reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

roxy- wiem kochanie ze nie mialas w tym znzczeniu tego na mysli// ja tez nie ale taki moje postanowienie ze koncze marudzic bo po co?? buziaki

m&m- jeden raz budzi sie w nocy?? wow to masz jak w niebie:)

dziewczyny jestem w szoku juz druga noce tym razem bez lekarstwa kubus przespal od 21 do 5 rano:)oby tak juz zawsze spal byloby cudnie:)

reklama
Witam Majóweczki

ja tylko na chwilkę...

Andrzej jest w szpitalu, a ja z nim. Miał napad padaczkowy, wczoraj po południu zabrała nas karetka (na którą zresztą czekałam 40 minut!) Mały już jest przytomny ale było bardzo źle. Prawdopodobnie napad wywołała bardzo wysoka gorączka i infekcja bakteryjna. nie wykluczone, że było to reakcją na antybiotyk, bo Andrzej jest cały w pokrzywce... Wpadłam do domu nakarmić Gabę, wziąć prysznic i zaraz wracam do szpitala. Gaba dzielnie pije mleczko z butelki więc chociaż o nią nie muszę się martwić....
Trzymajcie kciuki za mojego syneczka.... potrzebujemy tego!!

trzymaj sie Kochana, cały czas myślimy o tobie i Andrzejku, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i za jakiś czas to będzie tylko smutnym wspomnieniem, nie naciskam, ale jak znajdziesz chwilkę to daj znać, co u Andrzejka... bądź silna... wspieram Cie jak tylko mogę, czyli baaaardzo ciepłymi myślami...

a ja już wróciłam z zakupó, Iza ma Nivea mleczko nawilżające i zestaw włoskich słoiczków z Gerbera... a reszta zakupów? Jakich zakupów, w sklepach nic nie ma.... tragedia, a chciałam mieć buty...

Witajcie Kochane majóweczki, ja dziś kończę weekendowy maraton w pracy (od piątku popołudnia do niedzieli do 20) tym tłumaczę swoją nieobecność :zawstydzona/y:

Mamstud
kochana , strasznie mi przykro ,ze spotkało was coś tak okropnego, ja nawet nie staram się wyobrażać sobie co przezywasz, mam nadzieję ,że jest już choć ciut lepiej. Trzymaj się , ja cały dzień wczoraj myślałam o Was ( dostałam cynk od Moniq o tym co sie stało) no i czekam na wieści.Buźka

Tikanis bidulko, ty to masz z tym swoim syneczkiem.Żeby on tylko tyle spał ile jest ładny, to miałabys problem z głowy. Powiem Ci ze ja ostatnio zastanawiałam się na tymi kroplami bo Damian budzi się nocy ostatnio bardzo często, jednak u nas problemem jest chrapanie teściowej :baffled:, pojęcia nie mam jak nam pomóc...przeciez nie włoże Mlodemu zatyczek w uszy. Dziś chcę kupić te plastry na chrapanie i dać teściowej do spróbowania...może pomogą.

szykuje sie do pracy,ale chciałam jeszcze złożyc życzenia naszemu Zofikowi ...słoneczko rośnij ,zdrowo jedz, śmiej się i wysypiaj a reszta przyjdzie sama :tak:
Buziaki od cioci Confi i Damianka, no i mam nadzieję do zobaczenia za jakis czas ;-)

http://i50.tinypic.com/jhriae.jpg
jhriae.jpg

Moniq...tak na koniec...Lili słodka przeokropnie :-) i wybacz ale jak możesz porównywać się do...brr daj spokój , na Liliankę bynajmniej miło sie patrzy :-p

a to na koniec dla ciotek z BB...dziąsłowy uśmiech mojego Rozbójnika, tak żebyście nie zapomniały jak wygląda ;-):sorry2:

2b8ca0.jpg

Witam kochane...... ja tylko na chwilkę :-)

tikanis- mała budziła mi się przez ostatnie 2 noce co 1- 1,5 także mam nerwa na maxa......... wczesniej też lepiej nie było, ale chociaz te 2 godzinki przespała. Widzę, że Twój Kubuś to co 2 dzień ma lepszą nockę.......

confi- extra focia :-D:-D:-D

a teraz zmykam buziaczki, wpadne popołudniu,

ps. jestem w szoku miałam 1 stronę do nadrobienia :szok::-D;-)

dziewczyny jestem w szoku juz druga noce tym razem bez lekarstwa kubus przespal od 21 do 5 rano:)oby tak juz zawsze spal byloby cudnie:)
super!! gratuluje kochana!! życzę wam żeby tak już było na zawsze :tak::tak:

