reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga, żyjesz ty nasza słomiana wdówko?
jak po wizycie u okulisty? mam nadzieję że wszystko jest w porządku, daj nam znać co powiedział lekarz :tak:

żyję, żyję... ale ledwo na oczy patrzę...
M wyjechał pół godziny wcześniej, dzięki czemu ja szybciej poszlam się wykapać... Jednak jak wychodziłam z łazienki to juz w całym domu panowało darcie Jagi...

Masakra... walczyłam z Nią do 2:30.. Co zasnęła to się za chwilkę budziła z wielkim płaczem :confused::confused::confused: Umordowałam się z nią co nie miara - czego efektem było skonsumowanie śniadania o 2:00 iwypiciu mocnej herbaty:zawstydzona/y: Normalnie bez tego słabo mi było :-(

Aga_k_m i Jagódka sa już po okuliście i na razie odsypiaja. Aga na pewno będzie chciała Wam wszystko sama napisac więc ja się nie wcinam. ;-)

ejjjj Confi - no spokojnie mogłaś napisać ;-):tak:
Mój Tato ZWARIOWAŁ. Wyjechał przed 6:00 z domu aby nas obie zarejestrować do okulisty.
Ja nieświadoma jego planów... miałam nastawiony budzik na 6:30 (co by do 7:00 poczuwać) -ale o 6:30 już mój tato zadzwonił, że o dziwo jesteśmy pierwsze, a Pani dr od 7:00 przyjmuje... Więc w te pędy z łózka, szybko się "zrobiłam", umylam i ubrałam Jagę, no i o 7:30 byłysmy już w Przychodni.

Na dnie oka nic się u Jagi nie dzieje... Ale... ma rozrzedzoną siatkówkę, co potwierdza odziedziczenie przez nią mojej krótkowzrocznej wady (obecnie mam szkla -3 i -4, wada obu oczu waha się w granicy -6. A zmianę na oczach stwierdzono u mnie w wieku 14 lat). Także już od teraz bedzie musiała mieć regularne wizyty u pani dr.

Nie ma ideałów.Nam się wydaje,że inne mają ,,cudo'' u swojego boku.

iiii tam, mój dejwiś jest idealny .... rozmarzyłam się ... i to z samego rana ... :zawstydzona/y:

ołłłł jessss

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    2,3 KB · Wyświetleń: 43
  • 6a00d8345206e269e200e54f1969788833-800wi.jpg
    6a00d8345206e269e200e54f1969788833-800wi.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 22
  • Dave@MTVMay2001.jpeg
    Dave@MTVMay2001.jpeg
    8,1 KB · Wyświetleń: 41
  • Depeche Mode, Dave Gahan, Manchester MOVE Festival, UK, 2005.jpg
    Depeche Mode, Dave Gahan, Manchester MOVE Festival, UK, 2005.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 23
Majuniu wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesiąca
ankzoc najlepszego przy okazji 3 tysięcznego posta

agakm- wspołczuje ci kochana tej cięzkiej nocki ojjj, po tych wszytskich stresach idz się połóż i odpocznij. Dobrze, że już byłas u okulistki i wiecie co jest niuni, przynajmniej będzie teraz pod stałą kontrolą.. Buziaczki

confi- to spoko te 25 ci dam :-D

moniqsan- coż to za ciacha :-p

kasia1208- żebys kochana nie pisała, że nie zuważana jesteś- to dla ciebie oddzielny pościk DZIEKUJEMY ŚLICZNIE :-):-)

Aniu - Gratuluje 3 tysięczniaka!!! Pisz nam więcej o Pani;-):tak::-D:-D:-D!!!

a teraz życzenia dla 8-miesięczniaków i ich Mamuś, czyli dla:
Majeczki i Ankzoc
Miłoszka i Aneteczki

Kochani - Wszystkiego naj, naj, najlepszego. Oby dzieciaczki nadal były przekochane, słodko i smacznie spały (szczegolnie Majeczka), zdrowko dopisywalo, a Wam Mamusiom życze mniej powodów do trosk, a całego multum radości (i jakiegoś wolnego czasu dla siebie:tak::-):-):-))
buziaki od Agi i Jagodzi

reklama
Aga widzisz nasze dzieci czasem dostają nasze wady :sorry2:ale teraz będziecie pod stałą kontrolą okulisty , a nocka ach szkoda mi ciebie trzymaj się...

Do góry