reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

chce,moze nerw mi naruszysz i sie obudze.

No i ostudziłaś mnie :sorry2:
Zresztą takie przekomarzanie to ja potrafię uskuteczniać, ale jak obiekt "ironii" ma 190 cm wzrostu, głębkie spojrzenie, dobrze zarysowaną żuchwę ... (duży ... nos :-D) i najlepiej jak wygląda jak Dave Gahan tudzież D. Duchovny (o kurcze, Confi ... właśnie uświadomiłam sobie, że mi się sami Dejwisie podobają) :-)

reklama
barmanka79- to dobrze :evil::-p

monika1977- miłego weekendu :-)

marzenka80- ojejka......... wspołczuję ci mój wprawdzie nie sławek, ale jabys chciała tomka z rocznika 80 to ci wypozycze ;-)

confi - dziękujemy :-):-), asiu ty i 30 lat? jestes ten sam rocznik co mój m :-p, jak dla mnie to z Ciebie niezła 21 latka

Zresztą takie przekomarzanie to ja potrafię uskuteczniać, ale jak obiekt "ironii" ma 190 cm wzrostu, głębkie spojrzenie, dobrze zarysowaną żuchwę ... (duży ... nos :-D) i najlepiej jak wygląda jak Dave Gahan tudzież D. Duchovny (o kurcze, Confi ... właśnie uświadomiłam sobie, że mi się sami Dejwisie podobają) :-)
Wytłumacz mi jak to jest,ze podobają nam sie inni faceci niż Ci którzy są przy naszym boku.:szok::-D

witam się, i zaraz się kładę.

now ięc Moniq będzie właśnie taki mniej więcej jak ten co pokazałaś.
attachment.php

tak sobie planujemy, taką b®ązową gałązkę, listeczki, jakby początek gniazdka, i w środku te gołąbki.

reszta nie dla mnie.

Confi ja figurek też nie lubię. ale te jakoś mnie tak urzekły. ale jeszcze to przemyślę a pewno.

Marzenko ja Cię widzę i Kasię, zawsze. ale głowę mam ciężką jak kamień i nie mogę się skupić.

nie wierze :szok: Confi i 30-ka jakoś mi to nie pasuje do siebie
hehe trudno w to uwierzyć ale cóż...stara dupa ze mnie ( wybaczcie moderatorki ale nie udało mi się tego ując dosadniej nie wulgaryzując :-p)

dobrze ze nie Damisie :-p a swoją drogą to ja mam w domu egzemplarz długonosy i dość wysoki...(185) jednak mocno zarysowanej żuchwy nie ma... :sorry2:

następna zaczyna :-p:-p
może załóżmy wątek pomijanych i odrzuconych :-D

...albo nie...bo ja będę w nim pisać najczęściej :shocked2:

confi - dziękujemy :-):-), asiu ty i 30 lat? jestes ten sam rocznik co mój m :-p, jak dla mnie to z Ciebie niezła 21 latka
łohohoho dowaliłaś ...dziękuję :* kochana jesteś :tak:
no w sumie to jeszcze dwa lata temu przed wejściem do klubu chcieli ode mnie dowód...:cool2:
zauważyłam ze jak patrze na zdjęcia z tamtego okresu to uświadamiam sobie ze niesamowicie wydoroślałam :tak:

witam się, i zaraz się kładę.

now ięc Moniq będzie właśnie taki mniej więcej jak ten co pokazałaś.
attachment.php

tak sobie planujemy, taką b®ązową gałązkę, listeczki, jakby początek gniazdka, i w środku te gołąbki.

reszta nie dla mnie.

Confi ja figurek też nie lubię. ale te jakoś mnie tak urzekły. ale jeszcze to przemyślę a pewno.

Marzenko ja Cię widzę i Kasię, zawsze. ale głowę mam ciężką jak kamień i nie mogę się skupić.

Piękny tort...rozmarzyłam się :sorry2:

Marzenko, Kasiu ja uroczyście ogłaszam ,iż widze wasze posty a jeśli nie odpisuję to znaczy ze akurat nie mam nic mądrego do dodania :zawstydzona/y:

reklama
Do góry