Tikanis bidulko, ty to masz z tym swoim syneczkiem.Żeby on tylko tyle spał ile jest ładny, to miałabys problem z głowy.
hihi dokładnie :tak::tak::-):-)
jednak u nas problemem jest chrapanie teściowej :baffled:, pojęcia nie mam jak nam pomóc...
teściowej dać syropek :-D:-D:-D

zdjęcie bomba :-D:-D (trosszkę długo czekałam na załadowanie - limit na neta się skończył:-()- ale warto było czekać :tak::tak:

Hellooo:-)

Tikanis....super że nocka udana:tak: życze Wam żeby tak już było zawsze,buzka:-)

Confi....Damiś słodziak,cudny:tak:
Współczuje chrapania teściowej...moja też chrapie ale na szczęście nie często mam okazje tego słuchać:-D:tak:
Miłej pracy:tak:

A ja musze się pochwalić że awansowałam u mojej córki z "beee" na "mama"....superowe uczucie:tak::-)

Milej niedzieli:-)

ankzoc- oj bidulko to ty tez masz z tym spaniem.. no nie wiem moze z czasem bedzie juz tak sypial..ale jak narazie przespane nocki zdarzyly sie przez ostatni tydzien 3.. ale w tym jedna na leku..nic musimy to przeczekac.. a jak usypiasz swoja mala?? bo ja lulam malego na rekach ale siedzac takze zbytnio sie nie mecze..

confi- no wlasnie oby spal.. no ale zobaczymy moze to kwestia czaus..a cod o twojej tesciowej to chyba bym sie wsciekla jakby przez jej chrapanie synek sie budzil.. masz racje musicie wszytskiego wyprobowac...:) powodzenia:p

roxy- mua dla nadusi:*

barmanka- dzieki kochana:p

Roxy - gratuluję "mama":tak::tak::tak:!!!

Tikanis - fajnie, że Kubuś znowu przespał nockę... życzę Ci całego serca, aby ta poprawa była już na stałe... nie wyobrażam sobie jak Ty tyle miesięcy możesz już to wytrzymywać... Powodzenia!

Confi - może taśma klejąca dla T ??? Ja dlatego nie lubię spać u moich rodziców, bo mój tata okropnie chrapie (oczywiście on twierdzi, że to bzdury), ale prawda jest prawdą... i co prawda nie śpimy w tym samym pokoju, ale dzieli nas tylko cienka ścianka i tak strasznie to słychać... a co dopiero gdybyśmy mieli spać w tym samym pokoju... no, ale cóż T musi póki co zostać...

Czołem babiniec!!!:-)
Przyszłam się przywitać i jednocześnie pożegnać :sorry2:

Jedziemy do Radomia

Trzymajcie się! Nie szalejcie za dużo (z pisaniem). Pomyślcie czasami o wredocie i Lilijce ... no i ... do napisania

Mua, muaaaaaaaaa:tak::tak::tak:

reklama
Ja jestem u babci i zostaje tu do 14 lutego :confused: Mame z sister odprowadziłam na lotnisko z rana teraz czekam na sms-a że są całe i zdrowe w Sztokholmie.
Ogółem to zimno brrrr...
M jedzie do nas dziś a od środy możliwe, że będzie dojeżdżał chciało mu się biuro w Żyrardowie zamiast Wawy to ma.....Postaram sie zaglądać, ale zobaczymy jak to będzie z czasem

Confi Damianek cudo, a ten uśmiech........

mamstud kciuki mocno zaciśnięte, cały czas jestem z wami myślami Trzymaj się kobietko.. mam nadzieje, że już nie bawem będzie to tylko mglistym wspomnieniem

ale to chyba fajnie, czy nie? :sorry2: a co się stało że pobyt ma być dłuższy? przez pogodę?

1. mam sobie zarzyczyła abyśmy 12 na jej przylot byli więc nie chce nam się tak kursować ze wszystkim
2. poodwiedzam znajomych
3.oszczędność ;-)
4. pogoda

Mam nadzieje że miło spędzacie czas.... a dlaczego pobyt się ma przedłużyć:confused::sorry2:mam nadzieje że wszystko w porządku:tak:

Dzięki też mam nadzieje, że pobyt będzie miły.... a czemu zostajemy dłużej czytaj wyżej;-)

tikanis życzę więcej takich nocek

Mykam bo dziec stwierdził, że dość spania

moniq miłej jazdy ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry