieć. i nie dało mu się nic wytłumaczyć, że co z takim maluchem można specjalnie robić???

Witam, m ogląda mecz więc mogę trochę posziedzieć na forum hahaha:-D o ile dziecko mi pozwoli:sorry2:

roxy- gratulacje :-)

tikanis- wiesz co powiem ci ze w wiekszosci mała zasypia sama, poprostu pozawalam szalec jej na łóżku , az pada ze zmęczenia :dry:(ona spi z nami)

moniqsan- miłego pobytu ;-)

kasica212- miłego pobytu u babci, żeby za dużop cię nie :wściekła/y::-p

confi- no kochana rzyszalałaś........ teraz pewnie będziesz czesciej bywała na bb ;-)

nina- powodzenia w odzywaczajaniu, my narazie nie próbujemy nawet :-(

reklama
Witam, m ogląda mecz więc mogę trochę posziedzieć na forum hahaha:-D o ile dziecko mi pozwoli:sorry2:

roxy- gratulacje :-)

tikanis- wiesz co powiem ci ze w wiekszosci mała zasypia sama, poprostu pozawalam szalec jej na łóżku , az pada ze zmęczenia :dry:(ona spi z nami)

moniqsan- miłego pobytu ;-)

kasica212- miłego pobytu u babci, żeby za dużop cię nie :wściekła/y::-p

confi- no kochana rzyszalałaś........ teraz pewnie będziesz czesciej bywała na bb ;-)

nina- powodzenia w odzywaczajaniu, my narazie nie próbujemy nawet :-(
powinno być zdecydowanie więcej piłki ręcznej... bo częściej byś była z nami hihih

Do góry