reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Spadam. Jadę dziś z Mikołajem do dentysty. Wiecie to jakas paranoja. Muszę wyjsc z domu o 14.30 a juz teraz muszę się zacząc szykować zeby wyjsć o czasie z moja pikieIną dwójka.
Do zobaczenia w niedzieIe wieczorkiem. M w weekend w domu więc same rozumiecie,ze dostep do BB ograniczony.

reklama
aga, żyjesz ty nasza słomiana wdówko?
jak po wizycie u okulisty? mam nadzieję że wszystko jest w porządku, daj nam znać co powiedział lekarz :tak:

M w weekend w domu więc same rozumiecie,ze dostep do BB ograniczony.
ale Ci zazdroszczę... my z nowu na weekend same:-:)-:)-( Sławk jutro rano musi już jechać, a dziś pewnie cały dzień na załadunku spędzi. przyjedzie koło 19 i rano już pojedzie... mam już tego serdecznie dość... ale zresztą po co ja to piszę, moje dzisiejsze posty są nie widoczne...

ale Ci zazdroszczę... my z nowu na weekend same:-:)-:)-( Sławk jutro rano musi już jechać, a dziś pewnie cały dzień na załadunku spędzi. przyjedzie koło 19 i rano już pojedzie... mam już tego serdecznie dość...

współczuje Ci tak cały czas samej.....

ale zresztą po co ja to piszę, moje dzisiejsze posty są nie widoczne...

no wiesz co... niby jak to....

ale Ci zazdroszczę... my z nowu na weekend same:-:)-:)-( Sławk jutro rano musi już jechać, a dziś pewnie cały dzień na załadunku spędzi. przyjedzie koło 19 i rano już pojedzie... mam już tego serdecznie dość... ale zresztą po co ja to piszę, moje dzisiejsze posty są nie widoczne...
Ja tez mam dość aIe ktoś musi utrzymac nasza rodzinkę. PostanowiIiśmy ,ze zostaje w domu do trzecich urodzin Tomka a potem wracam do pracy.Oczywiscie jak nas będzie stac na to moje siedzenie bo jesIi nie wróce wczesniej.

cześc dziewczynki... na początek życzenia dla Majeczki i Miłoszka z okazji 8 miesiąca
zbsdf.png

po drugie małe sprostowanie...szef imbecyl to szef mojego M ;-) , mój jest całkiem całkiem :-p

Aga_k_m i Jagódka sa już po okuliście i na razie odsypiaja. Aga na pewno będzie chciała Wam wszystko sama napisac więc ja się nie wcinam. ;-)

a ja dziś na popołudnie do pracy...nie wiem czy uda mi się załatwić dziś ten internet ale postaram się choć załatwić sprzęt ;-)
na pewno będziecie wiedziały jak już mi się uda dopiąć wszystko na ostatni guzik.

m&m's choć nie lubie figurek tortach weselnych to ta Twoja jest wyjątkowo subtelna :tak:

ja też kiedyś myślałam ze jak skończe 30 lat to bedę powazniejsza,a tu kończe 30 tkę za miesiąc i wcale nie czuje tego wieku :-D

reklama
Do góry