reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga ważne, że nic strasznego tam nie ma ;-)

a ja nie mota wylałam kawę na laptop :zawstydzona/y: i pisze do was ze stacjonarnego do laptopa już się nie dotykam dziś

dzięki Kasico - no dokładnie. najważniejsze, że w dnie oka nic nie siedzi (ufff).

a co do drugiej części... HA HA HA :-p
Dlatego dopiero teraz wstałam... bo pewnie podobne historie miałabym na koncie ;-):tak:

(

ejjjj Confi - no spokojnie mogłaś napisać ;-):tak:
Mój Tato ZWARIOWAŁ. Wyjechał przed 6:00 z domu aby nas obie zarejestrować do okulisty.
Ja nieświadoma jego planów... miałam nastawiony budzik na 6:30 (co by do 7:00 poczuwać) -ale o 6:30 już mój tato zadzwonił, że o dziwo jesteśmy pierwsze, a Pani dr od 7:00 przyjmuje... Więc w te pędy z łózka, szybko się "zrobiłam", umylam i ubrałam Jagę, no i o 7:30 byłysmy już w Przychodni.

Na dnie oka nic się u Jagi nie dzieje... Ale... ma rozrzedzoną siatkówkę, co potwierdza odziedziczenie przez nią mojej krótkowzrocznej wady (obecnie mam szkla -3 i -4, wada obu oczu waha się w granicy -6. A zmianę na oczach stwierdzono u mnie w wieku 14 lat). Także już od teraz bedzie musiała mieć regularne wizyty u pani dr.

Ojjj, współczuję Ci tej nieciekawej nocki ... i jeszcze od raza "zakitalanka" (jak to ja mam w zwyczaju nawywać)

No ale najważniejsze że u Jagi nic poważnego się nie dzieje :tak: I dalej też tak będzie, zobaczysz :tak:

Ale wiecie co... rozmawiałam z Tikanis - była z Kubusiem u lekarza, i mały dostał jakis lek na te trudności z zasypianiem i na czeste pobudki. Kubus przespał dzisiejszą nockę !!! Spał od 21:00 do 5:00). Może i dla nas coś takiego by się przydało:sorry::sorry::sorry:
Zresztą później Tikanis wpadnie do nas, wiec napisze co u nich i co to za cudo :happy:

Aga, pół stresu za sobą. Jeszcze tyIko wizyta u neuroIoga i mam nadzieje,ze zapomnisz o nerwach. Udało Ci sie zapisać na jakis normaIny termin?

Ale wiecie co... rozmawiałam z Tikanis - była z Kubusiem u lekarza, i mały dostał jakis lek na te trudności z zasypianiem i na czeste pobudki. Kubus przespał dzisiejszą nockę !!! Spał od 21:00 do 5:00). Może i dla nas coś takiego by się przydało:sorry::sorry::sorry:
Zresztą później Tikanis wpadnie do nas, wiec napisze co u nich i co to za cudo :happy:
oooo to świetnie :tak:

reklama
Do góry