reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a co do odzwyczajania to naprawde nie było źle. Nastawiłam się na tragedie, a przy pierwszych trzech pobudkach wystarczyło 5-10 minut żeby go uśpić.
natomiast dwie kolejne to już 1-1,5 godziny
no i oczywiście moim celem jest przesypianie nocek bez pobudek. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Confi Roksanka w domu też siedzi non stop na dywanie, ale ja przeważnie z nią tam nie siedze, a według mojej babci to ja nie powinnam np. pisać z wami tylko siedzieć z małą na tym dywanie....
Kochana skąd ja to znam:tak::tak::tak: Tylko u mnie mój P taki genialny jest...wczoraj mieliśmy sprzeczke o forum,ale mam to gdzieś:tak:;-)

Marzena,Confi...dziekuje :-) chyba się zdecyduje,ciekawa jestem czy dzisiaj internet będe miała jak do domu wróce:baffled:

Witaj Ankzoc:-)

nina2003- jestem zaaaaaaaaaaa:-D, mój m nie lubi jak siedze przed kompem :dry: ehhhh z facetami ;-) trzymam kciuki!!!

roxy- witaj :-)

mój P taki genialny jest...wczoraj mieliśmy sprzeczke o forum,ale mam to gdzieś:tak:;-)

mój m nie lubi jak siedze przed kompem

co z tymi facetami??? ciekawe jakby to u mnie wyglądało gdyby Sławek pracował na miejscu? ale i tak czasmi jak On jest w domu to ja z Wami siedzę i On nie marudzi... i nie rozumię jednego - jak mecz leci to jest o.k., że On siedzi przed TV i łaskawie wówczas pozwoli na forum:baffled: ja bym chyba wtedy walnęła kontre... ja nie siedze na forum, ale Ty na mecz nie patrzysz.... echhh, pzepraszam pewnie się czepiam:-:)-:)-(

Roxy Kasia dzięki ;-)

Confi Roksanka w domu też siedzi non stop na dywanie, ale ja przeważnie z nią tam nie siedze, a według mojej babci to ja nie powinnam np. pisać z wami tylko siedzieć z małą na tym dywanie....
aaaa to o to chodzi, no to faktycznie lekka męczarnia. Ja kocham swojego syna ponad życie ale siedzenie z nim cały dzień na podłodze to lekka przesada. Na Twoim miejscu częsciowo bym ustąpiła a potem i tak robiła swoje ;-)
wiem jak babcie potrafią marudzić w takich kwestiach...
Obyś się nie męczyła na tym pobycie ;-)

Czyli mleko modyfikowane Damiś pije bez problemu ?Jak tak to pewnie, że lepiej stopniowo odstawiać/ ograniczać. Ja też nie chce karmić bardzo długo(choś nie wiem jak bedzie, czy sama będe gotowa na odstawienie małego) Wszystko też zalezy chyba od tego czy będzie praca czy nie. Ja też już nie mam tyle mleka co miałam, tylko że Juliano mój nie chce pić modyfikowanego:-(
Tak,na szczęście pije mleko modyfikowane bo inaczej miałby spore niedobory...i tak na ostatnim ważeniu okazało się ,że przez 1,5 miesiąca nie przytył ani grama :zawstydzona/y: jednak jak połozyli go do zmierzenia wyszło ze urósł 5 cm :szok: więc wyjasniło sie skąd ten zastój...poza tym on jest ciagle w ruchu i wszystko spala. Dodałam mu jednak 2 butle mleka między posiłkami bo przybierać przeciez musi...no i tu się cieszę ze pije to mleko. Ja teraz podaję Bebilon, wcześniej było Bebiko i Nan2,a Ty co dajesz? Może warto popróbować czegoś innego albo jakoś mu to mleko urozmaicić? Ja jak Damian nie chciał pić to dodawałam mu troche granulek herbatki morelowej Bobovity do smaku. Jak załapał tak teraz pije samo mleko :tak:

w ich kolorze też bym chciała:tak: a śmiała się ze mnie, że zamiast jakoś tak neutralnie - ja takie babskie fanaberie wymyślam i czerwony chce:tak: ale to wszystko żarty były oczywiście:tak:
nie no nie twierdzę ze on tak na poważnie :-D
no ale faceci tak maja, przywiązują wagę do zupełnie innych rzeczy niż my...estetki:-D
Witam, m ogląda mecz więc mogę trochę posziedzieć na forum hahaha:-D o ile dziecko mi pozwoli:sorry2:

roxy- gratulacje :-)

tikanis- wiesz co powiem ci ze w wiekszosci mała zasypia sama, poprostu pozawalam szalec jej na łóżku , az pada ze zmęczenia :dry:(ona spi z nami)

moniqsan- miłego pobytu ;-)

kasica212- miłego pobytu u babci, żeby za dużop cię nie :wściekła/y::-p

confi- no kochana rzyszalałaś........ teraz pewnie będziesz czesciej bywała na bb ;-)

nina- powodzenia w odzywaczajaniu, my narazie nie próbujemy nawet :-(
witaj Aniu, niech żyją mecze albo laptopy :-D

Kochana skąd ja to znam:tak::tak::tak: Tylko u mnie mój P taki genialny jest...wczoraj mieliśmy sprzeczke o forum,ale mam to gdzieś:tak:;-)

Marzena,Confi...dziekuje :-) chyba się zdecyduje,ciekawa jestem czy dzisiaj internet będe miała jak do domu wróce:baffled:

Witaj Ankzoc:-)
Kochana,my sprzeczkę o bb mamy regularnie..czasem mam ochote spytac o co tak na prawdę chodzi...przecież nie flirtuję z jakimiś gachami tylko piszę z samymi babkami (wybacz Marczo:-D)...mi się wydaje ze oni są zazdrośni o czas spędzany bez nich

marzena80- mnie to tez:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale to jak walka z wiatrakami, ehhhh faceci, kuźwa zrozumieć ich to poezja!!!! A póxniej po meczu będzie miał nerwa bo oczywiście przegramy :-p

marzena80- mnie to tez:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale to jak walka z wiatrakami, ehhhh faceci, kuźwa zrozumieć ich to poezja!!!! A póxniej po meczu będzie miał nerwa bo oczywiście przegramy :-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sławek tylko czasmi mnie pytac "co tam u Twoich koleżanek?" a jak ostatnio zobaczył moją listę na gg to tylko spytał "a Ty w ogóle wiesz jak One mają na imię?" jak mu wszystko wyrecytowałam to już o nic więcej nie zapytał:-D

reklama
Do góry