reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aga, pół stresu za sobą. Jeszcze tyIko wizyta u neuroIoga i mam nadzieje,ze zapomnisz o nerwach. Udało Ci sie zapisać na jakis normaIny termin?

nie rejestrowałam jeszcze Jagody.
W poniedziałek uderzamy z nią prywatnie, a skierowanie wykorzystam w formie wizyty kontrolnej.

Witajcie majówy

Oj Aga współczuje pobudek.

Ankzoc gratuluje 3000 posta.
No i dla Majeczki życzenia wszystkiego najlepszego, co by w nocy mamie spać dawała, rosła zdrowa i szczęśliwa.

Ale wiecie co... rozmawiałam z Tikanis - była z Kubusiem u lekarza, i mały dostał jakis lek na te trudności z zasypianiem i na czeste pobudki. Kubus przespał dzisiejszą nockę !!! Spał od 21:00 do 5:00). Może i dla nas coś takiego by się przydało:sorry::sorry::sorry:
Zresztą później Tikanis wpadnie do nas, wiec napisze co u nich i co to za cudo :happy:

Słyszałam o jakichś kroplach Passiflora coś tam... czy jakos tak. Homeopatyczne na spanie. Ciekawe co Tikanis dostała.
Superr że w końcu sie wyspała z mężem. Oby tak dalej.

Ciekawa jestem co to za Ieki i jaki wpływ maja na Kubusia.

Tikanis nie miała przy sobie opakowania...wiec mi nie podała nazwy...ale efekt błyskawiczny!!!
No bo jeszcze nie było takiej sytuacji, zeby Tikanisek nam sie pochwalił takim Kukuśkowym wyczynem (od 21:00 - do 5:00 - Woooowwww)

A u nas też pobudki z płaczem co godzine. Mój Julo tak co drugi dzień ostatnio.
Wczoraj pisałam Wam, że spał w dzień 2,5 godziny... no i co... i w nocy od 23 do 1 nie spał:(
Chyba też muszę zakupić jakieś kropelki.

Kasiu Ty nie udawaj... Ty już znasz te kropelki... podaj nazwę sknero :)

reklama
Moniqsan - ja Cię proszę zostaw Dajwisia w spoczynku... Wiesz, że ja na głodzie jestem ...:sorry2::sorry2::sorry2: (bo Ci znowu Shrekowskie oczy wkleje :-D)

Do góry